Dansk Folkparti vill ta emot 1000 invandrare per år

INVANDRING. Danmark ska inte ta emot 25.000 flyktingar och invandrare i år och 15.000 nästa år. Även om vi inte sätter ett tak för antalet som Österrike gjort, bör vi bara ta emot något 1000-tal som vi gjort tidigare, säger Dansk Folkepartis talesman i invandringsfrågor Martin Henriksen.

– Runt år 2000-talet låg vi på ca 1000 per år under några år. Det skulle vara en mycket lämplig nivå i förhållande till vad som händer nu. Det är ett bra första steg. Så vi kan alltid se om vi inte kan få ned det till ännu lägre nivåer därifrån, säger Martin Henriksen.

Danmarks regering räknar med 15 ooo flyktingar och invandrare år 2017 men den siffran är bara en gissning. Vi kan inte veta hur många som kommer, säger integrationsminister Inger Støjberg (V).

Dansk Folkeparti kritiserar ministern för att inte stoppa flödet av utlänningar. – Regeringen är  uppgiven inför migrantkrisen, befinner vi oss i, säger Martin Henriksen.

Den konservativa tyska partiet CSU vill ta emot högst 200.000 flyktingar årligen i Tyskland, medan Österrike satt ett tak vid  37.500 per år. DF vill sätta upp asylförläggningar vid gränsen så att invandrarna kan återvända till Tyskland.

På frågan om inte det kan utlösa ett bråk med Tyskland svarar Martin Henriksen, – Det kan inte uteslutas. Men ibland måste man kämpa för sitt land och vara beredd att ta några slagsmål på uppdrag av sitt land och folk.

-Pettersson menar att den sista meningen borde många i Sverige läsa. Intressant är också att Ekstrabladet och många andra utländska medier säger flyktingar och invandrare medan det av svenska hatmedier enbart använder flyktingar…

FB_IMG_1456766951454

…och när de härjat i Danmark kommer de till Sverige och då är inte en enda flykting utan samtliga är invandrare som borde ha ordnat jobb och bostad innan de flyttade hit…

10 thoughts on “Dansk Folkparti vill ta emot 1000 invandrare per år

    • ””I want to appeal to all potential illegal economic migrants, wherever you are from.”

      ”Do not come to Europe.”

      Nej stanna hemma alla parasiterande muslimer. Stanna hemma i era muslimska helvetesländer som ni själva förstört .

      Förstör inte Europa också.

      ÅK HEM!

  1. Hur många IS-terrorister som finns bland de 1.000 får framtiden utvisa.
    I Hannover blev för c:a en vecka sedan en polis attackerad av en 15-årig Djihadistflicka…Först sökte pressen som vanligt att tiga om det hela..Nu har framkommit en massa fakta kring denna ”flicka”.Av polisen var hon redan tidigare känd för överfall och stölder.Vad som ska ske med denna import får nu som vanligt det vänliga rättsväsendet besluta om.Själv gissar jag på ”fy-fy och gör inte om det ”.En bild på terrorisan från Krone,som inte är så prydda som tyska pressen:
    https://o.twimg.com/2/proxy.jpg?t=HBhsaHR0cDovL2JpbGRlci5iaWxkLmRlL2ZvdG9zL2RpZS1hdHRlbnRhZXRlcmluLWluLWVpbmVtLWFsdGVuLXlvdXR1YmUtdmlkZW8tNTEyODE1MDMtNDQ3OTI1NzIvQmlsZC8yLmJpbGQuanBnFIAUFLoKHBSEBhSUAwAAFgASAA&s=4tGELpRXmIpRe3xeEXj_qLvjH58djFgqIZfbGtxoIFY

  2. Bilden ger en god bild av vilka som är flyktingar lr inte enligt FNs Flyktings konvention! Börjar Migrations verket använda den, lär de bli arbetslösa där såsmåningom.

KommenteraAvbryt svar