Politikerna måste ödmjukt säga: ”vi hade fel om invandringen”

INVANDRINGEN. ”Jag personligen är så trött på att se och höra alla kändisar och komiker i morgonsofforna försöka att överträffa varandra i ’godhet’ och indignation över allt som sker. Utan ett uns av konkreta idéer på lösningar.”

Det skriver Tommy Jacobson, ordförande i investmentbolaget Varenne investment och ordförande för Stiftelsen Goodsport som sysslar med integrationsprojekt genom idrott, på debattplats i Dagens Industri. Ämnet är den aktuella och krisartade migrantsituationen i Sverige.

”Jag skulle uppleva det som så otroligt mycket mer respektingivande och förhoppningsfullt om alla dessa politiker och debattörer ödmjukt konstaterade att ’vi hade fel’ och sedan började att på allvar diskutera hur vi ska hantera samhällsproblemen. Att problemen finns är vi nog ganska överens om i dagsläget.”

-Pettersson tycker nog att Tommy Jacobson kunde kosta på sig att säga att de flesta politiker och hela PK hade fel men några politiker och några andra hade det inte och med dem vill ingen prata…

9 thoughts on “Politikerna måste ödmjukt säga: ”vi hade fel om invandringen”

  1. Fredsforskaren Wilhelm Agrell säger idag att ”det tredje världskriget är redan här”

    Tidningen:
    Kritiker av din tes menar att den spelar mörkermännen i händerna — att det bekräftar deras apokalyptiska synsätt. Vad säger du om den kritiken?

    Agrell:
    – Den kritiken är ett recept för att avskärma sig och inte förstå innebörden i utvecklingen. Ängslan för att vissa tolkningar inte får framföras för att de blir självuppfyllande blockerar en meningsfull analys och försvårar möjligheterna att tolka varningssignaler och förstå vad som ännu kan komma.

  2. Ooomm denne Tommy Jacobson personligen känner ”vår” Calle XVI, borde han ge honom det goda rådet. -Tänk först,tala sedan- !
    Monarken som tydligen liksom jag,börjat bli senil har som bekant föreslagit ett förbud mot badkar..Detta vansinniga uttalande,citeras nu i Europas olika dagstidningar.Inte nog därmed,dessa frossar nu i hans uttalande,och
    pekar på att denne svenske förebild,även avstår måltider med kött varannan dag !!! Allt för att lindra klimatuppvärmningens följder. 🙂

  3. Folkvalda politiker inom riksdag, landsting/region och kommuns första uppgift är tre viktiga punkter.- bygga landet, -säkra landets suveränitet, – säkra välstånd och hälsa för landets medborgare. Detta görs då genom ett s.k. samhällskontrakt där skattebetalare överlämnar stora delar av sina inkomster till dessa politiker för att vårda ovan tre punkter. Detta har fungerat tillfredsställande och i många år väldigt bra och gjort att vårt land kunnat ge sina medborgare ett bra liv och framtid. Nu har stora delar av dessa politiker och ivrigt påhejade av PK- media och kändiseliten stället beslutat att det är utländska medborgares rättigheter som är första prioritet med hänvisning till asylrätten. Det kan inte vara korrekt att asylrätten går före ovan 3 punkter om ansvar, detta måste då omgående ändras annars går landet mot en katastrof.
    Har samhället sagt upp ovan kontrakt med oss medborgare då har vi också rätten att inte fullgöra vårt åtagande mot samhället och vi måste då också ta oss rätten att försvara oss.

  4. Och vad får jag se igår på TV: Konung Karl den 16 Gustav har dom
    Motat ut som en Godhets Apostel till ett Flykting boende i ruskvädret.
    Och invandrarna är så Glada och Tackar Kungen och det Svenska
    Folket För ALLT! Frågan är om man inte ska Betrakta Kungen som
    att han har Svikit Det SVENSKA FOLKET Med sitt Uppträdande
    Skrämmande Och så kan jag lägga till den vidrige Typen Soran
    Ismail som Får figurera i TV hela tiden om sitt Program Absolut
    Svensk och en Muslim som Julvärd i TV.Massmedia gör allt dom
    kan för att få oss Svenskar att Acceptera den vansinniga invandrigen

  5. Jag är personligen trött på att höra ordet ”integration”. Totalt malplacerat, vilket situationen i Sverige visar. Dessutom, mängder av invällare, särskilt muslimerna, har ”order” via koranen, att INTE integrera sig, det strider mot ideologins principer, liksom även demokrati gör. Vad som bör diskuteras är hur ”segregationen” skall hanteras på bästa sätt. Hur man säkerställer svenskars rätt att slippa konfronteras med invällare, och få leva ostört enligt svensk tradition och kultur. Samt hur man organiserar invällarnas ramverk, via deras boendemiljö (borde döpas om till ’innanförskapsområden’), där dom kan hållas med sina moskeér, halalbutiker, och rökcafeér. Segregationen är ett faktum, önskvärd sådan, och detta skall genomsyra samhällsbilden, i st f den falska godhetsillusionen om ”integration”. Svenska godhetsfanatiker kan bosätta sig i innanförskapsområden (om de är välkomna), och ’integrera’ sig, om de tror på och trivs med en icke-svensk tillvaro.

  6. SOCIALDEMOKRATERNA VU HAR GJORT BORT SIG, DERAS POLITISKT KORREKTA GODHETSLINJE HAR NATT VAGS ANDE….TRAGISKT FOR SVERIGE ATT DE SOM AR SERIOST KRITISKA MOT MASSINVANDRINGSPOLITIKEN TIGER SOM MUREN FOR ATT INTE FA SKIT!
    SKIT KOMMER ANDA I STORA LASS INOM EN SNAR FRAMTID, SVERIGE AR VANSTYRT OCH FALLET BLIR TUNGT NAR HELA SVERIGES EKONOMI SER UT SOM MALMOS OCH SLODDERTALJES!

  7. Det värsta är att dessa skrupellösa politiker, gycklare och slaskmedia vet att dom har fel men kör på ändå.
    Men en sak skall de ha helt klart för sig, detta landsförräderi går inte att pudla bort.

KommenteraAvbryt svar