Rättegång mot eritreanen som erkänt Ikeamorden börjar idag

INVANDRARVÅLD. I dag väcks åtalet mot Abraham Ugbagabir, 36, som knivdödade en Carola Herlin, 55, och hennes 27-årige son Emil Herlin på Ikeas husgerådsavdelning. Rättegången väntas ta en dag och bedöms inte som speciellt svår då eritreanen har erkänt. Den tidigare medmisstänkte är enligt beslut av åklagaren avförd från förundersökningen.

36-åringen, Abraham Ugbagabirs namn tyder på att han är kristen.

-Pettersson säger att det innebär troligen 18 år i fängelse, utsläppt efter 12 år och c:a tolv miljoner i kostnader för vinstmaskinen som aldrig skulle varit här, utöver det fruktansvärda han har gjort när han mördade två oskyldiga människor…och statsministern är fortfarande tyst…

Tidigare om Ikea-morden

2015-10-16_0729

12 thoughts on “Rättegång mot eritreanen som erkänt Ikeamorden börjar idag

  1. Det var efter att han inte nämnde något och beklagade vad som skett som jag insåg att han verkligen var en landsförrädare.

    Springa runt med blommor och beklaga när muslimer blir dödade det kan han – men inte när sitt eget folk får uppleva ond bråd död av asylsökare från tredje världen.

  2. Som kommentar till detta vansinnesdåd sa den berömde brottsforskaren Jerzy Sarnecki att ”Sverige har blivit tryggare”, jag undrar bara för vem?

  3. Han sitter säkert i rättegången med en kändis advokat 5000 kr i timmen som vi skattebetalare naturligtvis skall betala.Det slutar kanske att den Eritrianska mannen får ett stort skadestånd………..

    • Nisse, ingen advokat, hur känd han än är tjänar de belopp du nämner på rättegångar där staten är inblandade.

      Regeringen har för år 2015 beslutat att timkostnadsnormen för
      den som är godkänd för F-skatt är 1 302 kr, exklusive mervärdesskatt. Alltså 1 628 inkl. moms. Det är mycket nog så varför överdriva eller gissa.

      Konkursförvaltare och advokater som inte sysslar med brottmål kan dock ta mer betalt.

KommenteraAvbryt svar