Alla får av någon anledning inte en minnesdag

BROTTSLIGHET. I morgon,den 22 oktober är det årsdagen av de fruktansvärda morden på tre invandrare utförda av svensken Anton Lundin-Pettersson som sa att han var tvungen att göra något åt det som han såg som felaktig politik. Sedan gick han tyvärr till attack mot elever på skolan i Trollhättan. 

Nu går media bananas över denna minnesdag. Sveriges Radio direktsänder, det är program i SVT och TV4 samt artiklar i alla stora och små tidningar.  Det är ytterst märkligt, för ingenstans talas det om att Lundin-Pettersson, enligt kriminalkommisarie Thord Haraldsson, lämnat efter sig ett handskrivet brev,  där han inte gillar den svenska invandringspolitiken. – Han skriver att han känner att de gamla och sjuka inte längre tas väl om hand, och att han måste göra något åt det.

Nåväl, det var fel, fruktansvärt fel det Anton Lundin-Petter som han gjorde, man ska inte använda våld i vårt samhälle.

Men, om det nu var så att Anton Lundin Pettersson var missnöjd med invandringen och mångkulturen, var skulle han då göra sig hörd? Det enda parti som vill ha till en förändring i samhället är utestängd från samtal och förhandlingar. Har man kritiska åsikter om invandringen och integrationen spelar det ingen roll hur man uttrycker sig, man kan säga milt att vi borde minska invandringen eller hårt – släng ut packet. Man kallas högerextremist i båda fallen och Anton var enligt hattidningen Expressen och Expo högerextrem för att han ville ha en folkomröstning om invandringen.

Hur ska sådana som Anton kunna föra fram sina åsikter i ett land där mångfald är ledord för allt utom åsikter. Är man oliktänkande blir man mobbad, utstött, uthängd i media, kan bli av med jobbet osv. Detta åsiktsförtryck understöds av de etablerade politikerna, journalisterna, fackföreningarna och många fler ur etablissemanget.

Ex pressens löpsedel den 6 september 1993.
Ex pressens löpsedel den 6 september 1993.

IKEA-morden i Västerås och skol-morden i Trollhättan är båda resultat av ett icke fungerande samhälle. Ett samhälle där människor inte får komma till tals och vädra sina åsikter utan att stämplas som rasister, men framförallt ett samhälle som lovar människor från all världens hörn ett samhälle som inte finns. De luras med falska och orealistiska förhoppningar om det perfekta bidragsparadiset Sverige. Ursprungsbefolkning luras med påståendet att massinvandringen av människor från kulturer vi inte har ett dugg gemensamt med är bra för landet.

Ett sådant samhälle är grogrund för konflikter och det kommer att bli mycket värre, men där får vi hoppas att jag har fel. Våld är aldrig en bra lösning.

Nåväl, den ”goda vänstern” utnyttjar detta till att få människor som är emot det vansinne som pågår att hålla käften.

– Pettersson menar att Anton Lundin Petterssons inte ensam bär ansvaret för det vidriga dådet i Trollhättan. Alla invandrare och asylsökande bär heller inte ansvaret för att Abraham Ugbagabir slaktade två svenskar på IKEA i Västerås för att de såg svenska ut.

Ytterst ansvarig är vår statsminister, Stefan Löfven och de människor som röstat fram den hänsynslösa politik som förstör vårt land.

Varför hålls inga minnesstunder och varför uppmärksammas inte årsdagar för andra vansinniga dåd i vårt land?

Det var några av alla våldsbrott vi skrivit om på bloggen, gemensamt för dem är att de inte utförts av någon svensk och därmed blir det inga minnesstunder eller årsdagar.

Kronogården i Trollhättan, där Lundin-Pettersson mördade är ett mångkulturellt område kantat av problem som skapats av våra folkvalda politiker. Några exempel nedan, tänk på att listan är långt ifrån komplett. Det är bara det lilla som stått i Petterssons om Kronogården.

Luna, 4 år sprängdes i luften av kriminella, men hon får ingen minnesdag…

Luna 4 år, dog av en bilbomb, en terrorattack i Torslanda, Göteborg, Sverige

50 thoughts on “Alla får av någon anledning inte en minnesdag

  1. Debattören Mia ligger inte högt i kurs på denna debattsida och får majoriteten tummen ner och men fortsätter ändå att skriva och stå för sina åsikter precis som motståndarna gör vilket är viktigt, alla från vänster till höger får och ska sjölvklart kunna uttrycka sina åsikter i en demokrati som Sverige väl fortfarande är ?
    I en demokrati med yttrandefrihet behöver man ju inte acceptera andras åsikter men däremot respektera och eftersom majoriteten av debattörerna på Petterssons sida verkar vara kritiska mot PK-medias censur så kan ju en visad respekt för andras synpunkter naturligvis inte vara något problem för Petterssons insändarskribenter.

  2. Fruktansvärt med den lilla flickan Luna. Hon verkade ju så rar. Ett helt fantastiskt levande liv, totalt utraderat, p g a den exempelösa invandringen. Det skär i hjärtat.

    • Det var hennes familj som orsakade hennes död, precis som Alans död , där var det pappan som dödade sina barn och barnens mamma!
      Det förbannade fanskapet till pappa som tyckte att hans förlorade tänder var viktigare än hans barn,…………………. as är vad han är.

  3. Ja, det är åsiktsförtrycket och cencuren, som föder såna som Breivik och Lundin-Pettersson. För det var precis på samma sätt med Breivik. Han fick inte komma ut med det han tyckte, och frustrationen växte tills den blev honom övermäktig.

    Så samhället skapar våldet. Och fyller också på med IS-terrorister. Hur blir det i framtiden tror ni? NMR växer också mer och mer.

    Hur ska det sluta som sju:ans dårar håller på, och inte tänker det minsta på konsekvenserna av vad de gör. Utan bara går på i Ullentoftstrumporna. De har bara sina idiotiska nojor som de kör efter, till vilket pris spm helst. Det får gå som det går anser de i denna fördärvliga PK-makt. Hur kan man vara såna idioter. Jo, det kan man som skygglappsseende invandrar -och PKfötryckarfanatiker. Det kan man tyvärr i den totala dårskapens hägn.

  4. Bra Pettersson att ni lyfte fram den lilla flickan Lunas så grymma och meningslösa död utförd av mördarideologins terrorister som inte har någon respekt för människoliv alls.Mitt hjärta gråter för den lilla Lunas förlorade liv,4 år blev hon bara.När hörde vi Löfven och hans medlöpare säga att de sörjer lilla Lunas förlorade liv,en oskyldig liten flicka som borde ha hela livet framför sig?Inte ett ord om mordet på lilla Luna ,inte ett fördömande ord av alla terrorattentat och mord och grova våldtäkter på på oskyldiga barn i Sverige av de grovt kriminella i Löfvenjuntan,skämmes med dem tusenfalt!
    Dessa folk och landsförrädare som låter barbarer från dysfunktionella klankulturer i mena slakta,våldta och lemlästa oskyldiga barn och kvinnor,Ruinfeldt och Löfven har gett våra barn och kvinnor som krigsbyte åt kolonisatörerna som svenska folket villigt försörjer.Löfvens ickeagerande kan bara tolkas på ett sätt att han har godkänt våld och mord på våra barn och kvinnor för han är en sann barn och kvinnohatare.Mantrat ”allas(h) (o)lika värde” gäller definitivt inte barn och svenska kvinnor ,mantrat gäller främst grovt kriminella som pedofiler,våldtäktsmän och terrorister.

  5. Svensk Media är sjuk, mycket mycket sjuk, undrar hur dom innerst inne känner sig, avskydda och föraktade av en allt större allmänhet, men välförtjänt!

  6. Om vi håller oss till den ynkedom som kallas statsminister, så fanns han i Västerås när morden på Ikea inträffade, men som den fegis han är så yttrade han inte ett ord om denna händelse på över en vecka? Hur ska man kunna känna förtroende för en sådan figur till statsminister? Jag kan det inte!

  7. Har lyssnat på SR P1 senaste veckan. Varenda dag något om Trollhättan och morden där, de verkligen gottar sig i detta och har en formlig nedräkning: ”nu är det nästan på dagen ett års sedan en mörkklädd gärningsman……” osv. Idag var det tydligen ettårsdag av mordet. Fullt pådrag!
    Har någon skänkt Anton Lundin Pettersson en enda tanke och varför det blev som det blev? Han kallas bara för rasist och återigen rasist.
    Dan Eliasson sade vid mordet av 22-åriga Alexandra apropå gärningsmannen något om den gärningsmannens traumatiska erfarenheter som gjort att han blivit som han blivit. Inte ett ord om detta här. Anton Lundin Pettersson syskon och föräldrar och goda vänner måste må illa av allt detta men ingen skänker dem en tanke.
    Jag försvarar inte det han gjorde, men någon orsak till hans handlande måste det finnas men det är tydligen oväsentligt vad gäller honom men oerhört väsentligt när det gäller mördare av utländsk härkomst.

  8. Den ansvarslösa massinvandringen av muslimer fortsätter i oförminskad skala, Sverige saknar gränskontroll och allt släpps in, människor som vi inte vet någonting om och som kommer att kosta gigantiska summor i olika bidrag. Bostäder skall kommunerna tvingas plocka fram till dessa trots att det INTE finns några bostäder, vårt eget folk tvingas stå tillbaka, exempelvis unga människor. Snart finns det inget område där vi kommer ifrån mångkulturen, vi är snart en minoritet omringade av dessa svarta, araber och annat slödder.
    Anton Lundin Pettersson var ett offer som det slog slint i skallen på, det verkar som att det var en bra kille, han hade skaffat en utbildning och ville jobba och göra rätt för sig MEN han var troligen så psykad av samhällsutvecklingen så han inte såg någon framtid i Sverige och som påtalas var han utsatt för ett åsiktsförtryck och det fanns ingen möjlighet för honom att göra sin röst hörd!
    Nu slår hatmedia och SVT myt av händelsen i sin propaganda för massinvandringen, de skäms INTE över att de aldrig nämner slakten och halshuggningen av Carola Herlin och Emil Herlin på IKEA i Västerås….! Sveriges befolkning har börjat vakna upp ur dvalan, de ser konsekvenserna av massinvandringen dagligen, rån, våldtäkter, ofredanden på badhus osv….Resultatet av den ansvarslösa massinvandringen är övertydlig, en blind höna ser vad som sker med Sverige….
    Tyvärr fortsätter den okontrollerade massinvandringen i oförminskad styrka, om 10-20 år kommer vi INTE att finnas kvar som folk och land, då har politikerna medverkat till att vita etniska svenskar är i minoritet i sitt eget land till GIGANTISKA kostnader….TYVÄRR HAR VI BARA ETT LAND OCH VI LÄR INTE KUNNA FLY NÅGON ANNANSTANS!

  9. Om man skulle införa minnesdagar för alla som dött på grund av politikers dumhet skulle inte årets dagar räcka till. Vem har förresten gett ett liten självutnämnd grupp mandat att utse minnesdagar hit och dit?

    • Det mördas/dräps ca 100 personer varje år och det går inte att hålla minnesdagar för alla, det gör nog de anhöriga mer privat.

      Minnesstunder brukar man ha när det gäller något speciellt, som t.ex Sveriges första skolattack.
      Det förekommer ofta i USA, men här har vi vari förskonade före Trollhättan.

      • Så när samma slaktmetoder som Isis använder sig av behöver man inte uppmärksamma det? Är det det som kallas alla människors lika värde Mia ?

      • Och du ”mia” som vurmar för,att behandla ”alla människor efter samma värde” !!!!! Saknar du inte en minnesdag av mamman,och hennes barn som knivmördades,av en nigger på IKEA i Västerå ? Eller är det enbart brott som är utförda av svenskar,som du anser man skall minnas ??? I så fall ser vi nu hur verkningarna av dina källor i PK-pressen påverkat dig. ;( 🙁

      • Att jag tycker att alla människor ska ha samma värde betyder inte att jag vurmar för det.

        Nej, jag saknar ingen minnesdag för mamman och sonen på IKEA, eftersom jag inte tror att deras anhöriga vill ha en sådan, Den vill de säkert ha ifred med familj och släktingar

        Jag skiljer inte mellan brott utförda av svenskar och icke svenskar, det är det ni som gör.

      • Mimi N
        Du vet säkert vad som händer i Frankrike, har du sett detta ?
        Europa borde bäva, vad sitter i den franska befolkningens gener efter drygt 200 år !

      • Nej det gäller ju att göra sig dum vid rätt tillfälle,
        Isis slaktmetoder var dom som användes av Mördaren
        på Ikea i Västerås, att skära halsen av i detta fallet
        helt oskyldiga och för idioten helt okända människor,
        men blunda du vidare Mia!

      • Var det inte du som en gång tidigare påstod att mamman på Ikea fått halsen avskuren?.
        Jag förklarade att jag läst förundersökningsprotokollet och vet exakt vad hon dog av, men du fortsätter alltså att sprida detta otäcka rykte.
        Vilket dessutom gör att andra sprider det vidare.Det är mycket de anhöriga får stå ut med.

    • Mia – uttalat ’mja’ som betyder får av kvinnligt kön, fast personen kan likaväl vara en bagge. Sak samma för hon/han/hen är en produkt av rodgröna sortimentet. När Mia kommenterar, blir det som en osmaklig upplevelse: man ser en fluga som hamnat i mjölken, i en för henne främmande miljö. Eller som om man skulle höra det intetsägande ljudet av en valnöt som kastas mot väggen.
      Vi borde inte irriteras av Mias ord, hon är inte påverkad av PK, utan hon ÄR en i PK:s illaluktande klibbiga geggamoja. Mias närvaro bland oss påminner om Albin m fl, inget att bry sig om.

      • @Lena
        Naturligtvis hänvisar jag till aliasets alla möjliga och omöjliga ”nick” som presenterats under årens lopp. 🙂

      • Skär man av Halspulsådern så är det att likställa med halshuggning? Tycker det är bedrövligt ynkligt i alla högsta grad att du rycker på axlarna när grova brott begås av en idiot som
        inte ens hade rätt att vistas i landet, du tycker väl förstås då även att det var helt okej att din husgud Stefan Löfven fegt
        höll sig undan. Frågan är varför vi ska uppmärksamma Skolmorden, det är väl upp till deras anhöriga att sörja, med din
        retorik?

      • Att du inte kan ge dig.
        Kvinnan avled av ett enda hugg i buken som träffade stora kroppspulsådern..
        Och det är verkligen inget jag rycker på axlarna åt.

        Jag tycker fruktansvärt synd om hennes man som åkt med från Norrland och inte följt med in på Ikea där hans son och fru fick en hemsk död.. Och likaså den andra sonen som var kvar i Norrland.

        Men att sprida felaktiga rykten som någon startat för att skapa sensation och fortsätta sedan man fått veta sanningen är verkligen fult. De anhöriga vill slippa sådant men det struntar du i.
        Det är på grund av sådana som du som jag tror att de vill sörja ifred utan mer uppmärksamhet.

      • Varför utelämnar du sonens avrättning? Och tycker du att din husguds agerande var vad man kan begära av en ledare för landet???

  10. ”Enligt kriminalkommisarie Thord Haraldsson, skriver Anton Lundin Petterson att han inte gillar den svenska invandringspolitiken. – Han skriver att han känner att de gamla och sjuka inte längre tas väl om hand, och att han måste göra något åt ​​det.
    Enligt Expressen avskydde Lundin-Pettersson hip-hop musik, och var engagerad i en kampanj för folkomröstning om svenska invandringspolitiken. Det visar enligt hattidningen att gärningsmannen var högerextrem”

    Personligen så håller jag med Anton i allt det han här då framförde! Mycket kloka ord!
    Och tyvärr blev Anton Lundin Pettersson brutalt mördad av polismakten, något som inte allt hade behövt ske!
    Janne

    • Det verkar nästan som om etablissemanget tolkar ens musiksmak så att gillar man inte hip-hop-musik är man per definition rasist! Undantag kanske kan göras för mycket gamla människor och döva.

  11. Anders Behring Breivik tog saken i egna händer. Han tyckte att massinvandringen hade gått för långt. Bästa sättet för honom att stoppa det hela var att döda politikernas barn. Efter det har invandringen minskat

    • Inget samhälle kan anpassa sig efter dårar som Breivik i rädsla att han annars går ut och dödar ungdomar. Och ingen norsk politiker har rättat sig efter hans tyckande efter hans illdåd.

      • Mia
        Jag instämmer med din kommentar och samtidigt så anpassar sig Västvärlden till det lika galna islam.
        Kan du förklara varför ?

      • Jag har aldrig varit förtjust i islam men jag kan inte säga att jag märker så mycket av muslimers tro i min vardag. Det som stör mig är i så all att de är för många.
        De flesta muslimer gör inte så mycket väsen av sig och lever inte så annorlunda. De man hör mest av är de som är mer åt
        det fundamentalistiska hållet.

        IS däremot avskyr jag

      • Mia
        Att inte vara förtjust är en sak, de är helt enkelt livsfarliga.
        Att jag sedan mår skit av deras ideologi det har jag blivit varse genom erfarenhet.

      • Var muhammed bättre då, eller det sjuka klegg han spydde ut över världen. Hur många mördade och våldtog inte det galna äcklet. Och produkten: en dasspappersbok kallad ko-ranen. Muh! Jag menar, så varför ska vi anpassa oss efter den stinkande avgrundsäckeläran islam, i så fall. Finns inte den minsta anledning till det. Breivik hade i alla fall en del sunda tankar, även om det tyvärr slog slint för honom till sist. Det är det minsta man kan säga om muhammed-aset.

  12. Bra skrivet!!!! Bra sammanfattat!!! Bra med länkar som underbygger!
    Är övertygad om att vi är många som håller med om det du skriver!

  13. Den här händelsen exponeras maximalt av tokvänstern men jag har svårt att utpeka detta som något speciellt. Hela svenska folket duckar i kulregnet och all annan skit som invandringen fört med sig.

KommenteraAvbryt svar