Massinvandringen ett katastrofalt misslyckande

INVANDRING. Dubbelt så många arbetslösa som i övriga Sverige, lågt valdeltagande och många som inte är behöriga till gymnasiet. Det är några exempel som beskriver läget i Sveriges mest utsatta förorter. Nu kräver utredaren att politikerna tar krafttag för att bryta segregeringen.

”Förorterna som moder Svea glömde” är en rapport som ger en dyster bild av utredaren Jan Edling målar upp. Edling som tidigare varit utredare för LO och Vinnova har tittat närmare på livssituationen för dem som bor i 38 kartlagda bostadsområden, från Luleå i norr till Malmö i söder. Jan Edlings dom över svensk integrationspolitik dom senaste 20 åren är hård

– De här förorterna är hemskt illa ute och man kan inte säga att Sverige är ett integrerat land. Vi har använt de här förorterna som en förvaringsplats för de som inte platsar i det vanliga samhället, säger Edling.

Rapporten är nedslående läsning på många plan och Edling målar upp bilden av ett Sverige som blivit ett ”Vi och dom” samhälle.

-Pettersson är inte ett dugg förvånad. Dessutom tror sjuklövern att det blir bättre av att hälla mer bensin på elden.

Jan Edling är lösning på problemen är knappast bättre än tidigare försök. Edling föreslår en integrationskommission och tydliga mål för att minska skillnaderna mellan de utsatta förorterna och resten av Sverige, precis som om antalet pensionsräddare som kommer dagligen inte har någon betydelse.

Statsministern pratar om att vi måste följa internationella konventioner som ingen annan i EU följer. Han placerar asylsökande i kolmörker och kyla vid riksgränsen och förbereder tältläger för folk, när vintern är på väg, som flytt från tältläger och kallar det humanism.

HÄR kan du ladda hem rapporten ”Förorterna som Moder Svea glömde”

2015-10-16_0720

 

 

 

12 thoughts on “Massinvandringen ett katastrofalt misslyckande

  1. Kom tillbaka Juholt,allt är förlåtet.Din efterträdare är en idiot,jag ber om ursäkt om jag har förolämpat någon idiot.Men jag har tyvärr inget annat lämpligt omdöme om hen.

  2. I dag så kan man se och läsa om Ystad som ”inte alltid var så vackert”, gamla vykort som inte jag i alla fall fann motbjudande på något sätt. Men som vanligt allt är i betraktarens ögon.
    http://www.ystadsallehanda.se/ystad/14-bilder-som-visar-att-ystad-inte-var-sa-vackert-forr/#slideshow-1
    Det var inte så kreativt, inte så hög upplösning på bilderna men staden och stranden verkade inbjudande i all sin enkelhet / realitet.
    Betydligt trevligare än i dag med alla icke blonda och kolossalt högljudda som drar runt i timmar !

  3. Det hade verkligen inte sjunkigt så här djupt i dyn om alla förbaskade ”good-doers” hade stickat och virkat grytlappar istället, det kunde de också fått ett erkännande / bekräftelse för, betydligt mindre skadligt !

  4. 7-klöverns anhängare borde börja i första klass i skolan igen och lära sig räkna.
    Med den takt som invationsstyrka kommer i dag så har vi innan mandatperioden är slut tagit emot 4,5 miljoner invandrare, alltså ett halvt Sverige.

  5. Socialdemokraterna och Löfven har totalmisslyckats med att flera länder ska öppna sina gränser. Vad trodde dom enfaldiga i regeringen att alla skulle vara lika galna som dom själva. Vilken statsledning mer än den svenska vill förstöra för all framtid och ljuga folket rakt upp i ansiktet.

  6. I dag på morgonen 7,15 i Stasi kanalen har kommunistern Anders Lindberg fått sitta i ca 10 minuter och ösa galla över Sverigedemokraterna helt oemotsagd. Trodde att vi licensbetalare har rätt att kräva en saklig debatt. Som gäller Sveriges största parti (SD) Man undrar om vi verkligen har DEMOKRATI i vårat så förut fina land som nu håller på att islamiseras

KommenteraAvbryt svar