25 thoughts on “Veronica Palm (S) twittrar

  1. I grekiska antikviteten var det ångorna från en vulkan i Delfi som fick ’sierskan’ och Apollons prästinna Pythia att hallucinera och babbla osammanhängande ord vilket folk tog för spådom. Veronicas hjärna är skadad av kokainångor och hon snackar dunkel skit. En vacker dag kommer hon, Maria Ferm och hela klubben att överdosera och … kick the bucket!
    Bada-bing, bada-boom!!!

  2. Jag funderar på att bli landsförredare, det verkar givande att få så många miljoner för att sänka ett land från en lysande nation till ett av världens värsta U-land.

  3. Den här människan är inte kapabel till att tänka efter en liten stund…..Kan förstå att mina föräldrar har slutat rösta på Sossarna för dom behöver lobotomeras….va är det för några människor som har fått förtroendet att leda landet!!

  4. Hon är säkert ett bra sänke för Sossarna, det är helt
    fantastiskt att ett och samma parti kan samla på sig
    en så stor ansamling med stolpskott?

  5. …….och sossarna kliar sig i huvudet, undrandes varför förtroendet för dem sjunker och att väljarstödet minskar?

    Veronica Palm är inte någon röstmagnet för S, utan ett ”sossetroll”.

    • Tro mig hon finns. Om inte annat så märks det i den orimligt höga lönen hon med många i riksdagen lyfter för att förgöra Sverige!

  6. SVERIGES välfärd har byggts upp genom hårt arbete genom historien av en homogen arbetarklass som inte gnällt över långa arbetsdagar. Gruvor och skog har erbjudit arbete i form av långa arbetsdagar som genererat pengar till statens kassa. Jag har en förebild – min far om i sin ungdom arbetade i skogen, det var långt att gå till arbetsplatsen och han hade MINST 12 TIMMARS ARBETSDAG, med sig hade han kalla pannkakor och han var den bäste i sitt arbetslag, på den tiden fanns inte de arbetsmaskiner som används idag i skogen. SVERIGE VAR ETT KRISTET LAND, JESUS VAR GUDS SON, MAN BAD BORDSBÖN OCH TACKADE FÖR MATEN!
    Så byggdes mitt land Sverige med skogen och gruvorna som grund, fram växte en stark industri med människor som inte tvekade att jobba hårt, exempelvis CURT NICOLIN, CHEF FÖR ASSEA….Det var stora industriledare och GENIALA MÄNNISKOR som växt fram ur den SVENSKA FOLKSTAMMEN….De lade grunden till GIGANTISKA FRAMGÅNGSMASKINER SOM IKEA…..ERICSSON, ASSEA, ELECTRLUX….and you name it….!!!
    DE KRÄLADE I SKITEN DÅ MUSLIMERNA I SYRIEN OCH KOMMER SÅ ALLTID ATT GÖRA!!!
    Därför är jag STOLT ÖVER DET SVERIGE SOM VAR!!!
    Men jag skäms över det Sverige 7klövern skapat med massinvandringsindustrin!! De borde skämmas, fyrfalt skämmas!!!

    • Kristendomen och Jesus är också från Mellanöstern. Därför är det stor riskt att folk i fortsättning går på det med islams budskap och gör det en del av Sveriges kultur så som kristendomen blev i Europa. Det är vad muslimerna sitter och väntar på. Ni hade vikingatro innan ni blev lurade till kristendomen och det fanns säkert folk som var upprörds över det då också och kände att kulturen förändrades. Det är så det funkar, saker förändras. Och mussar sitter och väntar på att en dag kunna säga att islam är en svensk religion.

    • Nämen, den gula halvmånen hade man på flagan den 6 juni 2014 då man firade dagen vid muslimska centrum medan Erik Abdullenhag orerade inför muslimska mobben klättrad på sin pall. Där på den himmelsblå flaggan fanns med EU-stjärnorna mellan halvmånens horn. Designad symbol: Islam slukar Europa !

KommenteraAvbryt svar