Somalier får pengar

Två miljoner från Allmänna arvsfonden ska gå till Somaliska riksförbundet för att hindra unga somalier att bli jihadister.

Det finns ingen garanti för att det lyckas, säger ordföranden i förbundet. Vad tusan gör det när somalierna är vana vid bidrag av olika slag och varifrån bidragen kommer spelar nog ingen roll. Personligen hoppas jag att två miljoner plus ytterligare några läggs på återvändarbidrag för somalier som ska hem och hjälpa till med uppbyggnaden av sitt land.

Källa: SvD

Myten Ullenhag ses sällan le, men i detta sällskap drar han lite på munnen. Ser konstlat ut, men ändå…

Läs gärna om De frånvarande fädernas folk

13 thoughts on “Somalier får pengar

  1. De pengar som inte går till araber, afrikaner och zigenare brukar vanligtvis gå till sosseriet och en massa kommunistorganisationer.

  2. Vore man miljardär så skulle jag skänka mina pengar till flygbiljetter ut ur landet för alla invandrare och dom pengarna skulle vara öronmärkta för det ändamålet.

  3. Foljden med ett sådant förslag är att arvsfonden i fortsättningen får mycket lite av arven till sin fond, lämpligare att folk testamenterar till cancerfonden eller liknande.

  4. Foljden med ett sådant idiotiskt förslag är att arvsfonden i fortsättningen får mycket lite av arven till sin fond, lämpligare att folk testamenterar till cancerfonden eller liknande.

  5. Syns tydligt att han tänker ”Hoppsan, jag har glömt pallen hemma..”

    Sen min sedvanliga varning när ämnet kommer upp, har ni inga arvingar skriv ett testamente, annars hamnar era tillgångar hos Allmänna arvsfonden som sponsrar såna här dumheter!

KommenteraAvbryt svar