Pressmeddelande från SD Malmö

Pressmeddelande rörande en attack, verbala hot och kränkningar mot en Sverigedemokratisk valarbetare utanför Mellanhedens skola i Malmö. Händelsen är polisanmäld.

Jörgen Grubb Ordförande SD Malmö: ”-Jag blir fruktansvärt upprörd över hur våra valarbetare i Malmö har behandlats. Inte nog med att flera av dem har fått utstå verbala hot och kränkningar utan blir nu även attackerade. Idag utanför Mellanhedens skola har en av våra valarbetare blivit attackerad och kränkt med spott i ansiktet och på kroppen.

-Tyvärr och i Malmös fall som vanligt, har det på många olika sätt varit en smutsig valrörelse. Våra ”gatupratare” med våra olika budskap sparkas dagligen sönder eller slängs iväg. Under förtidsröstningen har det förekommit att våra valsedlar har försvunnit eller ställts bakom andra partiers valsedlar. Jag känner inte längre igen mitt Malmö.”

Magnus Olsson Kommunalråd  SD Malmö: ”-Den här typen av attacker i form av hot och brott mot grundlagsstadgade demokratiska rättigheter och yttrandefrihet, har under många års tid varit en verklighet som vi Sverigedemokrater tvingas utstå. Vad som kanske värre är är att vi får inget stöd från övriga politiska partier i Malmö. I Kommunfullmäktige med även på olika sociala forum hetsar företrädare från framför allt vänsterkanten mot oss Sverigedemokrater. Så länge inte alla partier i Malmö tydligt markerar mot allt politisk våld är demokratin i Malmö hotad.”

Insänt till Sydsvenskan, Skånska Dagbladet, City Malmö, Sydnytt och SR P4 Malmöhus.

Bilderna visar när en person med hammare saboterar våra ”gatupratare”, eftersom mannen ifråga var beväpnad med hammare och upplevdes hotfull kunde vi tyvärr inte stoppa honom.

-Pettersson räknare med att det blir en första sida på Expressen och minst två helsidor inuti tidningen för detta är väl ett minst lika allvarligt angrepp mot demokratin som ett hakkors målat av ”okänd” på Mona Sahlins fönster… 

15 thoughts on “Pressmeddelande från SD Malmö

  1. Nu kommer den verkliga knallen i form av danska DF.
    SD´s systerparti i Danmark har v u n n i t valet i vårt grannland !
    Hipp hurra,”må de de gå på lije vejse i Sverige” !

  2. Front National i Frankrike har vunnit en jordskredsseger.Med hela 25,4 % har partiet visat vägen för ett mer demokratiskt Europa !
    Samtidigt visar siffror från andra europeiska länder på samma kurs.De ”EU-kritiska partierna” visar överallt på stora framgångar… 😉

  3. En glädjande nyhet som jag hoppas alla vänner kring SD gläder sig över, är den prognos som nu föreligger (19:20) från tyska valet. AfD som kämpar med i stort samma program som SD,har erhållit hela 6,8 % av rösterna vid deras premiärval.Detta innebär hela 7 mandat i EU…
    Må utslaget i Absurdistan bli lika framgångsrikt !

  4. Tråkigt ! Nu skall jag göra er gladare. Pratade vid alla valstugor i Nyköping i lördags. Nåja S tål ju knappt se mig så där blev jag inte länge. Stod o pratade med Thom en lång stund. Det kom fram flera personer som var mycket positiva till SD. Minns speciellt en medelålders kvinna som kom fram och sa att hon redan röstat på SD. Hon ville ”bara” säga till SD-folket att dom gör ett jätte bra jobb. Såg att Thom o resten blev väldigt glada. Och att jag talar sanning tror jag alla vet. Fråga Thom själv om någon inte tror mig. Tror ni behövde detta till djup kontrast mot denna tråkiga artikel från Pettersson. Jag tillhör den stora massan som vill att folket avgör val inte terrorister o sabotörer. Lycka Till ikväll ! Jag hamnade i soffan precis som jag sagt i minst ett år. Men kanske röstar vi i höst. Dörren är öppen igen.

    • Tror dessvärre att de önskar att avskaffa svenskarna. Hur de sedan ska föda och göda ”herrefolken” vänster och islamister så långt räcker inte deras kapacitet att tänka. Vi är på väg i snabbfilen till ett kommunistiskt samhälle, vidrigt !

KommenteraAvbryt svar