Bidragstagarna (palestinierna) hyllar en massmördare

Syftet med PA-TV-programmet förklaras av programledaren:  ”I dag är vi på  Dalal Mughrabi Skolan [i Gaza], för att lära känna den palestinska martyren (massmördaren).  Dalal Mughrabi var en stor ledare, som arbetade (mördade) för den palestinska saken. Våra mödrar föder tusentals som Dalal, och hon finns fortfarande bland oss. Dalal Mughrabi har gett oss en hel del, och jag är personligen stolt över att arbeta på  Dalal Mughrabi Skolan, som bär hennes namn”.

 

FjärranÖsternRapportören tycker: Att det är upprörande att Svenska skattebetalare skickar runt 700 miljoner per år till dessa bidragstagare i palestian som dessutom har det dåliga omdömet att hylla denna massmörderska som deltog i ett attentat där 38 människor dog av dem var 13 barn, 72 personer skadades.  Hon deltog i den så kallade ” Coastal Road massacre” 1978.

Vi har tidigare berättat om palestians enorma ”socialbidragsberoende”   Världens värsta socialfall – araber i Palestina

8 thoughts on “Bidragstagarna (palestinierna) hyllar en massmördare

  1. calleban99 – Mälardalen – Överlevt tortyr,mobb, utfrysning,slag,förtal,Skendrunkningar, hugg, , piskor, sket på mig i 11 långa år, lärde mig Cykla som 11 åring, simma som 12 årig... Kunde inte ens doppa mitt huvud under vattnet...
    calle skriver:

    Spyr! rahablaaa…habblsarahabba Fy! Fannnnn! Huckle bucckel… Blääää Dö!

  2. Hmm… En tanke slog mig, sitter massmörderskan nu och förlustar sig med 72 ”svendomar”, eller är det bara massmördare som åtnjuter detta privilegium?

    • Privilegium ???? Vad skulle du själv tycka,om en mängd gamla Batikhäxor skulle förlusta sig med dig ?
      Ruben tänk först…. skriv sen ! 😉

      • @Stenbock
        Visserligen vet jag inte om Batikhäxor befinner sig i det stadiet s.a.s., men tanken finner jag direkt motbjudande. Förresten så vet vi väl bägge två vid det här laget, att de 72 utlovade jungfruarna egentligen är 72 vita russin. 🙂

      • Glöm inte att föutom de 72 oskulderna (kan kanske vara gamla) finns det ett ospecificerat antal sköna pärlepojkar att förlusta sig med.

  3. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Det känns inte så jättehäftigt att betala skatt längre…förr tänkte man att skatter som man betalade skulle gå till för landet vettiga saker, inte till att underhålla terroristkultur. Man får börja se om sitt eget hus helt enkelt.

  4. Det underliga med dessa märkliga varelser är att det
    spelar ingen som helst roll om samtliga som dödas inte
    på något vis kan kopplas till deras motståndare, bara dom
    får döda andra, så spelar det mindre roll vem det är,
    kan grava störningar uttryckas tydligare bland ett folk?

KommenteraAvbryt svar