Sverige riskerar att få etniska enklaver

INVANDRING. Sverige riskerar att få ”etniska enklaver” som svenskar kommer att fly från om man inte tar itu med de värderingskonflikter som finns i samhället. Det säger KD:s toppkandidat Alice Teodorescu Måwe i SVT:s utfrågning inför EU-valet.

Ett av KD:s viktigaste förslag inför valet är att EU ska finansiera återvandring för människor med ursprung utanför Europa som inte delar så kallade europeiska värderingar.

– Vi kommer inte att tvinga någon att återvandra, däremot behöver vi diskutera hur vi gör för att inte få etniska enklaver, säger Teodorescu Måwe.

Se utfrågningen här

-Pettersson undrar i vilket land Alice Teodorescu Måwe bor i? I Sverige har vi mängder av etniska enklaver sedan länge.

Sverige riskerar att få ”etniska enklaver” som svenskar kommer att fly från om man inte tar itu med de värderingskonflikter som finns i samhället, säger Teodorescu Måwe. Det är så illa att i områden med hyreslägenheter börjar svenskar flytta redan vid ett fåtal utomeuropeiska invandrare. Det blir bråk med tvättstugetider, sopsortering, allmän ordning osv.

Alla går att integrera utom muslimer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Sverige riskerar att få etniska enklaver

  1. ”Riskerar att få..”

    En alldeles korrekt analys från det välbärgade skyddade vita område hon bor i genom de rosafärgade multikultiglasögonen som återger verkligheten precis som man vill att den ska vara.

  2. Jag tror INTE Alice med familj bor i ett invandrarområde så då är hon ju en del av den svenska enklaven som vill bo tryggt och säkert utan …………………………………….

    6
    2
  3. Mina två barn arbetar med jurudik och med det kreativa skapandet. De ligger i framkant när det gäller tidens agenda och i den ligger att Sverige ska splitras itill varje pris. Enklaver är en av medlen att nå splittring.

    11
    1
  4. Först säger Alice att Sverigedemokraterna är nazister, sedan säger hon samma sak som Sverigedemokraterna. Är Alice nazist?

    42
    2
  5. Tror inte att utvisning blir så enkelt att genomföra eftersom det krävs att mottagande land godkänner. Dessa ”flyktingar” som i själva verket är här för att islamisera europa kommer vi nog att till stor del få behålla. Vi sitter helt enkelt med ”Svarte Petter”.

    43
    • Det måste vara ett brott mot mänskligheten att vägra ta emot sina landsmän. Vad gör korrupta FN och lika korrupta EU åt saken. De så kallade människorättsorganisationerna är ju dominerade av vänsterextremister som vill vältra alla problem på väst.

  6. Vilka partier är det som har ställt till med så att det blivit så här?
    Ja du Alice, du tillhör ett av de partierna och så har vi alla de andra som ingår i sju(k)klövern.

    46
    2
  7. Etniska enklaver har väl funnits i Sverige i 30-40 års tid nu.
    Tensta …Rinkeby … Rosengård …Hallunda…Husby… listan går att göra lång
    Och värre kommer det bli i framtiden, då problemen ynglar av sig snabbt.
    Sverige sitter i en rävsax och där kommer vi sitta så länge inte vi börjar utvisa till och börja med dom kriminella invandrarna och deras klanliknande släkter.
    Kraftfulla utvisningar kan möjligen få lite preventiv effekt, men det är långt ifrån någon säker lösning på våra nu gigantiska problem.

    59

KommenteraAvbryt svar