Uppmaning till ambassader – stoppa migranter

ILLEGAL INVANDRING. Svenska ambassader ska sprida korrekt information om Sverige, för att hindra personer som saknar asylskäl från att åka hit. Nu skickar statsminister Ulf Kristersson (M) brev med en uppmaning till svenska myndigheter i utlandet, skriver Svenska Dagbladet, bakom betalvägg.

Nu lägger vi om den svenska migrationspolitiken rejält, då är det viktigt att de länder som många kommer ifrån som söker sig till Sverige, vet vad som gäller, säger Kristersson till när han besöker ett återvändandecentrum i Burlövs kommun under fredagen.

Här vistas just nu 60 personer som frivilligt beslutat sig för att återvända hem. Många tar sig till Sverige i onödan då de får avslag här, fortsätter Kristersson.

Svensk reklam i Jordanien: Kom till Sverige, här finns det bidrag…

Om man år 2017, ni vet då vi hade en regering som idag säger att de bedrev en restriktiv invandringspolitik, gick in på den svenska ambassadens hemsida i Amman kunde man klicka sig fram till rubriken ”10 things that make Sweden family-friendly”. Texten gick att läsa på engelska, arabiska, ryska och kinesiska.

Ambassaden informerade om att Sverige erbjuder ersättning för att stanna hemma från och med andra månaden under graviditeten, samt har en ”very long paid parental leave” efter förlossning med rätt att stanna hemma 390 dagar med 80 procent av en normallön fram till att barnen fyller åtta år.

Ambassaden berättar också att barn ger rätt till barnbidrag, 1050 kronor per barn, samt ”extra family supplement” (flerbarnstillägg) och ger rappt ett exempel: ”Så, en familj med sex barn får inte bara 6.300 SEK extra varje månad utan också ett tillägg på 4.114 per månad bara för att de har sex barn”.

Dagens Industri tog upp bidragen…

-Pettersson undrade då och undrar nu, om vi av någon anledning vill att det kommer hit folk och arbetar, varför marknadsför regeringen hur man slipper arbeta???

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Uppmaning till ambassader – stoppa migranter

  1. Olika ”sverigebilder” från olika regeringar. Vänsterns värsta farhåga är en ”sverigebild” som skulle kunna påverka invandringen negativt.

  2. Det kommer tyvärr ambassadmedarbetarna skita fullständigt i eftersom ambassaderna är lika infiltrerade av aktivister som andra myndigheter.

    39
  3. Partiet vill få hit personer som röstar på dem. Då är det en dum idé att locka personer som vill jobba hårt och tjäna pengar. Dessa personer vill inte spendera större delen av sin inkomst på skatter. Alltså skulle aldrig dessa personer rösta på Partiet.

    37
    • Är helt övertygad om att det är en del av förklaringen. Det är även därför man inte vill utvisa grova brottslingar, eftersom de med all sannolikhet förblir bidragstagare och på så sätt goda vänsterväljare. Eller göra något som helst åt alla invandrarghetton.

      Varför förändra ett vinnande koncept kan jag undra?

      22

KommenteraAvbryt svar