Hamas avfyrade raketer mot Tel Aviv

MELLANÖSTERN. Den islamistiska terrorgruppen Hamas avfyrade på söndagen åtta raketer mot Tel Aviv. För första gången på flera månader ljöd flyglarmet i den israeliska storstaden, rapporterar Reuters. Hamas säger att de genomförde en storskalig raketattack.

Det var första gången sedan januari som långräckviddiga raketer avfyrades från Gaza mot Israel. De senaste månaderna har attackerna från Gaza mest riktats mot närliggande gränsområden.

Den israeliska militären uppger att raketerna avfyrades från Rafah, att flertalet av dem sköts ner av israeliskt luftförsvar och att ingen kom till skada.

-Pettersson säger att det är uppenbart att Hamas inte vill ha fred utan fortsätter sin terror utan att släppa den israeliska gisslan vilket drabbar araberna i Gaza.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Hamas avfyrade raketer mot Tel Aviv

  1. Otroligt
    Att de lyckas få in raketer och andra vapen in i Gaza och t.o.m bygga upp raketramper mm under detta krig och invånarna inte ens märker något eller reagerar och allt fortsätter mot en säker död för deras egna invånare

    • Det är intressant en arab fötkläd till domare gapar och skriker . I massa sekund kommer en svärm med raketer. Det kanske är tid att efterlysa denna jihadist dom påstår sig vara domare eller någon form av muslimsk mulla.

      19
  2. Gör en asfalterad parkeringsplats av hela Gaza. Gör upp med araberna en gång för alla. Eventuellt oskyldiga baaarn kan med fördel åka hem till Jordanien. Och inte en enda arab på svenska sjukhus eller i Sverige.

    38
    1
  3. Den palestinske FN-ambassadören Ibrahim Khraishi, har sagt att för palestinier är Hamas ingen terroristorganisation, att det bara är en idé som journalister har, i försök att övertyga det internationella samfundet om att de är terrorister som attackerar civila. Dessutom vill han att Hamas ska agera politiskt och vara med i ett framtida styre av Gaza.
    Hur många palestinier som bor i Sverige är okänt, men enligt SCB fanns det för 7 år sedan 7 365 st. som fötts i Palestina, och 1 186 st. som fötts av Palestina-födda föräldrar i Sverige.
    Historisk utveckling:
    För 54 år sedan fanns det i Sverige 171 st. palestinier, som var födda i Palestina, och
    för 20 år sedan: 1 860 st.
    för 10 år sedan: 5 153 st.
    för 5 år sedan: 8 189 st.

    https://www.dw.com/en/palestinian-statehood-a-reality-or-diplomatic-stunt/a-18137971

    https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Palestinier_i_Sverige

    28
  4. Hamas har samma mål som Nazi Tyskland en gång hade dvs utplåna ett helt folk pga av religion
    Hur faen kan vänster människor ställa sig bakom ”genocide” på riktigt?

    60
  5. Det ena att göra är att ha ihjäl varenda Hamas dåre och tvinga resten att flytta till de arabländer dom egentligen kommer ifrån.
    Dom vill inte ha Fred och då är det detta dom får…….

    48
    3
  6. Det jag undrar är om det är mina skattepengar Hamas köper vapen och ammunition med? Sossarna har skickat några miljarder till Palestina.

    66
    • Vad få finns det hamas gubbar kvar med raketer.
      Dett tyder ju på att judarna har mer att göra. Inre kan man tillåta massmördare. Närhet till guds utvalda folk.. bränn genast av dom otrogna förtappade muslimska mördarna.
      En dos gift gas kanske får den muslimska stritskrafter att förstå meddelandet från Adolf till islam

      19
      3

KommenteraAvbryt svar