Putin anländer till Nordkorea

UTRIKES. Rysslands president Vladimir Putin kommer att besöka Nordkorea den 18–19 juni, rapporterar Reuters med hänvisning till statliga ryska Tass.

Kim Jong-Un och Vladimir Putin

USA och Sydkorea har tidigare uttryckt oro över besöket. Ländernas vice utrikesministrar, Kim Hong-kyun och Kurt Campbell, pratade med varandra på telefon förra veckan. Då ska bland annat fördjupat militärt samarbete mellan Nordkorea och Ryssland avhandlats.

Under resan kommer Putin även att besöka Vietnam den 19–20 juni.

-Pettersson noterar att Kim Jong-Un och Vladimir Putin är lika, de har få vänner i världen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Putin anländer till Nordkorea

  1. Många dysfunktionella och socio kulturellt efterblivna på bloggen

    Har de det brun-svarta med sig från ………. Eller är det bara DNA ondska

    6
    4
  2. Jag ser att det finns några bleka kommunistiska tummar här. Kliv fram med dina argument, om du kan skriva på svenska. Vänsterslödder är det näst värsta jag vet. Endast muslimer är värre.
    En fråga bara. Vem vill bo granne med en hartandad, fet, somalisk, tolvbarnsmor? Och vem vill betala bidragen? I såssarnas Sverige ska vi ju blandas. 🇸🇪

    26
    5
  3. Putins plan kommer inte att hålla. Tiden och strider utan att egentligen vinna mark rusar på, och är verkligen inte till hans fördel. För varje dag som går förlorar många ryska soldater livet, många, många familje tragedier. Putins förtroende sjunker gradvis i Kreml samt hos ryska befolkningen. Den ursprungliga budgeten både ekonomiskt och antal soldater som sattes innan angreppet för drygt två år sedan är överskriden mångfalt. NATO förstärker sin närvaro i Europa och EU kämpar med att förhindra och stänga av rysk import. Det ser brunt ut för Putin. För drygt hundra år sedan revolterade Ryssland mot sin överhet, det kan hända igen. Klockan går……

    19
    8

KommenteraAvbryt svar