Filmen visar Tyskland utan invandrare

INVANDRING. En valfilm som utmålar Tyskland som en komplett dystopi efter valframgångar för nationalistiska AFD väcker debatt i landet, rapporterar SvD.

Filmen skildrar hur ett barn år 2060 frågar sin mormor om ”vad Tyskland var” – och mormodern berättar hur landet förföll efter att alla med invandrarbakgrund tvingades ”remigrera”.

Sjukhusen fick stänga, soporna samlades i högar på gatorna och till och med landslaget klappade ihop utan invandrare.

Faktum är att det enda som fungerade var motorvägen, säger mormodern  i filmen.

Kritiker har beskrivit filmen som både oseriös och alarmistisk. Andreas Loff, en av skaparna, säger till Sueddeutsche Zeitung att ”AFD och demokrati inte är något skämt”.

-Pettersson undrar hur en film om det perfekta samhället utan invandrare skulle uppfattas?

Jag är övertygad om att ett samhälle utan Menafolk skulle fungera. Sjukhusen skulle troligen fungera bättre, bussarna skulle gå, taxi finnas, det skulle vara mindre att städa och mycket färre kriminella.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Filmen visar Tyskland utan invandrare

  1. Nu har det visat sig att ”invandrarnas” bidrag till exempelvis sjuk- och hälsovården är negativ. Det vill säga, de konsumerar mer än vad de producerar. Jag sätter ”invandrare” inom citationstecken då den grupp som det gäller är nutida ”flyktingar” och deras anhöriga. AKA, ekonomiska migranter. Dessa kostar, enligt Jan Tullbergs uträkning från 2014, mer än 250 miljarder om året.

    40
    • Argus skriver:
      ”invandrarnas” bidrag till exempelvis sjuk- och hälsovården är negativ. Det vill säga, de konsumerar mer än vad de producerar”.

      .. någon som anar ett samband? följande var ett okänt problem tidigare,
      Helsingborg, 2019:
      ”Vites-utdömning på en miljon kronor, för sjätte gången, mot Helsingborgs lasarett på grund av överbeläggningar. Första gången Region Skåne dömdes att betala vite på en miljon kronor var 2012”

      2023:
      ”Nytt krav på miljonvite för sängar i korridorerna på Helsingborgs lasarett. Överbeläggningar och patienter som ligger i korridorerna är ett återkommande problem”.

      mars 2024:
      ”Korridorvården fortsätter – nytt miljonvite mot sjukhuset. Helsingborgs lasarett måste betala ytterligare en miljon kronor i vite. – ”Det är en mycket, mycket trött personalstyrka på Helsingborgs lasarett”, säger arbetsmiljöinspektören”

      maj 2024:
      ”Ännu en gång tvingas Region Skåne betala vite för korridorvård på Helsingborgs lasarett. Det är det andra miljonvitet bara i år för Helsingborgs lasarett”.

      Ovanpå det, så meddelades nyligen även detta:
      ”Helsingborgs lasarett beslutar om ytterligare en besparingsplan.
      Denna gång handlar det om 100 miljoner kronor, av totalt 450, som bland annat ska reducera personalkostnaderna”.
      https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2024/04/helsingborgs-lasarett-beslutar-om-fler-besparingar/

      31
    • Men vad tyskar gör är ganska pinsam.
      Har man tröttnat påstt gas judar. Eller är det en annan minriotet man diktar in sig på. Kan det vara så att man I symbios med muslimer börjat att kasta ut fruntimmer från hustaken.

      4
      1
  2. Med tanke på att Tyskland de senaste par åren börjat se snabbt stigande gäng- och klankriminalitet (men med benhård förnekelse av vilka som står för problemen), så krävs det en hel del lögn, hot och skrämselpropaganda för att få folk att avstå att rösta, men frågan är om det fungerar i dagens läge.

    44
  3. Alla dessa nya bostäder som byggs för nya invånare med tomma plånböcker, det har stannat upp lite…undrar varför?

    Inte många som har råd med 14papp i en liten håla för en nybyggd trea på 75kvm i månaden?
    Men svenne betalar gärna detta på skatten..
    Sug på den.

    76
  4. Snacka om trollkonto och hatpropaganda. Att utmåla andra partier med skräcksenario istället för att visa vad man själva vill åstadkomma är så fruktansvärt sjukt,

    Kommer väl från ett sossetrollkonto..

    89

KommenteraAvbryt svar