Sveriges nya judehat

INVANDRING. Eurovision-hatet mot judar visar att Sverige inte längre är säkerhetsmässigt lämpligt för mångkulturella evenemang. Henrik Jönsson redovisar protesternas terrorkopplingar.

Antisemitismen växer i Sverige, och Israels deltagande i Malmös Eurovision-arrangemang har utvecklats till en säkerhetspolitisk mardröm – vilken drivs av öppet judehat.

Hur ser den svenska antisemitismen ut? Vilka krafter ligger bakom protesterna mot Israel? Och vad händer med ett land som allierar sig med intoleransen istället för att försvara demokratin?

Dessa frågor Henrik Jönsson upp i veckans video om “SVERIGES NYA JUDEHAT”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Sveriges nya judehat

  1. Det är som min son har berättat ”på jursitutbildningen så lär vi oss att inte se på vissa kulturer som vi ser på svensk kultur”. Anledningen är då att deras (utlänningarna) medvetande, sociala normer och kultur ger att deras beteenden inte är som våra och därför inte kan dömas som riktiga svenskar. När de begår en handling så baseras det på människosyn, värderingar och sociala normer, svensk lag ska alltså ta hänsyn till vilken kultur brottslingen kommer ifrån.
    Min som gjorde en jämförelse ”men tänk pappa, om du var företagsledare i Thailand så skulle du lägga orden för att beskriva en arbetsuppgift så du gjirde dig förstådd med hänsyn till thailändsk kultur, medvetandegrad och beteende”. Om du skulle ge samma arbetsuppgift till svenskar så skulle du tala på ett annat sätt. Samma tänk är det inom rättsväsendet, polis och jurudik kan inte förvänta sig samma moral, beteende o s v från utlänningar.
    Svårt att beskriva, men det är en skräck att jurudikutbildning lär ut att vi inte kan förvänta oss normalt beteende från utlänningar, alltså ta häänsyn att de inte kn, förstår eller beter sig.

  2. Henrik Jönsson visar med all önskvärd tydlighet, vad (vem), som ligger bakom, och vem som driver på antisemitismen i landet, Sverige.
    Malmös muslimer är en kraft, men endast fotfolk åt den sjuka vänstern och framstår som vänsterns ”nyttiga idioter”.
    Intressant att se vilka organisationer, som ligger bakom och driver på hatet. Kunde inte se en enda av de sk. högerextrema grupperingar, som det ständigt varnas för.

    29
  3. Utan muslimerna och vänsterkommunisterna fanns inget judehat.
    Vore bra om någon kunde säga något positivt om muslimerna. Själv vet jag inget och fattar inte varför vi ska ha dom i Sverige. Muslimerna är dessutom så missnöjda med det mesta i Sverige, utom möjligen bidragen.

    39
  4. Å ena sidan…Glöm aldrig folkmordet på judarna under Förintelsen.
    Å andra sidan…Stöd Hamas i dess hat mot judarna och hata judarna helt öppet utan att skämmas.

    Såzzarna kan konsten att personifiera Hyckleriets sanna väsen.

    43
    2
  5. Den grupp människor i Sverige som uttalar störst hat mot sverigedemokraterna är nu dom som hyser tidernas värsta judehat.
    Dom skriker rasister i riksdagen och bär tröjor med texten ” SD =rasister
    Hur fan går det ihop ???
    Kan bara konstatera att vänstermänniskor är ytterst opålitliga.

    53
    2
  6. Det är rimligt att beslagta tillgångar och lägga ned partier som stödjer terrorstämplade Hamas. Det finns inte någon platts för sådana partier i ett demokratiskt samhälle.

    43
      • Jag läser allt jag kommer över om kriget I Israel och tycker det är hemsk läsning varje gång . Många oskyldiga människor som kommer i kläm .
        Men det verkar inte som det är några Israeler skadas eller dödas i kriget .
        Eller så är DET inget intressant att rapportera om .

        6
        1
  7. https://bulletin.nu/sjunnesson-vastmedia-later-hamas-vinna-propagandakriget

    En konsekvens av massinvandring av socio kulturellt efterblivna är vad vi i dag tvingas se i rövhålet MALMÖ.

    Hur kan Israel vara ett blomstrande undantag i det korrupta, islamiserade och fattiga Mellan Östern?
    Är det demokratin som skapat välståndet i Israel? Är det flit och hederlighet?

    Under Eurovisions schlager veckan kan vi visa solidaritet med Israels rätt att existera.

    HAMAS och islamism bygger inga fredliga och bra samhällen.

    49

Kommentera