Partiet Nyans utspel om fängelser för muslimska barn

ISLAM. I en kampanjfilm på Facebook säger den ekobrottsdömde riksdagskandidaten Bashir Aman Ali från partiet Nyans att Sverige bygger fängelser med 5 000 platser dit man vill skicka muslimska barn. Ali hävdar också att dessa barn förvägras utbildning, att polisen placerat ut spioner i förorten och att de etablerade partierna inte bryr sig om Sverige.

Nu varnar etablerade politiker för att Nyans kan få mandat i vissa kommuner. – Jag uppmanar alla etablerade partier att vägra samarbeta med dem i så fall, säger Fatima Nur, gruppledare för Liberalerna i Stockholms västra förorter.

Allt fler spår nu att Nyans får viss framgång i valet på söndag. Partiets mål är enligt hemsidan att ta sig in i riksdagen och i fullmäktige i Stockholm, Göteborg och Malmö där de vill bli ”ett enande och lösningsorienterat parti som möter minoritetsbefolkningens utmaningar, hand i hand och sida vid sida med majoritetsbefolkningen”.

Men grundaren och partiledaren Mikail Yüksel driver en konfrontativ valkampanj där det svenska samhället bland annat pekas ut som islamofobiskt.

Budskapet förstärks av riksdagskandidaten Bashir Aman Ali, som dömdes till 4,5 års fängelse och fick flera års näringsförbud efter att ha tömt den muslimska friskolestiftelsen Al Azhar på över tio miljoner kronor. Pengarna tänkte han bland annat använda till att starta en islamisk bank, med finansiellt understöd av en oljeshejk i Kuwait.

Bashir Aman Ali frigavs efter tre år och har nu engagerat sig i partiet Nyans. I en kampanjvideo på Facebook går han till attack mot Sverige och svenska partier.

Högerpartierna använder våra stadsdelar för att skrämma allmänheten med att det finns monster, onda människor som dödar och trakasserar dig.

I samma film anklagar Bashir Aman Ali de styrande partierna på vänstersidan för att förvägra muslimska barn utbildning för att i stället vilja skicka dem i fängelse.

De byggde inte skolor, utan de byggde fängelser för 5.000 fångar. De fängelseplatserna är inte avsedda för de goda människorna, inte för politikerna och deras barn. De barn som ska skickas till fängelserna är muslimska barn, utländska barn, speciellt somalierna som bor i det här kvarteret, säger Bashir Aman Ali och syftar på Rinkeby och andra stadsdelar på Järvafältet där han själv bor.

– Får vi in ett islamiskt parti i Stockholms kommunfullmäktige kommer det aldrig att bli integration. Han skrämmer upp somaliska och muslimska kvinnor, säger Fatima Nur som minns att de tidigare allianspartierna hjälpte Bashir Aman Ali att starta skolor.

Partiet Nyans har stöttat och eldat på den uppmärksammade kampanjen som gått ut på att anklaga svensk socialtjänst för att kidnappa barn från föräldrarna på grund av att de är muslimer. Enligt partiet finns det ett missbruk av LVU-placeringar och man kräver att ”barn som tillhör annan kultur eller religion skall garanteras en uppfostran i enlighet med hens ursprungliga kultur och religion hos det placerade familjehemmet för att förebygga eventuell assimilering”.

Enligt en kartläggning av Nyans som DN gjort är en av sju kandidater på partiets vallistor dömda för brott. Dessutom framkom nyligen i SR Ekot att partiledaren Mikail Yüksel själv har fått en villkorlig dom och böter i Turkiet för misshandel av en släkting.

Yüksel uteslöts kort före valet 2018 ur Centerpartiet där han var toppnamn på Göteborgs riksdagslista, sedan det blev känt att han haft samröre med den turkiska högerextrema organisationen Grå Vargarna.

-Pettersson undrar varför Bashir Aman Ali och andra kriminella och ljugande islamister får sprida sitt har och lögner på Facebook? Själv blev jag portad år 2017 på Facebook där jag la ut en kopior på bloggens inlägg. Islam är farligt och borde diskuteras i valrörelsen.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

TIDIGARE 2022-04-24. Partiet Nyans anklagar svenska terrorforskare för att vara nazister

ISLAM. Bashir Aman Ali deltog under ett torgmöte för islamiska Partiet Nyans på Mynttorget i Stockholm, där ljög han om svenska forskare och kallade dem nazister. Den för ekobrott dömde Bashir Aman Ali är ett av Partiet Nyans toppnamn när man vill utmana Socialdemokraterna i Stockholms förorter. Partiet Nyans vill bland annat att muslimer och afrosvenskar ska klassas som nationella minoriteter och att minoriteter ska kvoteras in till Säkerhetspolisen.

Bashir Aman Ali, tog barnens skolpeng för att starta bank. Skärmdump från Aftonbladet
Dom tre forskare Bashir Amin Ali kallar nazister är Magnus Norell, Aje Carlbom och Pierre Durrani.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Partiet Nyans utspel om fängelser för muslimska barn

 1. Om Muslimerna tror att Sverige kidnappar barn, Ja då får dom väl ta barnen
  med sig och flytta dit där dom kommer ifrån??

 2. Tyvärr. Så är det riktigt Sverige har en lång historia av att knappa barn! Det är väl dokumenterat och värst blir det i länder som är krigförande! Sanningen är att tidigare statsminister är ett offer sossial myndigheter och man har lite till och från praktiserat kidnappning och stöld av barn!
  Men när det gäller dessa jihadister har dom ett val dom kan sticka ? Men det kan ju inte svenskar det är ju svårare då man inte förstår den sossial hedersprolematken!

  2
  1
 3. Konstigt att det inte har gått upp för dessa professionella självömkande att det är 100% frivilligt att flytta från Sverige. Saknade av ingen!

 4. Ingen normalt funtad människa, kan tro på vad det där idiotpartiet säger.

  Dom får allting gratis, hur fan kan dom ha mage att klaga?

  Svindumt, sinnessjukt och äckligt.

  11
 5. Smaka på den.
  ”barn som tillhör annan kultur eller religion skall… Blabla… för att förebygga eventuell assimilering”.

  Fritt översatt :
  “.. Blabla… för att undvika att de blir Svenskar”.

  14
  1
 6. Jag väntar med spänning på slagsmål i Riksdagen, dödshot mot politiska motståndare, explosioner utanför deras hus m.m.
  Kan man, i den framtid jag förutspår, anse att mångkulturen gått i mål och segrat?

  36
  1
 7. Man kan säga mycket om dessa muslimska barn. Ett stort bekymmer är att hälften av alla muslimer bär på anlag för inavel, som yttrar sig i kognitiva svårigheter och och svårt att hantera aggressioner. Alltså har väldigt svårt att skaffa sig ett hederligt yrke, och då kvarstår bara kriminalitet.
  Om det är sant att det byggs 5000 fängelseplatser för muslimska barn är det helt logiskt och i sin ordning. Tittar vi på §12 hem och fängelser är de naturligtvis klart överrepresenterade.

  33
  1
 8. Dom fick ju draghjälp av linda Snecker angående ta hand om barn.. vilket hon påstod L ville göra

  40
 9. En fråga som jag ställer till mig själv?
  Om man nu åkt till ett land och man inte gillar landets lagar och seder och bruk.

  Varför flyttar man inte hem igen då?

  De måste vara de generösa bidragen som vi har än så länge, för ”hemma” måste man ju jobba.
  Annars överlever man inte.

  Kom ihåg detta
  Sosseröster är dyra, (för Svenska skattebetalare).

  51
  2
 10. Om man utgår från det politiska baklängesspråket så är det (V) och (MP) som vill låsa in muslimska barn.
  Jag har inte hört vad orsaken skulle vara , men har förstått att det är viktigt för dem .
  Det kan vara så att det bara är den vanliga politiska oärliggheten som tar sig detta uttryck.
  Lova en massa utan att agera .

  27

Kommentera