Mottagningar stängs akut – anklagas för grova PCR-fusk

BROTTSLIGHET. Företaget Novolab har tvingats bomma igen sina corona-mottagningar akut. Enligt Inspektionen för vård och omsorg har företaget förvarat PCR-prov i kylskåpet tillsammans med mat, kommit med provsvar så snabbt att testerna omöjligt kan ha hunnit analyserats och utfört tester på fel sätt, skriver Sveriges Radio.

Michael Sanatgari

-Pettersson ser att användningen av pcr-test under pandemin har kostat Sveriges skattebetalare över 22 miljarder kronor, enligt DN som hänvisar till siffror från Folkhälsomyndigheten.

22 miljarder drar naturligtvis till sig lycksökare som inte nöjer sig med att tjäna pengar på sitt arbete utan även fuskar för att tjäna mer.

Ansvariga för Novolab AB är enligt Bolagsverket:

 • VD Sanatgari, Rassell Michael (54)
 • Styrelse Ordförande Sanatgari, Rassell Michael (54)
 • Styrelseledamot Sanatgari, Rassell Michael (54)
 • Styrelseledamot Savran, Yeliz (35)
 • Styrelsesuppleant Sanatgari, Pamela Maria (25)

Michael Sanatgari har 4 st bolagsengagemang:

Vi har haft fler bluffmakare i branschen, de har en sak gemensamt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Mottagningar stängs akut – anklagas för grova PCR-fusk

 1. Sanatgari får trampa gasen i botten på den svarta Porsche Cayenne GTS 2021 som ett av hans bolag leasar för att komma undan KFM o skatt mm

  Annars är branscherna vård specifikt åt folk från MENA , LSS o HVB rena fiffel och bluffbranscher. Enkla ”billiga” o snabba statliga pengar och inte heller någon som ens vågar kritisera verksanheterna ! Det handlar ju om BARN o FLYKTINGAR !!

 2. Är dom m.fl. inte insydda i många år (NU) så är det stort fel på Sverige och oräddbart för all framtid.

 3. När skattemedel är inblandat, i det här fallet, 22 000 000 000:- hittills, så drar det till sig lycksökare, både pursvenska och invandrade. Tack och lov avslöjas de emellanåt. Av någon outgrundlig anledning får jag känslan av att det oftare är invandrade fuskare som avslöjas

  När jag ändå har synpunkter om skattemedels utnyttjande kan jag tycka att debatten om vinster i skolan borde utökas och gälla all skattefinansierad verksamhet. Ta bara Nya Karolinska. Hur kan det komma sig att det är ca 10 ggr så dyrt att bygga sjukhus i Sverige jämfört med Tyskland??

  I nästa regering bestående av SD, M och Kd så borde det inrättas ett ministerium nämnt Slöseridepartementet för att komma till rätta med missbruket av skattemedel i samhällsförvaltningen

  12
 4. Jag blir så trött på oärliga svenskar och kan både säga och skriva det.
  Men råkar jag med ett ord nämna något ofördelaktigt om en minoritet då blir jag anklagad för hets mot folkgrupp.

  Det är ett Sverige mycket olikt det jag är född och medborgare i, det är mycket positivt som hänt under min livstid men också allt för mycket som blivit sämre.

  Vi uppfostrades till att respektera äldre och i synnerhet kvinnor, vara artiga inte påflugna. Ta seden dit vi kom, senare i livet hjälpa främmande att hitta rätt. Även om vi inte trodde på Gud så respekterade vi de tio budorden.

  Jag hade inte ett par föräldrar utan alla vuxna tillrättavisade mig, utan att bli anklagade av mina föräldrar, talade i förekommande fall om vad jag gjort fel o.s.v.

  Våra valda politiker hade så gott som alla ett yrkesliv att falla tillbaka på och erfarenhet av livet innan de kunde aspirera på en Riksdagsplats.
  Inte som nu uppfostrade och bortskämda av partiets ideologer och utan att lyssna på andras argument, bara med målet ”den makten har den svärdet bär.”

  11
  1
 5. Helt otroligt att man inte kollar upp ”kompetensregnet” innan man ger grönt ljus för verksamhet. Möjligtvis kan det finnas någon med ”papper”, som ser äkta ut, men det hjälper inte när man har klart för sig, varifrån dessa figurer kommer. Mygel och fusk är en del av dessa degenererade kulturer. Bland dessa människor är det direkt statushöjande att fuska ihop sin inkomst. Man har en helt annan syn på vad som är brottsligt. Detta kombinerat med en utbredd rasism, mot svenskar, gör att de skiter i allt.

  34
  1

Kommentera