Vi ses om fyra år, säger Trump

UTRIKES. USA:s President Donald Trump har nu för första gången offentligt öppnat för att ställa upp i valet 2024.

Donald Trump Foto Gerd Altman, Pixabay

Under en julfest för republikanska medarbetare i Vita huset pratade han åter igen om hur valet blivit stulet och tillade: – Det har varit fyra fantastiska år. Vi hoppas kunna göra fyra år till. Annars ses vi om fyra år, sa han enligt en video upplagd på sociala medier av en av deltagarna på festen uppger Politico.

Flera nyhetskällor har tidigare uppgett att Donald Trump under möten med medarbetare börjat skissa på en plan att ställa upp i valet 2024. Enligt uppgifter i Washington post kan ett officiellt besked komma de närmaste veckorna.

– Pettersson säger att om Trump menar allvar kommer han att vara 78 år nästa val och äldre än Joe Biden var i årets val.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Vi ses om fyra år, säger Trump

  1. Ska bli intressant att se hur USA utvecklas under de fyra kommande åren. Tror att det blir sämre än det hade blivit med Trumpen. Får hålla koll med släkten över there.

  2. Alltid vanskligt att endast använda åldern som mått, vid bedömningen av en persons lämplighet för en viss uppgift. Vigören samt vitaliteten och den psykiska hälsan kan skifta rejält mellan olika personer av samma ålder.

KommenteraAvbryt svar