Rättegången om det islamistiska terrordådet mot Charlie Hebdo inleds…

ISLAM. Idag inleds rättegången mot de 14 personer som anklagas för medhjälp till de blodiga terrordåden mot satirtidningen Charlie Hebdos redaktion i Paris den 7 januari 2015 och mot en judisk matbutik den 9 januari 2015 då sammanlagt 15 personer mördades. Vid polisens insats dödades även de tre gärningsmännen.

De som nu ställs inför rätta anklagas för medhjälp. Det handlar bland annat om vapenleveranser och om finansiering av terrorgrupp. Flera personer kommer att prövas i sin frånvaro. De reste till IS-kontrollerade områden i Syrien eller Irak strax före attackerna och det är oklart om de är vid liv.

Den franska satirtidningen Charlie Hebdo är särskilt känd för sina provokativa teckningar och sekulära, antireligiösa hållning. Måltavlorna är ofta religiösa ledare och företeelser samt politiker och andra offentliga personer. Charlie Hebdo har gjort mängder av karikatyrer på Jesus, judar, politiker osv. men det är bara ett gäng som reagerar med våld och de kallar sig av någon anledning fredens religion.

Om Charlie Hebdo på bloggen…

-Pettersson undrar hur de avarter är skapta som kan mörda för detta? Det är samma ideologi som samarbetar med socialdemokraterna och får skattebidrag i Sverige...

Dagen till ära publicerar vi för minst tionde gången Muhammedkarikatyrerna från 2005 som svenska medier fortfarande är för fega för att publicera och som år 2006 socialdemokraterna upphävde yttrandefriheten för i Sverige.

KOM IHÅG: Islam är ingen religion – det är en dödskult

Detta bildspel kräver JavaScript.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Rättegången om det islamistiska terrordådet mot Charlie Hebdo inleds…

 1. Två av terrorister flydde. Numera sägs det att de båda är dödade i Syrien.
  Släktingar till den ena bor i Malmö av namnet att döma.
  Namnet hittade jag i en utländsk tidning.

 2. Ska den svenska regeringen då oxå dömmas ?
  De bidrar ju med pengar, amnesti och fristad åt terrorister.

  Ps. Det är dina pengar som de ger bort.

Kommentera