Efter tjat från SD – Islamistiska Ibn Rushd blir av med bidrag i Göteborg


ISLAM. Det så kallade studieförbundet Ibn Rushd, stammisar på bloggen, som har med när kontakter med Muslimska brödraskapet, som länge kritiserats för islamism, alltså politisk islam, har äntligen fått sina skattebidrag frysta efter hårt arbete och mycket tjat av ett enda parti, Sverigedemokraterna som under en längre tid drivit på i kommunstyrelsen för att stoppa pengarna skriver Göteborgs-Posten

Kvinnornas ingång på Bellevuemoskén i Göteborg som drivs av Islamska sunnicentret (ISC) och finansieras av Saudiarabien och svenska skattebetalare.

Nu har alliansen och Socialdemokraterna, som tillsammans har majoritet i nämnden, kommit fram till en gemensam linje som innebär att det inte blir några pengar till Ibn Rushd tills vidare, det är tack vare SD man kommit på att man är tvungna att agera.

– Bara för att ta ett exempel så är en samarbetspartner Bellevuemoskén, och det vet vi ju att den är ett nav för våldsbejakande islamism. Det har bland annat försvarshögskolan visat. Och det finns fler exempel, säger kommunalrådet Jonas Attenius (S).

-Pettersson undrar i all enkelhet om man vet att Bellevuemoskén är ett centrum för våldsbejakande islamism! Varför är den då öppen?

I Malmö och andra kommuner, ofta socialdemokratiska, får extrema islamister miljontals skattekronor.  Det är som att låta imamer försöka släcka bränder med bensin.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Efter tjat från SD – Islamistiska Ibn Rushd blir av med bidrag i Göteborg

 • Kattsand

  Har sossarna gått med på att stoppa bidragen så måste det ha varit ganska så motvilligt, då dessa sossar har ingått samarbetsavtal med muslimska brödraskapet.

  Gilla

 • Stenbock

  Ser man på !! Trägen vinner i detta fall….

  Gilla

 • hllviken

  lll

  Gilla

 • G Nordström

  Starta på underskrift en protestlista men den kommer inte upp förrän 5 st har skrivit på via datorn om någon är intresserad så har jag kopierat länken
  https://www.skrivunder.com/frihet_att_branna_sin_egen_bok

  Gilla

 • Tony

  Idag kan man se en kvinna som kysser Koranen, vilket har
  fått många Muslimer att jubla, märkligt men denna kvinna
  liknar mycket den poliskvinna som bölande knäböjde och
  bad vänsterfascisterna om ursäkt vid demonstrationen,?
  Är det möjligen samma kvinna, och i så fall vad gör hon
  vid polisen?????

  Gilla

  • Kristina

   En svensk översättning av boken eller en ren hädelse, en provokation?
   Kvinnan, som kysser Koranen, är troligen kristen, hon bär inte sjal och, ve och fasa, hon kanske menstruerar….
   De utövande muslimer som hyllar det fotot behöver nog stödundervisning i koranskolan. Men blonda, knäböjande kvinnor påminner kanske om det paradis som utlovas till de rättrogna och därmed kan en viss blasfemi tillåtas?

   Gilla

 • gamgubben

  Det blir än värre nu har :”Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna – som har jurisdiktion över 47 europeiska länder, och vars domslut är juridiskt bindande för alla 28 medlemsstater i EU – har legitimerat en islamistisk lag om hädelser i syfte att ”bevara den religiösa freden” i Europa.”
  Detta är det värsta som kunde hända, porten för den religion som inte borde finnas i Europa har nu fått dörren vidöppen.

  Gilla

 • Tony

  Pass upp bara så att det inte istället kommer bakvägen från
  Allmänna Arvsfonden istället, denna fond har öst miljonbidrag
  över Islamistiska Organisationer och föreningar i många år!

  Gilla

  • havemydoubts

   Ja, det har skett i många år och det är våra förfäders pengar, som borde gått till bättre ändamål. Man ryser när man tänker på det.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: