Stäng

Ensamkommande bakom upploppen i Rosengård

BROTTSLIGHET. Ensamkommande ungdomar spelade en stor roll under upploppet i Rosengård i veckan enligt den lokala Moderatledaren Torbjörn Tegnhammar, rapporterar Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg. ”En stor del av pöbeln som röjde i fredags består av människor som relativt nyligen har kommit till Sverige, utan asylskäl”, skriver Tegnhammar på Facebook.

Torbjörn Teghammar. Pressbild

 

13 av 15 av de som omhändertogs är skrivna i Malmö. Polisen kan inte bekräfta att någon av de frihetsberövade är ensamkommande, men menar att det finns ”samstämmiga uppgifter” att många ensamkommande deltog i upploppen.

– Jag tror att det är viktigt i kampen mot rasismen, att tala öppet om vilka som ställer till med jäkelskap i vårt samhälle. Det är inte muslimer i gemen, det är vissa grupper av människor, säger Tegnhammar till Sydsvenskan.

-Pettersson undrar varför inte moderaterna och Sydsvenskan sagt det mycket tidigare. Problemen har varit uppenbara i många år…

Vi får hoppas att de gripna är på väg hem.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

19 reaktioner på “Ensamkommande bakom upploppen i Rosengård

 1. Förvånande att X-pressen vågar skriva att boende i Rinkeby, inte längre går utanför sina lägenheter…. Samma tendens som i alla andra ghetton i Abzurdistan. (inkl.Stenbocks).
  Den lille efterblivne Statsministern t.o.m. röt till,”mot dessa smågangsters”, han själv importerat !!
  Så dags nu att ringa brandkåren,när skit-huset är nedbränt…..

 2. Nu säger åklagaren, att ingen av de gripna var ensamkommande. Då blir Teghammar (M) arg på åklagaren.

 3. Ifall nu fanskapen kunnat identifieras så borde stämpeln
  utvisning stå på deras Cv för all tid,
  men det visar på en sak, att om man bär sig så djävligt åt
  innan dom ens fått besked om dom får stanna så betyder
  det att dom var inställda på att hitta på djävulskap redan
  innan dom kom hit, informerade av sina föregångare om att
  inga eller obetydliga straff utdöms.?

  Och Morgan J. sover vidare!

 4. ProjektSanning kan som första media avslöja att Krar Al-hamede, grundare av Arabiska Partiet, kommer bränna danska och svenska lagböcker nu på fredag den 4 september på i nuläget okänd plats i Malmö.

  https://projektsanning.com/2020/09/02/arabiska-partiet-branner-danska-och-svenska-lagbocker-i-malmo-nu-pa-fredag/?fbclid=IwAR2YREug9wjq4JsvS6Ps3vUsizyDYbLFCepeeKRmJ5-vELIQNNWwIo6IsTs

  Nu bör alla krafter gå emot detta ! De får inte vinna.

  1. Hoppas verkligen att ingen bryr sig. Varför skulle någon bli upprörd av detta? Bästa svaret på detta är en lätt axelryckning.

 5. Ensamkommande va är det..dom kom ju fler…kusiner bröder….och annat skit…
  Varför kommer det inga kvinnor…..
  Svara morgan du som vet.
  ponnsan AFS

 6. Vi ser på filmerna att det flesta huliganerna är våldsamma yngre män. Vi ser också från vilka regioner de har sitt ursprung.
  Samkör register, foton på Id handlingar och jämför med filmerna.Kasta ut pöblen som bara raserar och saboterar för skattebetalarna. Ut!

 7. Har någon kommit utan asylskäl då borde kanske upp emot en miljon av de oumbärliga vara på väg hem mot respektive hemland.
  Hur moderat kan en moderatledare bli?

 8. Ha-ha! Det uttalandet kommer göra batik-häxorna tokiga!

  Politiker och journalister med SVT & SR i spetsen står med byxorna nere; vad de än säger för att bortförklara och relativisera blir det bara värre!

  1. Tycka vad man vill om Stram Kurs- tilltaget, men de drog ner byxorna på politiker, journalister och myndigheter och DET är behövligt för att tvinga fram debatt!

 9. Jag känner inte till en endaste en som har kommit till Sverige med fullständiga sk ”asylskäl”, Sverige är INTE ’första asylland’ (första säkra landet) enl Dublinförordningen, för en enda asylsökande!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: