Stäng

Ungdomar pistolrånade vid skola – ingen gripen

BROTTSLIGHET. Tre ungdomar blev rånade vid Tiundaskolan i Uppsala under söndagskvällen – där en pistol ska ha använts för att tvinga till sig mobiltelefoner och en moped. Ännu har ingen misstänkt gärningsman gripits, rapporterar SVT


– Vi jobbar vidare i dag, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson vid polisen. Tre ungdomar i 18-årsåldern blev rånade på sina mobiltelefoner samt en moped vid Tiundaskolan runt klockan 21.30 på söndagskvällen. Två unga män ska ha närmat sig pojkarna och plockat fram ett pistolliknande föremål som de använde för att tvinga till sig tillhörigheterna.

Inga gärningsmän kunde spåras under kvällen, men polisen jobbar vidare med ärendet.

-Pettersson säger att det är tur att polisen inte jagar rånarna på den stulna moped så de riskerar att ramla och slå sig för då får de bannor av en riksdagsledamot från vänsterpartiet, Aftonbladet och kanske rånarnas föräldrar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 reaktioner på “Ungdomar pistolrånade vid skola – ingen gripen

  1. Spelar väl ingen roll. Griper man dem så ser duktiga åklagare till att dom släpps innan man ens hunnit förhör dem. Visades tydligt i UG i förra veckan. Rent för jävligt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: