Ungdomar pistolrånade vid skola – ingen gripen


BROTTSLIGHET. Tre ungdomar blev rånade vid Tiundaskolan i Uppsala under söndagskvällen – där en pistol ska ha använts för att tvinga till sig mobiltelefoner och en moped. Ännu har ingen misstänkt gärningsman gripits, rapporterar SVT


– Vi jobbar vidare i dag, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson vid polisen. Tre ungdomar i 18-årsåldern blev rånade på sina mobiltelefoner samt en moped vid Tiundaskolan runt klockan 21.30 på söndagskvällen. Två unga män ska ha närmat sig pojkarna och plockat fram ett pistolliknande föremål som de använde för att tvinga till sig tillhörigheterna.

Inga gärningsmän kunde spåras under kvällen, men polisen jobbar vidare med ärendet.

-Pettersson säger att det är tur att polisen inte jagar rånarna på den stulna moped så de riskerar att ramla och slå sig för då får de bannor av en riksdagsledamot från vänsterpartiet, Aftonbladet och kanske rånarnas föräldrar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Ungdomar pistolrånade vid skola – ingen gripen

 • Maja 2

  Därför anser nog polisen att det är lönlöst med alla ”småbrott”. Vi lider av det.

  Gilla

 • ossie

  Spelar väl ingen roll. Griper man dem så ser duktiga åklagare till att dom släpps innan man ens hunnit förhör dem. Visades tydligt i UG i förra veckan. Rent för jävligt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: