Stäng

Ung man häktad misstänkt för mordet på 12-åriga Adriana

VÅLDSVÅGEN. Den man i 20-årsåldern som i onsdags frihetsberövades misstänkt för grovt vapenbrott har i dag söndag den 20 juni häktats på sannolika skäl misstänkt för mord och mordförsök, meddelar polisen.

Adriana Naghei Ostrowska, 12 år, mördades när hon rastade hunden. Ännu så länge är det inga kravaller eller demonstrationer för Adriana mot det importerade våldet.

I onsdags greps mannen som är i 20-årsåldern misstänkt för grovt vapenbrott i ett angränsande ärende. Omständigheter gjorde att åklagare under helgen beslutade att begära mannen häktad för mordet den 2 augusti 2020, där en 12-årig flicka avled. Misstankegraden är på sannolika skäl misstänkt.

Mannen som nu häktats är samma man som i december 2020 satt anhållen i mordutredningen, men som släpptes. Då såsom skäligen misstänkt för brottet.

En man som i onsdags frihetsberövades misstänkt för grovt vapenbrott häktades under söndagen på sannolika skäl misstänkt för mord och mordförsök.

Den 12-åriga Adriana sköts till döds vid en bensinmack i Botkyrka 2 augusti. Enligt uppgifter handlade attacken om en knarkkonflikt i Botkyrkanätverket, men flickan sköts av misstag. Måltavla var i själva verket personer i skottsäkra västar.

***

TIDIGARE 2020-08-03. Det är skillnad på Adriana och George

Brottslighet. När ett oskyldigt barn dödas i en drive by-shooting här i Sverige är det knäpptyst på gatorna. När en svart missbrukare och kåkfarare dödas borta i USA går folk man ur huse för att protestera – i Sverige.

Det här situationsanpassade plakatrunkeriet från vänsterhåll är vämjeligt, skriver Therese Verdun på Twitter.

Den 12-åriga flickan som det skrivs mycket om men som det inte demonstreras för hette Adriana Naghei Ostrowska, hon hade polsk mamma och iransk pappa. Föräldrarna var skilda och mamman omgift, skriver polska medier, bland annat statliga TVP och SuperExpress, som också går ut med flickans namn. Adriana älskade handboll och förberedde sin 13-årsdag om en månad. Adrian mördades med automatvapen när hon var ute och rastade hunden. Mordet på Adriana var den tredje skjutningen i området på en vecka och det kommer att bli värre med denna regering.

George Floyd avled den 25 maj 2020, sedan polisen gripet honom för att försökt betala med falska sedlar i en butik. George var grovt kriminell men blev ändå en martyr för vänstern som ställde till med kravaller över stora delar av världen, bland annat i Göteborg och Stockholm.

George Floyd begravs i dag i Houston, Texas. Stefan Åsberg säger i Aktuellt att man ska lyfta fram det George Floyd stod för…
Bild från Expressen. De senaste tio åren har minst 15, troligen närmare 20 oskyldiga mördats av det importerade våldet och Morgan Johansson (S) och Stefan Löfven (S) är ansvariga sedan 2014.

– Pettersson undrar om de vänsterblivna tänker ordna manifestationer mot det importerade våldet i Sverige eller om demonstrationer bara hålls mot våld i USA?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “Ung man häktad misstänkt för mordet på 12-åriga Adriana

 1. Jag ser att tv inte gärna visar Botkyrka på bild med alla invandrare från Menaländer. Inte en vit människa så långt ögat når.Såg det i en utländsk media.

  1. Att Botkyrka är ett ghetto är väl känt för de flesta men helt oväsentligt egentligen då det handlar om ett oskyldigt barn som blivit mördad. Udden bör riktas mot den migrationspolitik och rättspolitik som förs i landet

 2. Det stora problemet är ju att den stora massan med lätthet går på all denna propaganda och söndrande aktivism.

  Folk låter bli att tänka ens den minsta kritiska tanke. Ingenting alls. De är som lamm, uppställda på rad framför slaktaren, ser denne avliva får efter får men ändå ingen reaktion.

  Frågan är: Är massorna så j_vla korkade som der verkar eller vill de helt enkelt ha oroligheter, våld? Nåt fel är det.

 3. Det, som känns kusligt är att den värsta katastrofen redan funnits i flera år och ingen talar om det oacceptabla i det. Att beväpnade kriminella skjuter vilt på allmänna platser. Många av de, som skjuter vilt omkring sig har skyddsvästar och är barn eller outvecklade, som barn. Varför har samhället accepterat det under så många år? Nu sägs det att sånt här ska inte hända. Nej men det är ändå accepterat eftersom samhällsarkitekterna fortsätter bygga upp den absurda kriminaliteten utan att se vad den beror på. Stäng gränsen för invandring av bidragsturister och gör Sverige normalt igen.

 4. Tänker på Adriana Naghei Ostrowska ,tänker på Ebba Åkerlund som bägge två stod på tröskeln till att bli tonåringar. Bägge två blev offer för PK-maffian. Vila i frid underbara tjejer.

 5. Vi har ingen i Sveriges regering som tar/har ett riktigt ansvar.
  En Statsminister som gömmer sig!? Ett ytterligare oskyldigt barn blir mördad. Varför? Vems ansvar? Själva har ministrar samt era familjer betald säkerhetsskydds från SÄK, betald av oss skattebetalare. Om Sverige är så säkert, varför behöver ni skydd? Varför är ni mer viktiga än vi medborgare?

 6. ”Vi har unga, kriminella män som går med vapen och skjuter på varandra. Det måste våra politiker göra någonting åt.” Säger Victoria Escobar medgrundare av Changers Hub i Norra Botkyrka. Men det är ju det politikerna säger att dom gör. Något åt skjutningarna. Sverige har ju aldrig varit tryggare än nu tex enligt Landsfarsan Löven! Eller – går det inte fort nog med tryggheten, Victoria?

 7. Har olika raser olika värden ?

  Måste den kriminella rasen skyddas?

  Varför vurmar vänsterblivna för
  kriminella och andra svagt
  utvecklade raser?

  När demonstrerar ”Me Too” mot all
  kvinnomisshandel och alla våldtäkter?

  När demonstrerar ”Me Too” mot islams
  förtryck av kvinnor?

  Är det för att de inte satt i en badtunna
  för 17 år sedan och blev klappade på
  låret?

  ”Upp som en sol och ner som en sten”?
  Vissa grupper har kort uthållighet?

 8. Det här är precis vad 7-klövern strävar efter, mord, våldtäkter, rån. 12 åringen som blev bilslaktad av ett drägg som inte skulle vara i Sverige. Försörjd av den ”populära bergsturken” med svarta pengar.
  Nu 12 åring som går ut med hunden blir nermejad i bästa Al Capone stil.
  Sverige går strålande och politikerna tjänar pengar som gräs betald av oss som inte vill ha in en enda av djurplågare, fanatiker, arbetsskygga latmaskar, analfabeter.

 9. Centerpartiets kommunalråd i Botkyrka kommun kommer med ett helt nytt och revolutionerande förslag, ” vi måste satsa på fler fritidsgårdar”. De har sina ljusa stunder dessa centerpartister.

 10. Hennes namn är Adriana Naghei Ostrowska. Förstår inte riktigt varför hennes andra efternamn inte tagis med. Mogge har ett mycket stort ansvar för den utveckling som sker i Sverige. En utveckling dom går käpp rätt åt skogen. Årets julklapp får väl vara skottsäker väst till barnen.

 11. Morgan Johansson… när har han haft rätt, om något?!.
  Gör tvärtom det du säger Morgan lille kanske även du får rätt nångång.
  Kanske. Eller inte. Sossarna bygger inga murar. Nä, idiotin visar just det!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: