Stäng

Tonåringar rånade på mopeder under pistolhot i Gävle

BROTTSLIGHET. Två tonårspojkar rånades i centrala Gävle på sina mopeder av två maskerade och beväpnade personer. Det var vid halv två-tiden natten mot söndag som rånet ska ha ägt rum på Hamiltongatan. Rånarna var maskerade och hotade pojkarna med pistol. Rånarna försvann sedan från platsen på mopederna.

Flera polispatruller sökte efter rånarna under natten utan att lyckas gripa någon. Polisen har upprättat en anmälan om grovt rån och grovt brott mot vapenlagen.

Polisen 

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

4 reaktioner på “Tonåringar rånade på mopeder under pistolhot i Gävle

  1. Hoppsan, hejsan. Länstyrelsen i Gävleborg ligger efter Hamiltongatan och polisen ett par hundra meter österut i dess förlängning.

  2. En möjlig förberedelse för kommande terrorattentat? Beväpnade mopedtjuvar …i Sverige? Det borde vara en enkel match att hitta mopparna och gripa de beväpnade tjuvarna om viljan finns. Det finns väl övervakningskameror, som kan följa flykten? Inga signalement, så där finns nog två säkra utvisningsobjekt. En fördel om de stör ut dem innan ev. terror genomförts.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: