Man skjuten i centrala Västerås


BROTTSLIGHET. En man blev vid 20-tiden på söndagskvällen beskjuten från en moped på Drottninggatan i centrala Västerås. Han har förts till sjukhus. Det är oklart hur skadad han är. Polisen har startat en förundersökning om försök till mord. Ingen har ännu gripits för brottet.

Polisen


4 responses to “Man skjuten i centrala Västerås

 • carl ekström

  Oj.första i år…eller har jag fel löfven…

  Gilla

 • Mary Agnes

  Det finns säkert heller ”inga belägg för…” att skjutningarna har ökat. Precis som det inte ”…finns belägg…” för att överfallsvåltäkterna har ökat. De flesta skjutningar sker, som ni vet ”…inom bekantskapskretsen..:” och förrövarna är ”…98% infödda svenskar med supersvenska föräldrar…”

  Det är ”…socioekonomiska faktorer…” som avlossar bössorna alt. ”…den tilltagande högerextremismen som bl a ledde till att en tysk minister sköts till döds förra veckan…”

  Jag pallar inte mer medieljug. Matningen av tillrättalagda och förfalskade fakta blir bara värre och värre. Hur faan kan sydsvenskan släppa fram en forskare att publicera detta; fråga den gode Sandor hur lätt det är att få en artikel publicerad under ”aktuella frågor”… ett HÅN mot brottsoffren.

  ”Ökningen av anmälda våldtäkter handlar också framför allt om våldtäkter där gärningsman och offer är vänner eller bekanta. ” Alltså, om man lurar tösen till att bli kompis, så är det OK med våldtäkt.

  Författaren påstås vara ”doktor i juridik”… yeah-right. Läs hennes twitter så fattar ni hennes agenda https://twitter.com/helenadurees

  -Myten att muslimer tar över är livsfarlig
  -Antirasism när den är som bäst
  -Why ClimateChange might be worse than you think

  https://www.sydsvenskan.se/2019-06-24/saknas-stod-for-pastaendet-att-overfallsvaldtakterna-har-okat-det-senaste-decenniet

  Gilla

 • compulsoryunion

  Hurra för driftiga invandrare som försöker styra upp den värsta kriminaliteten som Utlänningslagen släppt in här.

  Gilla

 • messkalle

  En lösning vore att säga som det är. Vårt samhälle är inte friktionsfritt, Sverige har alltid förändrats, men problemet är att vissa är mer olika.och inte tänker bli lika utan bli flest och starkast.
  – En något reviderad text av Anders Lindberg

  https://www.aftonbladet.se/ledare/a/wPVAML/myten-att-muslimer-tar-over-ar-livsfarlig

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: