Ungdomar rånade på mopeder


INVANDRARBROTT. Två unga män blev på tisdagen rånade på sina mopeder vid Lerums gymnasium. Fyra unga män ska genom hot ha tvingat de två männen att lämna ifrån sig sina mopeder. En av rånarna ska ha visat upp en kniv. Händelsen inträffade strax före klockan 14 på tisdagen.

De fyra gärningsmännen försvann sedan på fordonen i riktning mot Lerums centrum.

Polisen söker just nu efter gärningsmännen. Ingen är i nuläget gripen för rånet. Ingen ska ha kommit till fysisk skada i samband med händelsen. På onsdagsmorgonen var ännu ingen gripen misstänkt för rånet.

Mopederna som stulits är dels en svart cross, dels en röd scooter av märket Piaggio.

-Pettersson ser att Lerums tidning lämnar signalement på mopederna men inte på rånarna. Undrar vad det kan vara för sorts folk som rånar i grupp och hotar med kniv mitt på dagen, kanske Babbar från Babbelonien beställda av 87:an…


4 responses to “Ungdomar rånade på mopeder

 • Kent Eriksson

  Redan på 70/80-talet fick många etniskt svenska skolungdomar i Lerums/Floda kommun skolor bli förnedrade, mobbade och åka på stryk vara rädda och få sin skolgång förstörd av expriment inplanterade barn till Balkanjuggeungar , tattare och tredje generations missanpassade barn från Finska vinterkriget! Svenskar är alltid så snälla! Nu väntar den verkliga prövningen med islamism och svenska skolbarn som ska trängas undan.

  Gilla

 • martainkeillor@gmail.com

  Huff kan inte polisen längre hitta/gripa mopedtjuvar då är det lite hopp formodeligen ”innvandrare” då eller?När jag var ung omkring 40år sen då kunne faktiskt polis ”haffa” dom flesta på moped stulen,trimmad,dårligt skick,m.m.då fanns det poliser.

  Gilla

 • Falken

  Kan. Ab ar köra sådana fordon trodde att kamel var transportmedlet leta i dess nörhet för dom har nog slängt dom nör det knte fanns pucklar på dom för det var ju inte en PUCH

  Gilla

 • graal1

  Indragna bidrag och tack o hej

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: