Allt fler oskyldiga mördas…

BROTTSLIGHET. Det har länge funnits en ton i debatten att det bara är kriminella som drabbas i invandrargängens uppgörelser. Det har aldrig varit riktigt och är det inte idag. Morden är oacceptabla säger Löfven, Johansson och Damberg men genomför inga riktiga åtgärder.

Vår regering har som ni vet en naiv inställning och menar att mer av samma kommer att lösa problem. Vi tillsätter en utredning, finansierar ett integrationsprojekt till och tittar bort så blir allt bra.

I natt mördades en flicka fött 2007 vid en skottlossning där måltavlan var någon annan. Vad en 12-årig flicka gör ute på natten hör inte hit, inga oskyldiga ska behöva dö.

För fem år sedan, i juni 2015 sprängdes 4-åriga Luna i luften av en bilbomb.

Luna 4 år, dog av en bilbomb, en terrorattack i Torslanda, Göteborg, Sverige men för henne hölls ingen manifestation.

År 2016 var Yuusuf från Storbritannien på besök i Göteborg när en handgranat kastades in i lägenhet han besökte. Yuusef blev 8 år.

Yuusef Warsame 8 år sprängdes till döds av en handgranat i Göteborg.

I januari 2017 sköts Ahmed Obaid, 16, ihjäl vid en busshållplats.

Ahmed Obaid blev 16 år, han sköts med tio skott i Malmö.

I november sköts 18-åriga Ndella Jack ihjäl med automatvapen. Kvällen innan hade två oskyldiga skadats vid skottlossning mot måltavlan.

NDella Jack blev 18 år.

I augusti 2019 sköts läkaren Karolin Hakim ihjäl med tio skott när hon bar sitt nyfödda barn. Karolins man var troligen målet.

Naief Adawi och Karolin Hakim samt deras barn.

-Pettersson säger att det är bara några fall av alla oskyldiga som mördats av invandrargäng, trots detta och att vi vet att 90 procent av det grova våldet utförs av invandrare så finns det politiker och journalister som påstår att brottsligheten inte har något med invandringen att göra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Allt fler oskyldiga mördas…

  1. Säg mig när började nermonteringen av Sverige? Den började med 1969 års Regering, då en karriärpolitiker representerande S ledde parti och land.
    Därefter har följt en lång rad av dessa karriärister oberoende av partifärg med endast en tanke ”jag själv och makten.”
    Arvoderade i största delen av sitt liv inget krav på produktionstakt eller intresse för landet de styrt, endast sin egen och partiets maktposition.

  2. Men vi kan glädja oss åt att polisen i Stockholm sätter dit Rekordmånga för sexköp såg jag tidningsnotis om Borde man inte omfördela resureserna och få stopp på det grova Våldet skjutningar Våldtäkter och som nu en 12-13 årig flicka offer för förlupen Kula man jagar jägare och krånglar för dom med vapenlicens men det väller in automatvapen från forna Juogoslavien vad är det för pajaser som sitter i regerningställning avsätt varenda kotte set till att återskapa Sverige som det en gång var

  3. Hade Sverige fört en vettig invandrings- och migrationspolitik hade inget av detta hänt. I vart fall inte här.

Kommentera