Stäng

Två invandrare begärs häktade misstänkta för mordet på NDella Jack

BROTTSLIGHET. Polisen gripit två misstänkta för mordet på 18-åriga NDella Jack som sköts ihjäl i Vällingby i augusti. Polisens teori är att kvinnans make var den egentliga måltavlan, men i stället dog hon.

Steget Efter

En av de gripna tros ha försökt mörda maken en vecka efter att 18-åriga kvinnan dog, den här gången i Sickla, Nacka. Maken släpptes ut ur fängelset i våras och polisen tror att han kan ha skaffat sig ovänner i den kriminella världen. De två mordmisstänkta begärdes häktade under eftermiddagen. En tredje person misstänks för skyddande av brottsling.

-Pettersson säger att den som misstänks för mordet i Vällingby lystrar till namnet herr Al-Shewari, född 1990. Misstänkt för modet i Vällingby och mordförsök i Sickla är herr Carcia, född 1996. En tredje misstänkt för skyddande av brottsling och försök till grovt vapenbrott har svenskt namn.

TIDIGARE 2019-09-17. Oskyldig musikstudent sköts i Nacka – miste synen på ena ögat

BROTTSLIGHET. Den oansvariga massinvandringen har krävt ytterligare ett offer. En av personerna som skadades i den uppmärksammade skjutningen i Nacka tidigare i september var en student vid Kungliga Musikhögskolan, skriver SVT Nyheter.

Mannen träffades i ögat och har nu mist synen på ena ögat. Ytterligare en person skadades i samband med skjutningen. Inte heller den personen var den tänkta måltavlan utan en man som råkade komma i vägen för händelsen.

Det är en spännande tid:

 • Natten mot lördagen skadades en förbipasserande kvinna när en butik sprängdes i Lund. Kvinnan, som är student på Lunds universitet, är svårt skadad i bland annat ansiktet.
 • I Råcksta sköts Ndella Jack ihjäl i en skjutning där annan person var måltavla.
 • I Malmö sköts Karolin Hakim ihjäl när hon bar på sitt barn.

-Pettersson säger att under tiden pratar regeringen värderingar och vägrar diskutera den verkliga orsaken till våldet.

TIDIGARE 2019-09-09. Två oskyldiga skadade, de har skjutit som amatörer

BROTTSLIGHET. Vi har i åratal fått höra att skjutningarna i vårt land drabbar andra kriminella. Det är nog dags att ta tillbaka detta. I går kväll drabbades två oskyldiga, de skulle träffa en bil men har inte klarat av automatvapnet, skriver Aftonbladet

Skottlossningen i Nacka igår kväll har enligt media koppling till mordet på 18-åriga Ndella Jack som sköts ihjäl i Råcksta, Vällingby nyligen.

NDella Jack blev 18 år.

Några dagar innan mordet på NDella avrättades läkaren Karolin Hakim, 31, i Malmö en måndagsmorgon.

Naief Adawi och Karolin Hakim samt deras barn.

På Sveriges Radio P1 hör jag Morgan, Bagdad-Bob, Johansson (S) tjafsa om satsningar på några hundra miljoner och utredningar hit och dit samt skylla på tidigare regering och Sverigedemokraterna. Dock inte ett ord om det verkliga problemet med brottsligheten, för stor invandring av folk från dysfunktionella länder.

Vi har nu haft tre mord med skjutvapen och flera skadade på tre veckor, alla utom mordförsöket på advokaten är utförda av kriminella invandrare. I fallet med advokaten vet vi inte vem torpeden är.

Vi har Ikeamorden, terrordådet på Drottninggatan, mordet på Gert-Inge i Markaryd, alla skjutningar och mord i Stockholm, Malmö och på fler platser, mord, mord, mord…nästan utan undantag begångna av invandrare men invandringen ska inte diskuteras i samband med brottslighet säger Morgan och Stefan.

Vid gårdagens skjutning i Nacka sköts det hej vilt med militära automatvapen som förövarna inte behärskade ändå är det locket på från polis, media och politiker.

-Pettersson säger, tala om vad ni vet och gå ut med belöningar. Detektiv allmänhet är bättre än ni tror, men ni kanske inte vill lösa brotten för det kan uppfattas som rasistiskt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Två invandrare begärs häktade misstänkta för mordet på NDella Jack

 1. Förstår samtidigt ilskan och frustrationen . Jag har barn och barnbarn . Tänker dagligen på vad som väntar dessa . Vi är många många som bär dessa tankar . Mvh Sjöström

 2. Skyll nu inte allt på våra politiker . Det är du och jag som röster på dessa dilletanter som är orsaken till så mycket . Sorgligt . Mvh Sjöström

 3. Palme!
  Reinfeldt!
  Socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA!
  Kontraktet med Muslimska Brödraskapet!
  Miljöpartiet!
  Alla muslimer, som enligt kontraktet från
  1999 ska rösta på S!
  Alla moskéer i Vårt Fosterland!
  Alla, tusentals, utvisade invällare,
  som är kvar !

  Vårt Fosterland GÅR UNDER!

 4. Beställningsjobb från utlandet?

  https://www.svd.se/sa-lockas-spokpersoner-till-sverige–magiskt-ord

  ”Visum från utländska konsulat hjälper tusentals ”spökpersoner” in i Sverige. En vanlig rutt är färjan från Riga till Stockholm, där risken att bli stoppad av gränspolisen är liten.

  – Det är ett stort säkerhetspolitiskt problem, säger Robert Lindström, gränspolis.”

  Hur vore det om Sverige skulle betala för tullen i Riga för att kolla extra folket som åker hit ? Vi skulle spara en massa problem.men nu när 650 personal avskedas från karolinska i brist på pengar hur har vi råd att vakta våra gränser?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: