Det är viktigt att studera härkomst i brottsstatistiken och fakta kan inte vara rasistiskt


BROTTSLIGHET & INVANDRING. I en färsk rapport framkommer att personer med utländsk bakgrund för första gången står för en majoritet av registrerade brottsmisstankar i Sverige. Samtidigt har andelen av befolkningen med utländsk bakgrund blivit allt större. Migranter har alltså inte blivit mer brottsbenägna. Siffrorna beror nästan uteslutande på att på att de nu utgör en större del av vår befolkning, skriver Göran Adamson, docent i sociologi i Göteborgs-Posten

Är det medvetet som Stefan Löfven inte vill veta?

Rapporten visar att personer med utländsk bakgrund för första gången står för en majoritet av registrerade brottsmisstankar på 58 procent, samtidigt som gruppens andel av befolkningen är 33 procent.

Nationalekonomen Tino Sanandaji har hjälpt Adamson med studien. Sanandaji konstaterar på sin Facebooksida att Adamsons studie är en seger för upplysningsidealet.

Även det tjockaste isblock lossnar under tryck, och ingen kan undgå att märka att något rör på sig under ytan i takt med att det sovande folket vaknar ur sin dvala, skriver Tino Sanandaji.

Det Goda Samhället släppte samma rapport, då preliminär för några månader sedan, Majoriteten av brotten i Sverige begås numera av ickesvenskar

Rapporten i sin helhet finns HÄR. 

 • Majoriteten av brotten i Sverige begås numer av ickesvenskar.
 • 13% av brotten begås av personer som inte är bokförda i Sverige.
 • Andra generationens invandrare med två invandrade föräldrar är den mest brottsbelastade gruppen i studien. Justitieminister Morgan Johansson har tidigare deklarerat att han inte vill att denna information ska tas fram. Detta är märkligt eftersom informationen har saknats.
 • 37% av totala brott registrerade på utrikes födda är registrerade som ejfolkbokförda, och en majoritet för vissa brottskategorier. Alltså illegala invandrare.

-Pettersson undrar varför politiker och många journalister inte vill att dessa fakta ska komma fram?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Det är viktigt att studera härkomst i brottsstatistiken och fakta kan inte vara rasistiskt

 • Allt fler oskyldiga mördas… | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Det är viktigt att studera härkomst i brottsstatistiken och fakta kan inte vara rasistiskt […]

  Gilla

 • SVENSK

  Många av dem som kommer hit är fullblodsrasister själva, vilket förstärks ytterligare av deras klaner, SVENSKARNA är bland världens MINST rasistiska folk. Därför har globalisterna valt SVERIGE som första land att totalförstöra!

  Gilla

 • blabaris

  Vi man inte bli rasistisk inräknad i brotts statistik – sluta begå brott.

  Gilla

 • gamgubben

  Usch så elakt, det är ju så traumatiserade av den svåra vandringen, dessutom är det synd om dem. Ingen verkar förstå att utan alla dessa välutbildade skulle Sverige sluta fungera. Men hemska tanke, det kanske är jag som är gammal och gaggig?

  Gilla

 • Nizze

  Eftersom det ser ut som det gör i detta arma land anser jag att de som är ansvariga borde klassas som landsförrädare.

  Gilla

 • G Höjedin

  Läsare, lystring!

  Det är naturligtvis så att statistik inte behöver stämma. Allt hänger på hur jag vill att statistiken ska se ut i slutändan.

  Låt mig ta exemplet om de två lärjungarna Abbas och Babbas. Abbas var en försynt man som levde i bergen, men en dag så fick han halsbränna och begav sig därför till närmaste apotek. Väl där så köpte han en flaska vodka för att stilla sina besvär. Men, när han betalade så frågade kassörskan om vad den kostade och Abbas försökte säga 7:50 men kassörskan hörde 3:5o eftersom vår vän Abbas var hes. Så det slogs in 3:50 men kunden bakom Abbas skrek att Abbas är en skenhelig simpel tjuv eftersom han såg vad som stod på kassaapparat och på Abbas prislapp, Abbas han inte ens fatta vad som hänt så kom polis och tvingade Abbas till 100 piskrapp. Ev läkarvård efter stod staten för.

  Därefter samma dag har vi hans tvillingbror Babbas, han är känd på orten för sitt extremt diskutabla leverne. Han själ, han ljuger och mördar mer eller mindre oavbrutet. När han åker dit så mutar han antingen butiksägaren eller polisen så inga spår finns och inget straff utdelas.

  Så, ena, den oskyldiga brodern finns alltså i polisens register, medan den skyldige Babbas har rena papper och ingen har sett honom piskas offentligt.

  Skulle man föra statistik på detta så skulle Babbas vara en ängel, vilket han naturligtvis inte är och hans omåttligt vänliga bror Abbas vara en galen tjuv av värsta sort, men vi som vet bättre vet att det är tvärt om.

  Lita därför inte på statistik. Aldrig.

  Gilla

 • volse

  Andelen verkliga flyktingar av Sveriges massimport ligger under 5 procent. Av de 95 procent som inte alls hör hemma här, sysslar en försvinnande liten andel med något annat än bidragsbedrägeri, kvinnoförtryck, allehanda kriminalitet, vardagsterror och ren terrorism. Men vi vet ju alla varför det är på detta viset: Pensionerna måste ju räddas till varje tänkbart pris!

  Gilla

 • Olof.p

  Det var ingen nyhet för oss som inte är hjärntvättade.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Dom som säger att något är rasistiskt är dom största rasisterna själva, vad jag fick lära mig under min skolgång utan genus / värdegrund och allas lika värde. Det var att människan är en ras med olika utseenden och olika kulturer. Så dom som säger rasist åt någon är dom som är dom största rasisterna, dom delar upp människan efter raser som inte finns

  Eller har dagens utbildning i skolan börjat dela upp människan efter raser nu ?

  Gilla

 • Töny

  Man kan inte nog förvånas över hur saker o ting kontrolleras
  eller inte kontrolleras, Nu Ska skattemyndigheterna ge sig på
  brudpar och snoka igenom vad ett Bröllop kostar, för att se
  om det finns pengar att hämta in?
  Jag har tipsat skattemyndigheterna ett antal gånger om att
  kolla Bergs Turken Özz finansiering av Terroristen Akilov
  han som tog livet av 7 människor i Stockholm, men den
  potatisen är tydligen för het för skattemyndigheten att
  ta i, eller så har det utgått order från regeringen att inte kolla
  upp detta ärende! Så detta bara tystas ner.

  Undrar om kontrollen av Brudparen gäller alla brudpar, eller bara Svenska? Det är ju känt att inom många utländska bröllop är det
  dom som har den största hemgiften som kommer på fråga??
  Men det är kanske för känsligt?

  Gilla

 • Göran

  Utan tvekan väljs destinationsland utifrån hot och möjligheter!
  Med ett sjukligt handfallet Rättsväsende, mycket goda möjligheter till bidragsfusk utan straff och ”Herrefolkstatus” med dubbla måttstockar i Domstolarna så finns ingen tvekan om att kriminella Islamister är kraftigt överrepresenterade till Sverige!
  I USA till exempel är Muslimer betydligt mer skötsamma!
  Så som i alla länder med både skyldigheter och rättigheter, inte enbart det senare!

  Gilla

 • Maja 2

  https://samnytt.se/bras-rapport-om-invandrares-brottslighet-uppdaterad-invandrare-star-for-majoriteten-brott/

  Det vet många av oss här,men dagstidningar bör skriva om detta till allas kännedom.

  Gilla

  • per22

   Kan det möjligen vara därför som dessa mörkande dagstidningar av oss sanningssägare kallas för lögnmedia?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: