Den omvända rasismen

INSÄNDARE. Om jag som vit man hävdar att jag inte är rasist och inte vill bli kallad för det, så är jag rasist. Identitetspolitiken är obeveklig. Är jag vit är jag förtryckare, är jag färgad är jag förtryckt. Ingen av oss kan välja. Är jag färgad och inte känner mig förtryckt är jag dum i huvet och vet inte mitt eget bästa. Myten ska bevaras till varje pris.

Rolf Malm

Vilket ju betyder att rasismen är evig. Den förförda vänstergenerationen begriper inte att de genom sin enfald går storfinansens ärende och befäster den rasism som liberalismen inte lyckades göra sig av med. Men som man sakta lyckades minska allt sedan slavtiden. Med varje antirasistisk aktion stärker dessa förment antirasistiska helgon fördomarna som är den förhatliga rasismens livsluft. I vänsterfanatikernas värld smittar inte corona när folk trängs i BLM-demonstrationer. För den heliga sakens skull sätter man logik och förnuft i karantän. Förbjud ordet krig, så får vi en fredlig värld. Förbjud flygresor, så räddar vi världen från förgörande koldioxidutsläpp. Nu står flyget på marken, men koldioxiden påverkas inte en enda ppm.

Är jag vit man är jag kvinnoförtryckare. Jag kan mildra förbannelsen genom att kalla mig feminist, men aldrig bli rentvådd. En islamistisk man kan hugga huvet av en kvinna, men kallas aldrig kvinnoförtryckare. Det skulle kullkasta det postmoderna västerlandets vänsterfascistiska grundpelare. Den om att den vite mannen aldrig kan sona sitt koloniala förflutna. Inte nu och aldrig någonsin.

Deltar jag inte i Pridefestivalen är jag homofob. Trots att jag tillhör en närmast total majoritet av befolkningen som inte tänker i de banorna eller överhuvudtaget bryr sig. Men i Sverige måste jag aktivt demonstrera att jag inte är homofob. Helst ska jag också hylla homosexuella som hjältar även om jag inte ser något modigt i det. Att verklig homofobi i den muslimska världen tar sig groteska former får jag däremot inte påstå. Då kallas det hets mot folkgrupp. Hyckleriet är skamlöst och har blivit ett svenskt nationaldrag. Heder och anständighet finns bara i uppslagsboken. Självständigt tänkande tränas effektivt bort redan i förskolan.

Neger får vi ju inte säga. Nu inte heller indian eller eskimå. Zigenare finns ju inte heller längre. De enda som finns kvar är ju de vita, vänsterblivna svenskarna. Guds utvalda gunstlingar med hjärtat på rätt ställe, men med hjärnan bortkopplad. Alla andra är ju utsatta, förfördelade, utstötta minoriteter. Eller andra, vita förtryckare som de i USA t.ex. Det faller på de svenska skattebetalarna att se till att alla blir lika värda. Detta gäller dock inte de äldre i Sverige. Vi får ännu kallas så. Trots att Sveriges pensionärer är den kanske mest utsatta och diskrimerade gruppen av alla. Vi är många, men räknas bara inför valen. Vi lever på svältgränsen och får i bästa fall palliativ vård inom sjukvården. Vi skapade förutsättningarna för dagens unga, historielösa, obildade streberpolitiker, men behandlas som mindre vetande. Nu får vi inte gå ut. Men det har vi inte vågat på länge i detta galna våldsamhälle. Som vi tvingas underhålla med extra höga skatter på den usla pension vi i nåder ännu får. Hade de nya svenskarna behandlats lika illa, hade man satt eld på riksdagshuset. Hade de dött i samma omfattning som vi i coronatider hade inbördeskrig utbrutit. Hade män fattat lika galna beslut som feministerna, skulle kvinnorna tagit ifrån dem rösträtten.

I takt med att vi blir fler kommer pensionerna att sänkas. Våra räddare form av sociala turister bidrar inte till välfärden, men kostar oss ett värdigt liv. I motsats till vad de s.k. folkvalda påstår är Sverige utfattigt. Fattigast i Europa, lägsta förmögenheter, störst skuldsättning, sämst valuta, lägsta bidrag från EU, högsta arbetslöshet och kommuner på konkursens rand. Men vi betalar mest i u-hjälp, mest till EU, mest till FN:s klimatfond och nu ska vi bidra till de 8000 miljarder som EU ska dela ut till illa skötta euronationer. En klubb som vi inte ens är medlemmar i. Vår förhandlingsskicklige statsminister har grundlurats. I generationer kommer vi att vara EU:s slavar. Han har i ofattbar dumhet sålt ut den svenska demokratin. Eller det som fanns kvar av den.

Rolf Malm

Ps. Jag skriver på boken ”Sverige 2084”. En i orwellsk anda genomgång av den censurerade, svenska politiska historien. I minst 70 år kantad av skandaler, svek och förräderi. STORT TACK för alla tips och allt stöd och ursäkta om jag inte hinner svara på alla uppmuntrande mejl.

Swish 0722 – 84 70 52, Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Den vita rasen är en minoritet i världen, ända vill en stor del av de färgade till våra länder för att bli förtryckta…

7 thoughts on “Den omvända rasismen

 1. Om jag känner två slashasar som inget vill och därför inget kan, så benämner jag dem som onyttiga och vilka vi kunde vara förutan. Om den ena är kaukasier, alltså vit och den andra kommer ifrån en del av världen som hyser oliktänkande kulturer eller religioner. så händer följande.
  Jag är rasist då jag kallar den som inte är kaukasier för namn som inte gillas av åhöraren, annars inte. Tror ni verkligen att jag bryr mig?

 2. Klockrent odiskutabebelt
  saningen i vitögat
  Nuet fångat som den mardröm världens vänster och PK idio(t)login skapat för att sätta världen i brand.
  Tack Rolf

 3. Vadå, omvänd rasism ? Precis som om den ena eller andra rasismen skulle vara originalet men den andra en blek kopia. Gödsla inte myten om att det bara är vitingar som sprider rasism och om svartingar gör det så är det bara ett omvänt undantag. För då kan man verkligen snacka om Fake News. Sen kommer vi till företéelsen att bara kalla någon för rasist, är ju minst lika rasistiskt som att vara rasist. Att dra rasistkortet är lika ynkligt som att häva ur sig ”jävla neger” eller något liknande patetiskt jönseri.
  Fakta är alltid mer förtroendeingivande än förflugna invektiv.

 4. Håller verkligen med i nästan allt du skriver.
  Jag reagerar egentligen vara på rubriken, omvänd rasism.
  Jag tycker att antingen är det rasism eller inte. Inget får bero på vem som är offer och gärningsman.
  Vänster folk försöker ändra innebörden i många ord i vårt språk. Ord som är väl definierade i våra ordböcker.
  Det finns ingen plats, där man beskriver olika betydelser beroende på vem som är inblandade.
  Det skulle bli en ofantligt tjock bok då.😀
  Identitetspolitik är djävulens påfund och korkat så man baxnar.

 5. Det är inte lätt att förklara något för Dumvänstern, dom
  begriper till exempel inte att ifall den vite mannen hade
  dött ut, så kommer dom själva och övriga som blir kvar
  att dö Svältdöden.

Kommentera