Männen bakom dödskjutningarna, minst 90 procent har invandrarbakgrund


BROTTSLIGHET. Sydsvenskan har, tyvärr bakom betalvägg, under en kartläggning av Malmös kriminella valt ut 20 män som antingen misstänks för att skjutit någon, planerat eller på annat sätt medverkat i morden.

Alla är de födda under 90-talet och är i dag mellan 20 och 28 år. Tillsammans är de sammanlagt dömda för 180 brott. Allt från trafikbrott till rån, misshandel och mord. Ytterligare 53 brott har skrivits av då den misstänkte gärningsmannen var för ung eller brottet klumpats ihop med ett annat brott.

Kvällsposten skriver också och de har ingen betalvägg.

Minst sex av de män som ingått i Sydsvenskans kartläggning har själva blivit skjutna. Två av dem har dött av skadorna. 18 av männen är uppvuxna i så kallade utsatta områden och 17 av de 20 männen har svenskt medborgarskap. 14 är födda i Sverige och nästan alla har föräldrar som flyttat till Sverige från bland annat Mellanöstern och Afrika.

Hälften av männens föräldrar är även de dömda för brott som narkotikabrott, smuggling och grov misshandel men de finns även dem som kommer från en familj med stabil ekonomi och akademisk bakgrund.

-Pettersson säger 20 män, dömda för nio brott var i snitt, tolv med de avskrivna brotten, undrar vad förtjänsten är på dem och hur mycket skit har de ställt till med som de inte åkt fast för?

Dock en eloge till Sydsvenskan som för första gången, tror jag, nämner att brottsligheten är invandrarrelaterad.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Männen bakom dödskjutningarna, minst 90 procent har invandrarbakgrund

 • Allt fler oskyldiga mördas… | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Männen bakom dödskjutningarna, minst 90 procent har invandrarbakgrund  […]

  Gilla

 • Berra Fors

  Verkar som att Stefan Löven och hans idioter i Rosenbad vill ha ett sånt här samhälle. Dags att VAKNA upp nu och börja utvisa dessa bidragsberoende parasiter och våldsverkare omgående.

  Gilla

 • Tony

  !0 år till Medborgarskap, rejäla straff, Automatisk
  utvisning för dem med upprepade brott, det duttande
  som Sossarna håller på med förslår inte på långa vägar
  om en person och ibland hela familjer åker ut, så sänder
  det signaler till dom brottssyndikat som bara blir starkare
  av dom mesiga straff som döms ut idag.

  Gilla

 • Ponnsan62

  Det har vi som har något innaför vetat i 30år minst

  Gilla

 • Bosse S

  Överraskningssex som bevisllgen oftast praktiseras av invandrare är väl dålig sex? Så där tänkte du rätt.

  Gilla

 • ossie

  Vilken tur att vi har dessa annars skulle det ju vimla av ju arbetslösa poliser.

  Gilla

 • Kommendanten

  En berikning enligt 7-klövern och 87-an.

  Gilla

 • Kungen

  Det kunde man ju aldrig tro. Vilken total överraskning. Det har inte löfven sagt

  Gilla

 • blabaris

  Varför blir just andra och tredje generationen så lockade av att bli radikaliserade eller gängkriminella?

  Studier visar att andra/tredje generationens barn känner sig fångade mellan två olika världar kulturellt. Andra och tredje generationens barn har föräldrar – släktingar som har en kultur hemma de växer upp i med olika krav och förväntningar och samtidigt växter andra och tredje generationens barn upp i västerländska länder som har en helt annan kultur och förväntnigar än den de möter hemma.

  Det blir en inre konflikt i dessa barnen och de har svårt att veta vart de ska lägga sin lojalitet för att bli accepterad då hemmakulturen särskiljer så pass mycket från den västerländska kulturen. När man känner att man inte kan leva upp till någon av dessa två kulturers förväntningar så väljer man alternativ tre.

  Alternativ tre

  Man väljer att ingå i en helt annan kultur – ny kultur- där det bara finns EN sorts regler, ETT sätt att vara på, där ANDRA bestämmer hur det ska vara för att slippa välja själv och hamna i en inre konflikt. Det kan vara att bli radikaliserad i en religion eller att ingå i KRIMINELA gäng. Då har man fått en ”ny” familj, en ny gemenskap, en plats där man kan vara sitt nya själv valda jag, man slipper inre lojalitets konflikter.

  Tittar man på icke västerländska länder så följer de samma mönster. Det var jätte många andra generationens afghaner i Iran som blev radikaliserade och krigade för IS. Barn till föräldrar som flydde till Iran från Afghanistan för att komma ifrån talibanerna.

  Sverige fattar inte inte hur kulturkrockar drabbar barn till invandrare. Andra länder har mer forskning och erfarenhet av dessa frågorna. Mångkultur är inte bara ett stort lapptäcke med massa olika fäger som är vackert. Mångkultur är mer än bara mat från olika länder.

  Det är oerhört svårt för många barn till invandrande föräldrar att hitta en egen plats för sig själv. Ju fler invandra föreningar, moskeer och kulturella rättigheter vi får i sverige desto svårare blir det för invandrarbarn att plats i två helt skilda världar.

  Allt för att invandrande föräldrar VÄGRAR anpassa sig till sina nya länder och nya länders olika inhemska kulturer.

  Gilla

 • Det får vara nog nu

  Röfvén har redan kastat in handduken för längesen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: