Karolin Hakim avrättades i Malmö


BROTTSLIGHET. Läkaren Karolin Hakim, född 1988, mördades med skjutvapen på öppen gata på Sergels väg i Ribersborg, Malmö, vid tiotiden på måndagsmorgonen. Karolin bodde på Sergels väg i en hyresrätt på 93 kvadrat. Ribersborg är ett av Malmös rikare och mer välmående områden.

Naief Adawi och Karolin Hakim. Bild från morfars instagram, fem dagar gammal.

Vittnen uppger att kvinnan bar på ett litet barn när hon sköts och det mesta tyder på att hon var måltavlan för skjutningen. Barnet föll i marken när hon sköts men fick inga allvarliga skador.

Karolin Hakim, kommer från en familj utan några kopplingar till organiserad brottslighet. Efter mordet flydde gärningsmannen i en Mercedes av kombimodell som senare hittades uppeldad i Lorensborg.

Karolin var vid mordtillfället, enligt uppgifter i media, tillsammans med Naief Adawi som dömdes till 8 års fängelse för Brøndbyrånet år 2008. Vid rånet stals 60 miljoner, det mesta av pengarna, 57 miloner har inte hittats.

Barnet är deras gemensamma barn. Adawi har haft koppling den kriminella M-falangen när den existerade i Malmö. Inget säger dock att han var kriminell idag. Naief Adawi är dock inte skriven på samma adress som Karolin Hakim.

Adawi förde barnet till sjukhus efter mordet på Karolin. I Aftonbladet uppges att hon vittnade i en uppmärksammad rättegång för några år sen och spekulerar i om mordet kan ha med hennes vittnesmål att göra. Mördaren, Isac Drivhall, fick igår skärpt straff, av hovrätten. Elva års fängelse fick Isac Drivhall för mordet Ahmad Elzein.

-Pettersson tycker det är märkligt att Karolin verkar ha varit målet och inte herr Adawi. Är mordet inte gängrelaterat utan ett relationsdrama?

Nu, efter avrättningen av Karolin efterlyser kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) en nationell diskussion över partigränserna om hur liknande brott ska förhindras framöver. – Jag skulle vilja se en samling, i stället för så mycket politiska utspel och retorik, säger Jammeh (S).

-Pettersson säger att Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Socialdemokraterna har styrt Malmö i över 100 år, ensamma och med stödpartier. Så S har fått en stad som de verkar villa ha.

När det kommit bra förslag för att göra något åt brottslighet, så har Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) sagt att hon välkomnar alla förslag och allt samarbete med alla partier i Malmö kommunfullmäktige – utom Sverigedemokraterna! Det är dags att Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) fokuserar på vad hon ska göra i stället för med vem. 

Naief Adawi och Karolin Hakim samt deras barn. Bilden från morfars instagram.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


50 responses to “Karolin Hakim avrättades i Malmö

 • Allt fler oskyldiga mördas… | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] augusti 2019 sköts läkaren Karolin Hakim ihjäl med tio skott när hon bar sitt nyfödda barn. Karolins man var troligen […]

  Gilla

 • Alina Nikolovic

  Jag kan bara säga såhär… detta ni sysslar med är slöseri med tid och energi. Då är det fan nästan bättre att vara kriminell!! Era åsikter betyder inte ett Skit i samhället. Gå ut och tjäna lite pengar istället och njut av livet medan det varar. Karolins öde borde få er att inse att livet är för kort för bullshit. Må ni komma till ro, Samtliga. Kram från en trött tös

  Gilla

 • Lena

  Kibbög – absolut står jag för mina åsikter jag har ju dessutom skrivit mitt namn öppet. Ni uttrycker er alla väldigt rasistiskt. Det är min åsikt. Ni snackar om muslimer och utlänningar precis som att det är en utlänning = en muslim = en kriminell. Det är trångsynt och inte så allmänbildat kan jag tycka.

  Jag ser dig inte ute på gatorna och protestera mot alla utlänningar och för att alla utlänningar ska ut. Så fortsätt du ”stå” för dina åsikter bakom en skärm gubben.

  P.s står fortfarande för att ni inte äter falafel, med bismillah.

  Pps. Maja fortsätt demonstrera, och härja på gatorna du har kommit långt ser jag

  Gilla

 • Mariam Bagher

  Vidrigt att se typer som Mariam Bagher som utnyttjar Karolin Hakims död för att synas i media.

  Gilla

 • A

  Alla ni som tycker att han borde utvisats…Han är född och uppvuxen i Sverige, hans föräldrar har bott i Sverige sedan 60 talet.
  Både syskon och föräldrar är väldigt goda medborgare och har bidragit mer till det svenska samhället än många svenskar.

  Gilla

 • Maja

  Lena
  ”Problemet i Sverige är att det är alldeles för snällt system och för många smygrasister.
  Istället för att fokusera på det stora problemet, vilket är att ändra vårt rättssystem.”

  Ni är allt flera smygrasister här som härjar. Varför inte skriva på egna sidor, eller är det för få som över huvud taget behärskar skrivkonsten?

  Gilla

 • Maja

  Du var mig en skarp en. Varför utreda saker och ting när vi har dig och din fantastiska slutledningsförmåga?? Mashallah mashallah min vän.”

  Oh MIn GUD.Hjälp dessa allahs barn att anpassa sig hit och respektera vår religion.

  Gilla

 • Kibbeg

  Förneka det om ni vill, er retorik, val av info, sätt att resonera och de slutsatser ni drar gör er till rasister. Å andra sidan det är ju petterssonsblogg…antar att smuts dras till…
  Synd bara att ni inte vågar stå för det i det öppna också.
  Enkel att vara ett rasisttroll bakom en skärm. Kom fram i ljuset och stå för era åsikter. Som ”neger” må jag avsky Åkessons politik och åsikter (har ända från början gett honom poäng i att integrationspolitiken inte funkar) men respekterar honom för att han åtminstone vågar stå för det. Han är också slipad nog för att förstå vad som är allmänt accepterat och inte…Många av kommentarerna på denna sida är bara rasistiska….allt är blattarnas fel…Hagamannen, Mangs, Ausonius, Flink…måste ha smittats med något utländskt? Eller?

  Gilla

  • Maja

   Jag vågar stå upp för mina åsikter öppet.
   Har stått och demonstrerat på torg, delat infoblad ,talat med folket…
   Öppet, överallt.
   Träffat förstående folk, några som har blivit förbannade för att ”man är ju rasist om man vågar lyfta på kattens svans. ”
   Vi ses den 20 september på Sergels Torg i en öppen demonstration, välkommen .
   Det yttersta problemet i Sverige är att vi inte kan diskutera öppet om det som vi anser vara fel.
   Kolla på alla program, dit de bjuder samma andans barn,där man tystas om man har avvikande åsikter.

   Gilla

 • Lena

  Efter att ha läst igenom allas kommentarer , har jag konstaterat att ni alla är rasister.
  Ni påstår alltså att en före detta kriminell (som dessutom suttit sitt straff i 8 år) som rånat en bank är exakt samma som en mördare som har 0 känslor och skjuter en kvinna i huvudet, som dessutom håller i sitt spädbarn? Och de skall alltså båda utvisas?
  Istället för att vi ska kämpa för att göra Sverige till ett bättre och säkrare land, sitter 90% av ickeutbildade svenskar och agerar smygrasister. För inte vågar ni säga detta rakt ut till en utlänning som matar er med falafel.
  Jag däremot hoppas från djupet av mitt hjärta att mänskligheten blir mer godhjärtad och öppensinnig. Livstid borde innebära livstid och inget annat!
  Varför väljer man att säga utvisa de?! Inte heller det landet de kom från, förtjänar kräk som de.

  Gilla

  • rune

   ”har jag konstaterat att ni alla är rasister.”
   Är man rasist för att man vill utvisa kriminella främlingar ?
   ”före detta kriminell” ? bara för att man avtjänat ett straff blir man väl inte ”före detta kriminell” det finns många exempel på återfallsförbrytare.

   Gilla

   • Kibbeg

    Snick snack, 90% av ”svenskar” är för det (utvisning) och 100% av de invandrare som lever ett normalt liv. Jag är för det…kalla mig rasist om du vill. Och jag kan stå för det i det öppna, kan du?

    Gilla

  • Maja

   Han skulle kunna gräva fram de miljoner som kanske orsakade stackars Karolines död!
   Du tror väl inte på allvar att de skulle knäppa henne för ingenting, det för att skrämmas den kriminella maken/pojkvännen.

   Gilla

   • Kibbeg

    Du var mig en skarp en. Varför utreda saker och ting när vi har dig och din fantastiska slutledningsförmåga?? Mashallah mashallah min vän.

    Gilla

 • Hans Olsson

  Hennes gubbe ingick låg bakom 57 miljonersrånet i Köpenhamn. Källa Polisens underrättelse uppgifter.

  Gilla

 • Bajen666

  Även kvinnliga läkare kan tydligen ha en fetisch för bad-boys..så förbannat sorgligt om inte annat för det lilla barnet som nu mist sin mamma.

  Hoppas nu bara barnet blir adopterat av en icke kriminell familj.

  Gilla

  • Kibbeg

   Hmmm, har för mig att Karolina Hakim (ja, blatte kvinnan med en fäbless för blatte bad-boys som sköts) var läkare. Ja en såndär som hjälper folk…typ. Kriminell säger du, visserligen inte rakt ut men underförstått. Sysslade hon med illegala organ traficking eller nått? Do tell plz.

   Gilla

 • Nettan 26

  Det är dags att ränsa sverige från våldsbarbarer som utgör fara för normalt vanligt skötsamt folk !, de är inte beviljade att få vistas fritt i vårat land ut med dom boms det kommer tyvärr mera vilket många redan varnat för! De må hända hon nu jobba som läkare men även sjukvårdare i bättre stadsdelar har skit i öronen !! Glöm inte de gott folk.tror hon levde ett medskyldigt dubbeliv med sin kriminella man. En äkta klok kvinna som sköter sig jobbar har barn blandar sig inte med kriminella då de kan utgöra fara för så väl barnet som för mamman nu hoppas jag tjejer som blandar sig med sådana här typer har lärt sig något som satt sig på näthinnan livet ut ! Det finns bättre killar än dessa gangstrarna om ni vill ha livet i behåll!!

  Gilla

  • Lena

   Du borde skämmas!!! För det första borde du lära dig skriva på svenska.

   Att antyda att någon levde ett dubbelliv speciellt efter ett sånt mord, är helt sanslöst.
   Det är trångsynta människor som du som förstör jorden på alla sätt.
   Vem säger att man inte kan bli förälskad i en kriminell? De är också människor. Vem säger att kriminella inte kan vara bra män? Och säg mig kan någon konstatera att hennes man fortfarande är kriminell?
   Han gjorde ett brott för 10 år sedan. Har suttit i fängelse 8 år. Och är pappa idag.
   Människor idag har eskalerat helt. De kan döda en bara för man bråkat i trafiken.

   Gilla

   • Maja

    Lena
    Hon valde en kriminell man som far till sitt barn.Hans bakgrund är och förblir kriminell.
    Jag tycker att han bör ha utvisats när han begick brottet i Danmark.pengarna är gömda och således skall han inte vara fri!
    Om vi ursäktar alla kriminella och gullar med dem ,, blir det bara värre i samhället.
    Hoppas att jag inte har skrivit fel så att du slipper påpeka mitt dåliga språk.
    Det sitter folk i Sveriges Riksdag som är analfabeter men du anser väl att det är OK?

    Gilla

   • Lena

    Maja
    Analfabeterna som sitter i riksdagen brukar oftast få röster från trångsynta människor tyvärr.
    Att hon blev förälskad i honom gör det inte mer okej att hon ska bli skjuten i huvudet.
    Däremot förstår jag om du är förbannad på rättssystemet i Sverige. Gör man brott skall man få högre straff eller utvisas. Vad gör vi med svenssons som begår brott vart ska man utvisa de?
    Problemet i Sverige är att det är alldeles för snällt system och för många smygrasister.
    Istället för att fokusera på det stora problemet, vilket är att ändra vårt rättssystem.

    Gilla

  • Kibbeg

   Hon kanske inte ville ha mosig ”svennebanan”…föredrog äkta vara. Ska inte behöva betala det pris hon betalade oavsett.
   Bananen är dock välkommen för behandling på landets oändligt många thai-massageinstitut för behandling om hen blir sugen på asiatiskt. Nått som flera av stammisarna här förmodligen erfarit…lite omväxling till Lena h😉

   Gilla

   • Maja

    Kibbeg
    Har du fått fnatt? Din attityd här påvisar klart en rasism mot vita .
    Om det här vore i Afrika skulle de vita få leva på bidrag, våldta utan konsekvenser, lata sig och råna utan att de svarta skulle säga eller göra något?

    Gilla

 • Kenth Andersson

  Inte ens människor i de finare kvarteren och med fina titlar går längre säkra i dagens och Steffes trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Hoppas att den landsförädiska 7 klövern och deras trygga väljarkår är nöjda med Folkhemmets totala förfall.

  Gilla

  • Kibbeg

   Hmmm wolkzheimet säger du? Vilket århundrade lever du i? Pratar du om det wolkzheim som tvångssteriliserade, lobotomerade…jaa det vill jag tillbaks😁!

   Gilla

 • ruben

  För det mesta har det verkat, som att regeringspartierna och myndigheterna samarbetat med den ondska de nu plötsligt reagerar ovanligt känslomässigt emot. Ingen vet vem mördaren var, som var maskerad. Nu har det här mordet uppmärksammats extremt mycket trots att flera andra mord/mordförsök begåtts runtom i landet. Nya senare dåd har redan skett. De morden/mordförsöken blev nu lite vardagsmat. Hur är det ställt med myndigheterna i Sverige? Varför har de byggt upp och hela tiden förstärkt den här djävulsmiljön i Sverige?

  Gilla

  • Kibbeg

   Svar: Man har inte förstått att ett plus ett blir två. Segregation och socialutsatthet leder till alienation…subkultur and the shitz.
   Hur jävla svårt är det att fatta? Det sitter inte i folks dna, hudfärg eller ens hårtyp. Men långt ifrån alla som bor i segregerade områden är kriminella (även om majoriteten av er samhällsfilosofer inte köper det riktigt). En del av er har lite längre näsa och menar att det givetvis inte handlar om blattarnas dna, ohhh nej då är man ju rasist, gu nej, inte jag, jag är inte rasist! Det sitter i hmmmm ”heureka jag har det” i deras kultur!!!

   Gilla

 • Topshotta

  Isak Drivhall blev dömd för mordet på Ahmeto, inte Nermin…

  Gilla

 • Per Molin

  Det är väl uppenbart, Karolin visste inte var pengarna finns, Naief vet. Skulle Naief bli skjuten skulle pengarna vara förlorade, nu kanske han känner mer press…?

  Gilla

  • Maja

   Eller så visste hon och ville avslöja ligan?
   Karolin är arabiska ursprungligen, det är många som undrar varför hon är tillsammans med en arab.
   ” Det ser en blind med pannan !”

   Gilla

   • Lena

    Maja, du är en rasist. Hon var från Iran.
    Gumman, du bör fokusera på att studera nationaliteter och sluta vara smygrasist bakom skärmen

    Gilla

 • Björn Johnson

  Eftersom enbart en mindre del av pengarna från Bröndbyrånet kommit tillrätta är en inte alltför spekulativ gissning att Nadif sitter på hela eller delar av bytet och att det finns andra som vill komma åt. Det förklarar varför det inte var Nadif själv som mördades. Det betyder också att nya våldshandlingar kanbefaras.

  Gilla

 • age

  Verkar som det var köbildning till
  kommentarerna!
  Testade med lite olika text för att komma
  fram. => alla gick visst fram!

  Var det kanske de gömda pengarna (?)
  som hägrade för henne?

  Gilla

 • age

  Vad får en väl utbildad, intelligent kvinna
  att para sig med en kriminell man?

  Är det bristande riskanalys?
  Eller dålig konsekvensanalys?

  Gillad av 1 person

 • age

  Hur kan en välutbildad trampa i klaveret?

  Hon var ju tydligen en intelligent kvinna.

  Hur kommer det sig då att hon parar sig
  med en ”gäst utifrån”, som dessutom var
  kriminell – och dessutom kanske har gömt
  de pengar han rånade till sig?

  => Som man bäddar får man ligga!
  = konsekvensanalys kallas det.

  – eller möjligen utebliven riskanalys?

  => dags för SD att ”städa upp i Sverige”!

  Gilla

 • age

  Hur kan en välutbildad trampa i klaveret?

  Hon var ju tydligen en intelligent kvinna.
  Hur kommer det sig då att hon parar sig
  med en ”gäst utifrån”, som dessutom var
  kriminell – och dessutom kanske har gömt
  de pengar han rånade till sig?
  => Som man bäddar får man ligga!
  = konsekvensanalys kallas det.
  – eller möjligen utebliven riskanalys?

  => dags för SD att ”städa upp i Sverige”!

  Gillad av 1 person

 • age

  Enligt uppgift var hon en intelligent kvinna.
  Hur kommer det sig då att hon parar sig
  med en ”gäst utifrån”, som dessutom var
  kriminell – och dessutom kanske har gömt
  de pengar han rånade till sig?
  => Som man bäddar får man ligga!
  = konsekvensanalys kallas det.
  – eller möjligen utebliven riskanalys?

  => dags för SD att ”städa upp i Sverige”!

  Gilla

 • Maja

  ” Adawi har haft koppling den kriminella M-falangen när den existerade i Malmö. Inget säger dock att han var kriminell idag. ”

  Jag anser att så länge pengarna inte hittas räknas alla rånare som kriminella.
  Varför får han bo kvar här .Utvisning.

  Gilla

 • Anna

  Det är inte politikerna som begår mord. Det är människor. De väljer att mörda. De väljer att begå brott. Knarkmaffian ville skicka ett meddelande till killen. Jag tror han fattar meddelandet nu. En kvinna med barn i famnen – hur feg får man vara. Inte vilken kvinna som helst heller, utan någon med utbildning, jobb, som betalar skatt – vilket är mer än dessa skitungar, gärningsmän, någonsin gjort. Det kommer bli krig i Malmö nu. Good Luck.

  Gilla

 • turrim

  Här fick jag fakta av Pettersson i Småland. Inte i Sydsvenskan som kostar 4 800 kr om året och som har gångavstånd till brottsplatsen.

  Plus att Sydsvenskan har som policy att tycka synd om brottslingarna och glömma brottsoffren. Utom i detta fall med Polen, Iran, Palestina och Somalia kanske i någon form inblandade.

  Gilla

 • Kalle

  Sverige samlar på skitfolk, naturligtvis borde medborgarskapet för Naief ha upphävts efter rånvågen i Danmark.

  Gilla

 • Göran

  Om mördaren grips kommer han ha maximal hjälp av Åklagare och Domstol att rubricera om brottet till något helt harmlöst!
  Före det kommer polisledningen att vägra lämna ut signalement väl medvetna om det är den bästa hjälp en flyende gärningsman kan få i uppmärksammade brott. (Före PK-cancern var just detta ofta den erkänt viktigaste åtgärden. Det sa många erfarna poliser på den tiden. )
  För fällande dom lär domstolen hela tiden kräva ett mer bevis än vad som finns!
  Slutligen lär det ”inte gå” att utvisa gärningsmannen fast precis alla andra länder kan göra detta. (Aldrig en stavelse av ifrågasättande i PK-cancerns media. Är precis alla andra länder ”Nazistiska”… )
  Gissar på max något år i fängelse och sen nya brott mot oskyldiga människor oftast där han släpps ut direkt efter ev gripande. Oftast där han bara kan välja att utebli från ”straffet” utan mer än en gäspning från Åklagare.
  Blir någon fattig Svensk pensionär förbannad på nätet så går det ju alltid med diverse uppenbara svepskäl som HMF att fängsla denna!
  Det hjälper Svenska Åklagare mer än gärna till med! Att fängsla skötsamma Svenskar med empati för brottsoffer!
  Tänker på att deras gamla föredöme DDR före 1989 hade uppgjorda planer på att fängsla väldigt många oskyldiga människor!
  Blir det nästa drag av PK-cancern och deras karriärkåta Åklagare ?

  Gilla

 • Argus

  Tyckte väl att de politiska svallvågorna var lite väl höga även för ett bestialiskt kvinnomord. Någon som vet om det ingår i sossarnas överenskommelse med mörkermännen?

  Gilla

 • Olof.p

  Vilket jävla land Sverige blivit. Dock verkar det mesta våldet förutom terrorattentaten vara provocerade, och vi oskyldiga klarar oss än så länge. Jag hoppas från hjärtat att Sverigedemokraterna får ett uppsving till nästa val så kanske de kan rensa i all skit som kommit till Sverige.
  Och jag hoppas vi är minst 50% som tycker samma.

  Gilla

 • ossie

  Ja väljer man kriminellt sällskap så kan det gå så här.

  Gilla

  • Maja

   Sant men en stor förlust. En ung kvinna mitt i livet med en bra karriär .Vad får kvinnor att blanda sig med kriminella ?
   Katarina Jammeh vill inte ha med SD att göra därför att Jimmie har talat om det här i 10 år.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: