Petterssons blogg fyller tio år…

VÄRDELÖST VETANDE. Pettersson startade bloggen den 10 juli 2010, och idag är det tio år sedan. Det har blivit 64.000 inlägg, det är drygt 17 om dagen. En del, förhoppningsvis de flesta, är bra, några riktigt bra och en del usla. Majoriteten om invandring, islam och brottslighet men även om mycket annat.

Det har skrivits över 600.000 kommentarer, drygt 160 per dygn och vi har haft en bra bit över 100 miljoner besök. 

Det började med insändare i lokal- och rikspress år 2003 då jag började skriva insändare och protestera mot sakernas tillstånd. År 2009-2010 hände dock något med de etablerade medierna. De nekade införande av invandrings och islamkritiska insändare, alla medier ungefär samtidigt och så småningom tog de även bort möjligheten att kommentera av olika svepskäl. De etablerade medierna bäddade för sin egna problem när de kvävde debatten och det startades många alternativa medier.

Under de gångna tio åren har jag varit på fler än tio rättegångar, jag har blivit fälld i två och betalat vad det kostat, fast jag menar att domarna är felaktiga.

1:a domen var för förtal, trots att jag bara offentliggjorde allmänna handlingar om en sexförbrytare som media kallade Umeå-bo trots att han var pakistanier och pakistansk medborgare. Läs Här.

2:a domen var för att jag “lånat” en bild på Facebook och publicerat. Dagens Nyheter gjorde detsamma men frikändes. Jag och flera med mig menar att det är en politisk dom. Läs Här.

Utöver alla resor till och från domstolar har jag blivit mordhotat några gånger, när någon ringde till mitt jobb och hotade så polisanmälde jag. Anmälan lades ned omedelbart, spaningsuppslag saknades. Samtalen kom från hemligt nummer och jag hade antecknat 5-6 samtal med klockslagen och frågade om det inte gick att spåra. Polisen svarade att det går men då måste jag betala telebolagen för uppgifterna!

De flesta som säger något ger beröm, medan medierna kallar mig hatbloggare, men jag hatar ingen.

Jag har också lyckats bli avstängd på livstid från Facebook, oklart varför. Innehållet på Facebook var exakt samma som på bloggen.

Ett bra betyg kanske är att vänstern kallar mig nazist och nazisterna kallar mig landsförrädare.

Nåväl, anledningen till att jag håller på är för att det är kul och inte för att tjäna pengar, även om jag är tacksam för de bidrag jag får som hittills har täckt kostnader för böter och bloggen.

Kanske kan jag och de andra som skriver på bloggen, främst Stefan K och Fjärranösternredaktionen som varit

Pettersson tycker Sverige ska bli lagom igen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Nedanstående är en insändartext som publicerades i lokaltidningen Södermanlands Nyheter den 2 juli 2010. Det enda som förändrats sedan dess är att nu tar inte tidningarna in mina islamkritiska insändare längre och därför finns Petterssons blogg. 

Sharias ansikte 

Egentligen behövs inte listan nedan, det är bara att titta på facit i de 57 av världens länder som i varierande grad styrs med islamska sharialagar. Inom islam under sharialagar finns:

 • ingen religionsfrihet
 • ingen yttrandefrihet
 • ingen åsiktsfrihet
 • ingen konstnärlig uttrycksfrihet
 • ingen pressfrihet
 • ingen jämlikhet mellan människor – en icke- muslim, en kafir, är aldrig jämlik med en muslim
 • inget jämställt skydd under sharia för olika klasser av människor. Rätten är dualistisk med en uppsättning lagar för muslimska män och särskilda lagar för kvinnor och icke-muslimer
 • inga jämlika rättigheter för kvinnor
 • kvinnor kan pryglas
 • en icke-muslim får inte bära vapen
 • det finns ingen demokrati eftersom demokrati innebär att icke-muslimer är jämställda med muslimer
 • vår författning är skapad av människor och dokument av okunnighet, jahiliya, som ­måste underordna sig sharia
 • icke-muslimer är ­dhimmis, dvs. tredje klassens ­medborgare
 • alla regeringar måste styras av sharia
 • i motsats till allmän lag är sharia varken tolkningsbar eller möjlig att ändra
  det finns ingen ”gyllene regel” (dvs. gör mot andra som du själv vill bli behandlad)

Det absolut viktigaste för oss i väst är begreppet Darura som betyder nödvändighet, det vill säga om det är nödvändigt är det tillåtet att göra sådant som är förbjudet. Om en muslim är hungrig och det inte finns något halalslaktat kött, går det bra att äta annat kött.

Tillåter inte arbete eller annat bön fem gånger om dagen går det bra att be vid annat tillfälle. Om sharialagen inte är genomförd i ett land, går det utmärkt att hantera fläskkött utan att det får några följder i form av straff av Allah.

Vi behöver alltså bara hänvisa till Darura och säga att det här gäller i Sverige och ni kan rätta er efter det utan att Muhammed eller Allah blir griniga.

Islam och demokrati går aldrig att förena och någon moderat islam finns inte.

Tommy Pettersson

***

-Pettersson noterar att trots att åren går och muslimerna flyttar fram sina positioner steg för steg så verkar en stor del av väljarna, journalisterna och politikerna inte fatta vart vi är på väg.

De pratar om mångkultur precis som de inte fattar att islam är precis tvärtemot – islam är en monokultur.

De pratar om att mångkultur är bra, utan att kunna ge några exempel. De muslimska länderna har oljan, men inte ens den har de hittat själva och numera ska vi bli oberoende av oljan så…

Flatheten har inga gränser…trots 1400 års erfarenhet av Jihad, det heliga kriget och Islams självförsvarskrig

58 thoughts on “Petterssons blogg fyller tio år…

 1. Grattis till tio år i Maktmissbrukens land, sänder ett litet bidrag så snart fattigpensionen medger detta.

 2. Det är ovanligt i socialististiska jurisdiktioner att de som säger sanningen får leva i frid, bl.a. därför bör vi skydda oss genom att ha högre internetsäkerhet, larm och övervakningskameror. Exempel många omskurna superkriminella fångar vill mörda Lars Vilks, och de går på permis var fjortonde dag.

 3. Stort grattis! Jag tycker Petterssons blogg är ett nödvändigt andningshål. Media har till stora delar blivit regeringsstyrda. Solidaritet och omsorg för Svenska urbefolkningen har blivit förbjuden. Inom de värsta politiska kretsarna ska svenskarna helst förtalas och de, som vill försvara svenskarnas rättigheter riskerar bli anmälda. Då växer förstås behoven av Petterssons blogg och andra liknande plattformar. Tack för dom 10 åren. Jag hoppas på många fina år framöver!

 4. Bloggen är BRA! och har säkert upplyst och/eller omvänt många under dessa år. Jag skulle aldrig själv kunna hålla en så bra blogg! Och absolut inte så länge!

 5. Lite OT men ändå….
  Varför kommer Not secure upp när lag loggar in här men inte någon annanstans??

 6. Grattis på ditt 10 års Jubileum.
  Det är nog 6 eller 7 år sen jag upptäckte din blogg och är inne på den i stort sett var dag som går. Jag ser den som mer korrekt av nyheter än cencurbladet, sketpressen och stazi tv.
  Så även jag donerade för ett tag sen en slant.
  Keep going on that way, det du gör har betydelse. För det är så många som har skygglappar som inte ser vad som händer med vårat land.
  Take care of yourself and stay healthy.

 7. Hjärtliga gratulationer till 10-årsdagen. Bättre sent än aldrig att gratulera. Petterssons blogg är välbehövlig både som fristående och komplement till andra alternativa medier.

 8. Grattis.

  Tänkte passa på att tipsa om denna. Vad jag kan finna har INGEN svensk gammelmedia nämnt detta fall. 8-årig svart tjej skjuten i relation till BLM-ockupation av området kring restaurangen där en polis sköt den där svarta killen som sov i bilen. Det verkar alltså vara BLM-relaterade beväpnade styrkor som sköt henne.
  https://nyheteridag.se/plus/far-anklagar-black-lives-matter-efter-att-dotter-skots-ihjal-ni-dodade-ett-attaarigt-barn/
  https://time.com/5863196/atlanta-shooting-secoriea-turner/
  https://edition.cnn.com/2020/07/05/us/atlanta-shootings-secoriea-turner-rayshard-brooks/index.html

 9. Halloj Pettersson!
  Jag vill säga stort grattis till dig som har nått ut till så många Svenska medborgare
  Och även säga att du Pettersson är en stor förebild för många av oss som vill värna sitt land så länge vi är tillåtna att ha ett.
  Skickar från oss, min familj, far, mor, barn och svärdöttrar, läser och hoppas på en annan utveckling, den kritiska rapportering m.m gör att vi Svenskar ser en nyckter rapportering från dig Pettersson🙋🙂

 10. Grattis Tommy Pettersson, din blogg är bäst alla kategorier för att innehållet backas upp av trovärdiga källor och du uttrycker dig kort och koncist och går inte över gränsen språkligt. Intressant att så mycket riksmedia tydligen också läser här regelbundet, som någon länkade till här nedanför.

 11. Skrev själv en del på lokaltidningens insändare sidor men som tröttnade eftersom allt färre kom med.
  Slutade prenumerera på för 5 år sedan. Med motiveringen när de ringde om erbjudande. Jag vill läsa nyheter inte åsikter.
  Skriver någon gång ibland men då direkt till chefredaktören som är lika vänstervriden som alla andra i tidningsbranschen.

  • Glömde; Beundrar dig att du hittar så många tokerier. De är mycket upplysande!

 12. Grattis Pettersson till de tio åren! Din gärning är både viktig och berömlig. Dessutom trevligt att du är född på Mörkö. Jag är född alldeles nära Mörkö fast på Hölösidan.

  Dock lämnade jag bygden för snart 30 år sedan efter att ha bott och arbetat i Södertälje.

  Lycka till i fortsättningen!

  GG

 13. Grattis till de första 10 åren.
  Ni har blivit en symbol för sanning, trovärdighet, gott omdöme, objektivitet och sunt förnuft. Ett stort tack.

 14. Tiden rusar iväg. Redan för 10 år sedan råkade jag läsa några rader på dåvarande “Soldatmammans blogg” som din dåvarande medarbetare “Olli R”,hade författat.
  I denna korta info framkom att “Petterssons blogg” var född.
  Nyfiken tittade jag in eftersom det 2010 fanns väldigt få bloggar,som bekymrade sig om,vårt gamla Sverige.
  Sedan dessa (aug/sept-10) har jag följt Pettersson i vått o. torrt !
  Ett stort tack för allt ditt arbete,och grattis på jubileumsdagen. 😉

 15. Grattis på jubileumsdagen!

  Vi beundrar din klara tanke, raka rygg, flinka fingrar, äkta hjärta och starka psyke.

  Du behövs i dagens Sverige!

 16. Gratulerar Pettersson till dina tio år för en bra blogg.Fortsätt med detta nödvändiga arbete
  så länge som politiken visar att det behövs.
  Du gör ett mycket viktigt jobb.

 17. Stort grattis till er alla på Petterssons blogg

  10 år som den svenska demokratin har haft nytta av.

 18. Grattis Pettersson och tack för alla fina artiklar om det svenska hyckleriet och förfallet. Hoppas du orka fortsätta ända tills utvecklingen vänder. Jag skickar en slant under dagen.

 19. Grattis Pettersson, samt även grattis till Stefan K och Fjärranösternredaktionen 🙂 Så, man behöver ju inte alls undra om varför så många väljer bloggar och andra fria medier likt Petterssons blogg, lögnmedia kliar sig i huvudet och vill inte fatta. Lögnmedia är döden, Petterssons är livet.

  Fortsatt trevlig sommar på er!

 20. Har följt Petterssons blogg från början!! Petterssons blogg är oumbärlig!! Tack för SANNINGEN!!!!!! Trevlig sommar i din vackra miljö!!!! KRAM!!!!!

 21. Eldsjälar som trots motgångar,smutskastande och motarbetande står upp och inte kastar in handduken är värd all beundran.Pettersson tillhör den exklusiva skaran.Grattis på ” födelsedagen “.🍸🍰

 22. Instämmer med alla gratulanter. Kul att du tycker det är kul att skriva att Lagom är bäst för Sverige. Faktum är att jag som läsare, med ibland någon kommentar, att det är mycket bättre och toligare att läsa din blogg än pk-media

  • Petterssonsblogg.se en oas av sanning, omgiven av en öken av tvångsfinansierad socialistisk monopol media, med pixlade vänstervridna fake News, liksom om Sverige vore Palestina. T. o.m. Kunskapsanalen visar mest afroafrikaner och aboriginer som bökar i jorden.

 23. Du är en hjälte och jag har alltid beundrat ditt mod och ditt kunnande!

  Tack så jättemycket!

  Jag har väl snart kommenterat i 10 år och det har blivit några stycken.

  Fantastiskt att du har gjort så att en liten människa som jag kan nå ut med en kommentar. Det känns alltid så overkligt att det jag skriver här kan nå ut till så många!

  Till skillnad från många andra så har jag förstått från början att det finns ingenting som är gratis. Det är alltid någon som ska betala kalaset.

  Förhoppningsvis har man väl kunnat påverka någon åt rätt håll, men framför allt hoppas jag ha bidragit med argument om ni kommer i debatt med någon landsförrädare.

  Även om man ibland bara vill ge upp så lovar jag att öka upp inför nästa val! Både här och utanför.

  Stort tack till er alla som har läst det jag har skrivit!

  Mvh Kalasbetalaren

 24. Petterssons djupdykningar blir allt mer citerade i alternativmedia. Imponerande arbete.

  — här är en annan av dagens beska nyheter – ett Sverige där abstrakta fenomen görs ansvariga för mord och död.

  Som “Bristande språkkunskaper hos personal i äldreomsorgen kan ha bidragit till problem (och med ‘problem’ menar de ‘att döda människor’).

  I en normal situation vore någon namngiven person i verksamheten alltid ansvarig för att skrivna rutiner nogsamt följs samt att personalen har adekvat kompetens för de uppgifter de är satta att sköta.

  “Bristande språkkunskaper” hos pilot, kirurg, busschaufför, rörläggare mm (han förstod inte bruksanvisningen) gäller aldrig som ansvarsfrihet vid motsvarande vårdslöshet i utövandet av ett yrke.

  Det är media och konsensus-samhället som vägrar lägga ansvaret på den verklige skurken, nämligen DEN som ansvarar för personalen, alt. personalen med bristande språkkunskaper.

  Man kan ju också ifrågasätta om det bara är “språkkunskaper” som saknas eller om det är en kulturell differens där arbetstagaren brister i FÖRSTÅELSEN för varför instruktionerna är så viktiga samt RESPEKT för att de följs och inte skapar genvägar på grund av lättja och tidsstress

  https://www.hd.se/2020-07-10/svag-svenska-kan-ha-paverkat-covidvard

 25. Det är inte många som står pall eller rakryggad för sina komentarer.
  Så från hjärtat
  Du är värd all heder
  Grattis på 10 års dagen🥂

 26. Stort Grattis till Petterssons blogg, som utan vinstintresse med sitt uthålliga arbete strävar för ett bättre Sverige! Petterssons blogg behövs verkligen som motvikt till etablerad media. PK-media skymfar gärna bloggen med det ena glåpordet efter det andra, men är ändå i sin förljugenhet, märkligt nog väldigt intresserade av vad som skrivs på bloggen! Besökande medier kan ses i MediaCreeper: https://mediacreeper.com/site/petterssonsblogg.se

  • Jag har funderat på varför. Troligtvis är de förbannade för de tappar läsare och blir av med arbetet. De kan inte börja skriva som Pettersson heller då 99% har en agenda ämnad att sänka Sverige med man och allt.

   Men, man har ett val när man är arbetslös, det är och ställa allt till rätta och erkänna inför svenska folket att det finns en “osynlig” agenda,

 27. Jag bara undrar varför finns inte fler som du,som vill bevara den gamla trygga Sverige som vi har växt upp i?

 28. Härligt…. vi får hoppas att ljugande MSM snart går på knäna. Jag vet inte om jag har rätt, men verkar som Sverige är ledande med minst 15-20 alternativmedia mot MSM gammelmedia. Jag vet inte statistiken för USA, Tyskland, England och Frankrike. Har vi tur så kanske det felbalancerade skeva hjulet som snurrat åt fel håll i årtionden snart bromsas in och roterar åt rätt håll!

 29. Många och hjärtliga Grattis petterssonsblogg.se på 10 års dagen.
  Fortsätt så det behövs verkligen.

Kommentera