Petterssons blogg fyller tio år…


VÄRDELÖST VETANDE. Pettersson startade bloggen den 10 juli 2010, och idag är det tio år sedan. Det har blivit 64.000 inlägg, det är drygt 17 om dagen. En del, förhoppningsvis de flesta, är bra, några riktigt bra och en del usla. Majoriteten om invandring, islam och brottslighet men även om mycket annat.

Det har skrivits över 600.000 kommentarer, drygt 160 per dygn och vi har haft en bra bit över 100 miljoner besök. 

Det började med insändare i lokal- och rikspress år 2003 då jag började skriva insändare och protestera mot sakernas tillstånd. År 2009-2010 hände dock något med de etablerade medierna. De nekade införande av invandrings och islamkritiska insändare, alla medier ungefär samtidigt och så småningom tog de även bort möjligheten att kommentera av olika svepskäl. De etablerade medierna bäddade för sin egna problem när de kvävde debatten och det startades många alternativa medier.

Under de gångna tio åren har jag varit på fler än tio rättegångar, jag har blivit fälld i två och betalat vad det kostat, fast jag menar att domarna är felaktiga.

1:a domen var för förtal, trots att jag bara offentliggjorde allmänna handlingar om en sexförbrytare som media kallade Umeå-bo trots att han var pakistanier och pakistansk medborgare. Läs Här.

2:a domen var för att jag ”lånat” en bild på Facebook och publicerat. Dagens Nyheter gjorde detsamma men frikändes. Jag och flera med mig menar att det är en politisk dom. Läs Här.

Utöver alla resor till och från domstolar har jag blivit mordhotat några gånger, när någon ringde till mitt jobb och hotade så polisanmälde jag. Anmälan lades ned omedelbart, spaningsuppslag saknades. Samtalen kom från hemligt nummer och jag hade antecknat 5-6 samtal med klockslagen och frågade om det inte gick att spåra. Polisen svarade att det går men då måste jag betala telebolagen för uppgifterna!

De flesta som säger något ger beröm, medan medierna kallar mig hatbloggare, men jag hatar ingen.

Jag har också lyckats bli avstängd på livstid från Facebook, oklart varför. Innehållet på Facebook var exakt samma som på bloggen.

Ett bra betyg kanske är att vänstern kallar mig nazist och nazisterna kallar mig landsförrädare.

Nåväl, anledningen till att jag håller på är för att det är kul och inte för att tjäna pengar, även om jag är tacksam för de bidrag jag får som hittills har täckt kostnader för böter och bloggen.

Kanske kan jag och de andra som skriver på bloggen, främst Stefan K och Fjärranösternredaktionen som varit

Pettersson tycker Sverige ska bli lagom igen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Nedanstående är en insändartext som publicerades i lokaltidningen Södermanlands Nyheter den 2 juli 2010. Det enda som förändrats sedan dess är att nu tar inte tidningarna in mina islamkritiska insändare längre och därför finns Petterssons blogg. 

Sharias ansikte 

Egentligen behövs inte listan nedan, det är bara att titta på facit i de 57 av världens länder som i varierande grad styrs med islamska sharialagar. Inom islam under sharialagar finns:

 • ingen religionsfrihet
 • ingen yttrandefrihet
 • ingen åsiktsfrihet
 • ingen konstnärlig uttrycksfrihet
 • ingen pressfrihet
 • ingen jämlikhet mellan människor – en icke- muslim, en kafir, är aldrig jämlik med en muslim
 • inget jämställt skydd under sharia för olika klasser av människor. Rätten är dualistisk med en uppsättning lagar för muslimska män och särskilda lagar för kvinnor och icke-muslimer
 • inga jämlika rättigheter för kvinnor
 • kvinnor kan pryglas
 • en icke-muslim får inte bära vapen
 • det finns ingen demokrati eftersom demokrati innebär att icke-muslimer är jämställda med muslimer
 • vår författning är skapad av människor och dokument av okunnighet, jahiliya, som ­måste underordna sig sharia
 • icke-muslimer är ­dhimmis, dvs. tredje klassens ­medborgare
 • alla regeringar måste styras av sharia
 • i motsats till allmän lag är sharia varken tolkningsbar eller möjlig att ändra
  det finns ingen ”gyllene regel” (dvs. gör mot andra som du själv vill bli behandlad)

Det absolut viktigaste för oss i väst är begreppet Darura som betyder nödvändighet, det vill säga om det är nödvändigt är det tillåtet att göra sådant som är förbjudet. Om en muslim är hungrig och det inte finns något halalslaktat kött, går det bra att äta annat kött.

Tillåter inte arbete eller annat bön fem gånger om dagen går det bra att be vid annat tillfälle. Om sharialagen inte är genomförd i ett land, går det utmärkt att hantera fläskkött utan att det får några följder i form av straff av Allah.

Vi behöver alltså bara hänvisa till Darura och säga att det här gäller i Sverige och ni kan rätta er efter det utan att Muhammed eller Allah blir griniga.

Islam och demokrati går aldrig att förena och någon moderat islam finns inte.

Tommy Pettersson

***

-Pettersson noterar att trots att åren går och muslimerna flyttar fram sina positioner steg för steg så verkar en stor del av väljarna, journalisterna och politikerna inte fatta vart vi är på väg.

De pratar om mångkultur precis som de inte fattar att islam är precis tvärtemot – islam är en monokultur.

De pratar om att mångkultur är bra, utan att kunna ge några exempel. De muslimska länderna har oljan, men inte ens den har de hittat själva och numera ska vi bli oberoende av oljan så…

Flatheten har inga gränser…trots 1400 års erfarenhet av Jihad, det heliga kriget och Islams självförsvarskrig


59 responses to “Petterssons blogg fyller tio år…

 • Tony

  Grattis till tio år i Maktmissbrukens land, sänder ett litet bidrag så snart fattigpensionen medger detta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: