Darura

ISLAM. Darura är ett muslimskt begrepp som närmast går att jämföra med det gamla svenska ordspråket ”nöden har ingen lag”

Darura innebär helt enkelt att om det är nödvändigt får man göra det som är förbjudet ”haram” enligt islam och detta utan att Allah och Muhammed blir griniga.

Alltså finns det inget halalslaktat kött i Sverige eftersom det är olagligt att slakta utan bedövning här då äter man icke halalslaktat eller inte alls…

Finns det bara fläskkött på menyn går det bra att äta detta eller gå omkring hungrig…

Tillåter inte arbetet att man vänder arslet i vädret fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle…

Bor man i ett land utan sharialagar så får man acceptera det landets lagar…

Får man inget arbete för att man går klädd i tält går det bra att ta av sig tältet…

−        Pettersson inser att Darura ger muslimerna möjlig att ta seden dit de kommer om de vill. Tyvärr vill många av dem inte och eftersom Darura verkar vara ett begrepp som de inte känner till så får vi påminna dem och våra politiker att vi behöver inte anpassa oss efter dem.

Allah har godkänt att de anpassar sig efter oss – Darura på er!

Några som borde lära sig begreppet Darura..

2015-10-01_0756

32 thoughts on “Darura

  1. […] -Pettersson undrar om det skulle gå med judiska kockar i arabvärlden, eller kan ni tänka er en troende muslim sätta sig ner och äta julbord med en svensk, ens av artighet? Där har ni en stor del av världens problem…att ta seden dit du kommit existerar inte i muslimernas värld, trots att koranen och Muhammed tillåter det och kallar det Darura. Svenska politiker borde varje gång muslimerna kräver särbehandling hänvisa till koranen och säga Darura… […]

Kommentera