Världshälsoorganisationen får 430 miljoner kronor av Sida

KORRUPTION. -Pettersson misstänker att corona-pandemin kostar på flera plan. Världshälsoorganisationen berömmer Sverige, varpå regeringen genom Sida betalar för berömmet genom att utöka bidraget med 430 miljoner. 

Några dagar tidigare pekade WHO ut Sverige som ett högriskland. 

Det svänger dock fort, en vecka efter att WHO kallat Sverige ett högriskland på grund av corona-situationen så börjar WHO berömma Sverige.

WHO kallade Sverige ett högriskland den 26 juni. De tre skärmdumparna ovan är från 5 juli, två dagar senare, den 7 juli, nedan…

-Pettersson tycker det ser ut som helt öppen korruption, detta sker samtidigt som USA formellt lämnar WHO och slutar betala till organisationen.  President Trump menar att Kina styr organisationen trots att USA har betalat mest.

Sveriges biståndsminister Peter Eriksson (MP) säger att USA är oansvariga. Eriksson menar att det är viktigt att utreda FN-organisationens arbete, men att det inte ska ske förrän det värsta är över.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

19 thoughts on “Världshälsoorganisationen får 430 miljoner kronor av Sida

 1. Ja både onödigt och farligt, det är inte lätt-diskuterat ämne dock..

  Tror att alla måste leta information själv och göra sin DD

 2. WHO,SIDA och FN.Tre organisationer där tanken nog var god från början.Senare hamnade dom i giriga och korrupta globalisters händer.Minns ni när dom vänsterefterblivna slog sönder halva Göteborg i protest mot globalismen ? Nu är dom deras bästa vapendragare.Förklara den tankevurpan den som kan.

 3. Hur kan man hylla en svensk corona kommission, som inte ens har börjat jobba eller presterat ett studiematerial?

  Förmodar att de flesta demokratiska och välutvecklade länder, kommer att göra likadant. Man tillsätter en kommission för att granska landets hantering av Covid-19.

  WHO är på tiggarstråk och Sverige bidrar gärna.

 4. Men hade varken råd med munskydd eller svensktalande utbildade på äldreboendena. Dvs straffrättsligt ansvar bör träffa politikerna i n-folk-ohälsomyndigheten

 5. Som vanligt våra skattepengar flödar ur landet till diverse suspekta organisationer. Tar pengarna slut är det ju bara att höja skatterna. Må sosseriet brinna i helvetet.

 6. Rubriken : ”Andra bör lära av Sverige”, har ingenting med Corona- Bekämpning att göra. Ty där har vi ett totalt misslyckande. Det är nog de flesta överens om. Nej, det ev. berömmet syftar endast på att vi kanske kommer att tillsätta en politiskt färgad Kommission. Alltså, inte mycket att yvas över. Där kunde vi ha sparat 430 milj.

  • Politiskt färgad betyder här icke folkvald, bara utvald av Statsministern, att stifta mer författning än de folkvalda i Riksdagen. EXEMPEL: Sabuni, Bah, Shekarabi och Andreas Carlgren, ingen är folkvald men alla dansar i Pride och packar på oss fel.

 7. Anders Tegnell skryter om att han fick skaka hand med Haile Selassie en riktig kejsare när S finansierade hans vistelse i Afrika med våra pengar.
  Thedros får 430 miljoner för att berömma polaren från Afrikas horn.

Kommentera