Polisen söker gärningsman efter grov våldtäkt i Täby

BROTTSLIGHET. Söndagen den 28 juni klockan 18:30-18:35 i närheten av Skavlöten i Täby blev en kvinna utsatt för en grov våldtäkt utomhus av för henne okänd gärningsman. Polisen söker efter gärningsmannen.

Fantombild
Fantombild från polisen

Signalement på gärningsmannen är följande: Drygt 170 cm lång, ca 20-30 år, smal (ej vältränad), mycket ljushyad, ingen kroppsbehåring, inga tatueringar, smalt bett med inte helt raka tänder, bar överkropp, svarta pösiga ”fotbollsshorts” som slutar strax över knäna, svart bad- eller cykelmössa med eventuellt vit text på sidan, svarta ”snabba” solglasögon. Mannen pratade dålig engelska.

Spår har säkrats i ärendet och kan länkas till ett liknande ärende från Uppsala sommaren 2018. Den okända gärningsmannen är alltså misstänkt för bägge händelserna.

Signalement som målsäganden uppgav i ärendet från Uppsala 2018:
Cirka 185 cm lång, ca 30 år, smal, vit/ljus i hyn med fräknar och ljusa ögonbryn, svarta shorts som slutar strax över knäna, svarta solglasögon, pratade svenska med dialekt.

Polisen söker denne gärningsman samt iakttagelser som gjorts av allmänheten i samband med händelserna.

Polisen

11 thoughts on “Polisen söker gärningsman efter grov våldtäkt i Täby

 1. Jag har tidigare skrivit att medverkan till en lösning för att finna våldtäktsmännen är att
  Pettersson och andra fria medier bör ha stående annons på första sidan lydande:

  * Riv våldtäktsmannen med naglarna,
  helst i ansiktet för mänskliga rivsår ger för det mesta infektioner som efterlämnar ärr och brottsoffret har fullständigt DNA under naglarna.

  * Alla debattörer i fria medier kan också hjälpa till att sprida detta tips!
  Mvh. Robin.

 2. Detta måste vara ett undantag från regeln att inte visa bild.
  Personer med icke ljushyad utseende döljs konsekvent.

 3. Ishockey-klubben Frölunda har en indian på sin logga och den är nu naturligtvis klassad av den numera heliga s.k organisationen BLM som rasistisk, den ska bort !!!!!!!!!!
  Nu kan dagens genomsjuka värld inte bli sjukare, det kan bara vända och bli bättre.

 4. Nu börjar det mångkulturellt trygga Sverige komma tillbaka till normalläge efter Coronaepidemin, våldtäkter knivdåd skjutningar mord personrån och annan kriminalitet är igång igen !
  Inget som PK-media rapporterar om däremot rapporterar man om bostadsmarknaden börjar hämta sig efter Corona.

 5. När en på hundra är vit får vi ett signalement. Är det en rysk-litauisk Eminem?

 6. Eftersom Stockholmarna tycker att landsbygden får betala sina egna kostnader, vilket jag tycker är rätt i sig, dessa går egentligen mest till Malmö, Botkyrka, Södertälje och andra städer. Så tycker jag att Stockholmarna får betala själv för de extra kostnader som den höga brottsligheten som där förekommer. Som är självorsakad av mycken naivitet och rädsla för att inte vara nog PK, med våra skattemedel. Vi har knappt en polis på ytor som är som halva Svealand. Därtill tycker jag att de vinster som statliga bolag Vattenfall, LKAB, Sveaskog m.fl gör, genom utbyggda älvar gruvor, kalavverkningar, vindparker m.m, tillförs orterna där dessa utverkas från närområden. Tillvägagångssättet är den samma som kolonialmakter utförd i alla tider, både i Afrika, Indien och Sydamerika m.fl länder. Man utarmar områden och för över pengarna till i det här fallet Stockholm. Där en massa byråkrater och ingentingen män sitter och lever upp dom. Utan att tillföra samhället ett minsta dugg. Sen införs ett bidragssystem som betalar en bråkdel tillbaks under mycket skam och spe.
  Vi behåller skogen, elkraften, och malmen, sen får Stockholmarna behålla bidragen.

  • Helt rätt. Jag anser att varje kommun skall vara självförsörjande. Det kommunala utjämningssystemet ser ut så här .
   Wikipedia;
   Kommun Folkmängd Total Kr/inv
   Malmö 321 970 4 594 442 876 14 270
   Göteborg 547 558 2 524 124 179 4 610
   Norrköping 136 863 1 379 823 221 10 082
   Eskilstuna 101 882 1 370 189 025 13 449
   Södertälje 93 076 1 304 346 972 14 014
   Botkyrka 89 374 1 237 095 615 13 842

   Malmö och Eskilstuna suger. Om varje kommun skulle vara självförsörjande skulle nog invandringen minskas kraftigt till Sverige.

  • Ja, och polisen vägrar DNA testa i de andrahandsuthyrda bostäderna fulla med skumma lastbilschaffisar, byggjobbare, samt i Värtahamnen.

   • 11 namn på en liten etta i Rinkeby,sade postiljonen.Hur kan de alla få plats där. Tungt att dela på förorter där mass inneboenden är ofta upp till över 20 personer. Att ingen folk och bostadsräkning är aktuell i Sverige tyder på att staten vill inte avslöja det omfattande fusket som pågår och vi betalar.
    En arab betalar 3000 kronor i månaden för att ha sin adress hos en person bara för att försörja sig i sitt hemland.
    Undrar om man skulle börja hyra ut sin adress ? 20 pers a 2000 blir en nätt summa per månad.

Kommentera