Varför bor muslimen Rashid Musa i Sverige?

ISLAM. Rashid Musa är ordförande för Sveriges Unga Muslimer och har varit med på bloggen många gånger. Musa är inte bara svart och muslim, han är en extrem muslim. 

-Pettersson undrar naturligtvis varför människor som inte trivs i Europa bosätter sig här?

Facebook

Sveriges Unga Muslimers ordförande Rashid Musas kommenterade efter terrordåden i Berlin och Turkiet i december 2016: ”Vem var det som sade att måndagar är tråkiga?

Herr Musa vet tydligen inte om att det är de vita som är minoriteten men får göra det mesta av jobbet…

Jordens befolkning

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

-Pettersson hoppas politikerna kan historien och inte tror att försöken att ockupera och förslava Europa har upphört, jag kan hälsa Rashid Musa att jag inte  litar på honom eller andra troende muslimer en sekund.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Varför bor muslimen Rashid Musa i Sverige?

  1. Om han inte litar på oss, varför är han då här? Han borde vara på hemmaplan och låta sin briljans komma den tillgodo.

  2. ”jag är en svart man och sen jag blev känd i media fortsätter jag i det spåret och kan leva gott på det livet ut, verkar det som” – s k u l l e det ha stått!

  3. Är väl klart varför han bor här. Han ju utsänd för att om så med våld sprida islam och införa shariakagar. Svensk lag gäller ju inte muslimer.

  4. Om jag inte trivs på ett ställe då åker jag därifrån, vad hindrar Musen från att sticka härifrån? Säkert inte sörjd av någon!

  5. Följer bara koranen att sprida Islam över världen med alla till buds stående medel.
    Här öses medlen över honom.
    Han ska inte vistas den sidan Medelhavet.

  6. ”Musen” borde utvisas på livstid!. Varför är han här om han ”inte gillar” Europa?

  7. Musa kommer aldrig bidra med något positivt för Sverige. Han vill söndra och öka extremismen i landet. Många företrädare för islam, jobbar bara för att muslimer inte ska försvenskas och ta till sig svenska tankemönster. De borde utvisas.

  8. Därför att Sverige tack vare ett vidrigt landsförräderi idag är en Islamistisk satelitstat och är inom kort ett helt icke kristet land där Mussar helt styr !
    Om så inte skulle bli fallet så har historiens största underverk skett.

  9. Rashid Musa – ordf. Sveriges unga muslimer (SUM) anser att Sverige idag kolonialiserar muslimernas förorter i Sverige. Rashid Musa och hans muslimska själsfränder ser Järvafältet och många fler områden där sidoorganisationer till Muslimska Brödraskapet enklaviserar och infört sharia-lagar.

    Det är alltså någon / några med annan identitet än den svenska (med andra ord … de muslimska klanerna) som anser sig ha annekterat och nu besitter överhöghet över sina utvalda områden … och således INTE företrädarna för de representanter och myndigheter vilka valts i fria demokratiska svenska val.

    Delcitat från Ledarsidorna:

    ”Lika omedvetna var hijabaktivisterna om hur deras engagemang tvärtom hjälpte de krafter som vill föra in sharia i svenska utanförskapsområden. Områden som bland annat sidoorganisationer till Muslimska Brödraskapet gärna vill enklavisera. Rashid Musa, ordförande för SUM, menar på fullt allvar i samtal inom Antirasistakademin att Sverige idag kolonialiserar förorten. Orten. Hans domäner.”

    Slut delcitat

    Läs gärna mer på Ledarsidorna publicerat av Johan Westerholm den 20 Apr 2018:

    https://ledarsidorna.se/2018/04/symbolaktivismen-dar-man-branner-bocker-branner-man-till-slut-manniskor/

  10. Intressant att svarta och bruna inte åstadkommit mer till gagn för mänsklighetens utveckling. De utgör ju halva jordens befolkning.
    Verkar som gula och vita även i fortsättningen får dra det tyngsta lasset. Kan det bero på att vi inte sätter på vår mödrar, systrar och kusiner.
    Gissar att herr Musa har en intressant släkttavla.

  11. Det går bra att låta sig försörjas av vita lågavlönade undersköterskor. Det passar som handsken för dessa parasiter som dessutom har osmakligheten att klaga på allt som serveras dem.

  12. Det går bra att låta sig försörjas av vita lågavlönade undersköterskor. Det passar som handsken för dessa parasiter som dessutom har osmakligheten att klaga på allt som serveras dem.

  13. Detta är fan sjukt han litar inte på den som översköljer han med bidrag/pengar trots att han är helt värdelös och inte bidrar med ett skit.

    Han sprider däremot ett gift (islam) omkring sig och därmed förgiftar en hel del unga killar och tjejer….en otacksam skitstövel som borde åka hem till Afrika…helst igår.

Kommentera