Varför bor muslimen Rashid Musa i Sverige?


ISLAM. Rashid Musa är ordförande för Sveriges Unga Muslimer och har varit med på bloggen många gånger. Musa är inte bara svart och muslim, han är en extrem muslim. 

-Pettersson undrar naturligtvis varför människor som inte trivs i Europa bosätter sig här?

Sveriges Unga Muslimers ordförande Rashid Musas kommenterade efter terrordåden i Berlin och Turkiet i december 2016: ”Vem var det som sade att måndagar är tråkiga?

Herr Musa vet tydligen inte om att det är de vita som är minoriteten men får göra det mesta av jobbet…

Jordens befolkning

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

-Pettersson hoppas politikerna kan historien och inte tror att försöken att ockupera och förslava Europa har upphört, jag kan hälsa Rashid Musa att jag inte  litar på honom eller andra troende muslimer en sekund.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


17 responses to “Varför bor muslimen Rashid Musa i Sverige?

 • Kristina k

  Skrapa lite på ytan, så kommer 💩 fram… Vidrig människa oavsett tro och etnicitet, helt rutten inuti.

  Gilla

 • gamgubben

  Om han inte litar på oss, varför är han då här? Han borde vara på hemmaplan och låta sin briljans komma den tillgodo.

  Gilla

 • Hanna

  ”jag är en svart man och sen jag blev känd i media fortsätter jag i det spåret och kan leva gott på det livet ut, verkar det som” – s k u l l e det ha stått!

  Gilla

 • ossie

  Är väl klart varför han bor här. Han ju utsänd för att om så med våld sprida islam och införa shariakagar. Svensk lag gäller ju inte muslimer.

  Gilla

 • Tony

  Om jag inte trivs på ett ställe då åker jag därifrån, vad hindrar Musen från att sticka härifrån? Säkert inte sörjd av någon!

  Gilla

 • runar

  ja jösses…
  får nog nöja mig så
  annars blir det nog tokigt 🙄

  Gilla

 • ponnsan62

  Dom ögonen säger allt.
  .tror till o med profetten ser det.

  Gilla

 • Katten

  Följer bara koranen att sprida Islam över världen med alla till buds stående medel.
  Här öses medlen över honom.
  Han ska inte vistas den sidan Medelhavet.

  Gilla

 • SVENSK

  ”Musen” borde utvisas på livstid!. Varför är han här om han ”inte gillar” Europa?

  Gilla

 • Nisse

  Musa kommer aldrig bidra med något positivt för Sverige. Han vill söndra och öka extremismen i landet. Många företrädare för islam, jobbar bara för att muslimer inte ska försvenskas och ta till sig svenska tankemönster. De borde utvisas.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Därför att Sverige tack vare ett vidrigt landsförräderi idag är en Islamistisk satelitstat och är inom kort ett helt icke kristet land där Mussar helt styr !
  Om så inte skulle bli fallet så har historiens största underverk skett.

  Gillad av 1 person

 • Billy Boy

  Rashid Musa – ordf. Sveriges unga muslimer (SUM) anser att Sverige idag kolonialiserar muslimernas förorter i Sverige. Rashid Musa och hans muslimska själsfränder ser Järvafältet och många fler områden där sidoorganisationer till Muslimska Brödraskapet enklaviserar och infört sharia-lagar.

  Det är alltså någon / några med annan identitet än den svenska (med andra ord … de muslimska klanerna) som anser sig ha annekterat och nu besitter överhöghet över sina utvalda områden … och således INTE företrädarna för de representanter och myndigheter vilka valts i fria demokratiska svenska val.

  Delcitat från Ledarsidorna:

  ”Lika omedvetna var hijabaktivisterna om hur deras engagemang tvärtom hjälpte de krafter som vill föra in sharia i svenska utanförskapsområden. Områden som bland annat sidoorganisationer till Muslimska Brödraskapet gärna vill enklavisera. Rashid Musa, ordförande för SUM, menar på fullt allvar i samtal inom Antirasistakademin att Sverige idag kolonialiserar förorten. Orten. Hans domäner.”

  Slut delcitat

  Läs gärna mer på Ledarsidorna publicerat av Johan Westerholm den 20 Apr 2018:

  https://ledarsidorna.se/2018/04/symbolaktivismen-dar-man-branner-bocker-branner-man-till-slut-manniskor/

  Gillad av 1 person

 • Dissidenten

  Intressant att svarta och bruna inte åstadkommit mer till gagn för mänsklighetens utveckling. De utgör ju halva jordens befolkning.
  Verkar som gula och vita även i fortsättningen får dra det tyngsta lasset. Kan det bero på att vi inte sätter på vår mödrar, systrar och kusiner.
  Gissar att herr Musa har en intressant släkttavla.

  Gillad av 1 person

 • Tore

  Jag är en vit man som inte litar på svarta, vad gör du här Rashid?

  Gillad av 1 person

 • Mm

  Det går bra att låta sig försörjas av vita lågavlönade undersköterskor. Det passar som handsken för dessa parasiter som dessutom har osmakligheten att klaga på allt som serveras dem.

  Gilla

 • Mm

  Det går bra att låta sig försörjas av vita lågavlönade undersköterskor. Det passar som handsken för dessa parasiter som dessutom har osmakligheten att klaga på allt som serveras dem.

  Gillad av 1 person

 • Bajen666

  Detta är fan sjukt han litar inte på den som översköljer han med bidrag/pengar trots att han är helt värdelös och inte bidrar med ett skit.

  Han sprider däremot ett gift (islam) omkring sig och därmed förgiftar en hel del unga killar och tjejer….en otacksam skitstövel som borde åka hem till Afrika…helst igår.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: