Islams erövring av Indien – den blodigaste i historien

ISLAM. I dagarna läser, hör och ser på TV om oerhörda grymheter i Mellanöstern. Terroristgruppen ISIS som även kallas IS och ISIL mördar med stor entusiasm alla de av någon anledning inte gillar. Experter påstår att detta inte har något med islam att göra – jag vill påstå att detta är islam.  Undrar om dessa experter tror att organisationer som ISIS, Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och de andra av islams fredsambassadörer har uppstått av tillfälligheter i just i islamska länder. Tror det att det är en tillfällighet att islam är inblandade i 90 % av alla världens konflikter från Gibraltar till Filippinerna- Är det en tillfällighet att muslimer krigar mot andra muslimer, mot judar, mot kristna, mot ateister, mot hinduer och buddister mot ryssar, kineser, thailändare, indier och afrikaner.

Islamiska historiker och forskare berättar med stor glädje och stolthet över slakten av hinduer, tvångskonverteringar, bortrövande av hinduiska kvinnor och barn till slavmarknader och en enorm förstörese av hinduiska tempel mellan c:a 800 och 1 700. Många miljoner hinduer mördades, förslavades eller tvingades konvertera till islam under denna tid.

Rizwan Salim (1997) beskriver vad arabiska inkräktarna gjorde:

“Ociviliserade vildar på en mycket låg nivå som saknade en kultur värd namnet kom från Arabien och västra Asien till Indien från början på 800-talet och framåt. Islamiska inkräktare rev otaliga hinduiska tempel och krossade oräkneliga skulpturer, plundrade otaliga fort och palats för hinduiska kungar, de dödade ett stort antal hinduiska män och förde bort hinduiska kvinnor….. men många indier verkar inte inse att de främmande muslimska marodörerna förstörde den historiska utvecklingen av jordens mest avancerade civilisation, den mest mångsidiga fantasifulla kulturen och det kreativaste samhället”

Självklart kämpade indierna emot, men de var inte vana vid att förslava, kriga, härja, massakrera, förstöra religiösa platser, skördar eller skada bönder. Militära slag skedde innan muslimerna kom på öppen mark och mellan soldater. Muslimer attackerade ständigt den civila ursprungsbefolkningen.

I den tidens Indien ingick dagens Pakistan (Sindh), Bangladesh och Kashmir. Hinduism och buddhism blomstrade i Afghanistan före det islamiska övertagandet.

Inledningsvis tilläts de gudlösa ha dhimmi status – möjligen på grund av sitt stora antal, motståndskraft mot islam och dess värde som källa till skatteintäkter. Detta strider mot den islamiska lagstiftningen som kräver död eller konvertering för avgudadyrkare. När Sultan Iltutmish fick frågan varför hinduer inte fick välja mellan döden och islam, svarade han: just nu är muslimerna så få men om några år när muslimerna är etablerade och trupperna är större kan vi ge dem möjligheten att välja mellan döden och islam.

Trots deras “dhimmi” status, masslaktades, tvångskonverterade och försavades miljoner hinduer. De historiska källorna anger sällan några siffror utan beskrivs som ett oräkneligt antal fångar/slavar men de få gånger numerär anges är de skrämmande. Tillsammans med människor tog eller förstörde  muslimerna allt de kunde, mynt, smycken, kläder, möbler, djur, säd osv.

Muslimska härskare var utlänningar och fram till 1300-talet skickades de flesta slavarna ut från Indien men efter Sultanatet i Delhi (1206) blev de kvar för att arbeta för sultanatet, säljas inom Indien eller skickas någon annanstans. Slavar från andra håll importerades och muslimska arméer bestod av ett brett spektrum av utländska slavgrupper som konverterat till islam. Slavar var utlovade bytet från Allah och få dem var ett starkt motiv för jihad.

“Det var så gott om slavar att de blev väldigt billiga, det är Guds godhet som hedrar sin egen religion och försämrar otrohet”. (Muslim krönikör Utbi om Sultan Subuktigin slavrazzior i Sookdheo). Även fattiga muslimer höll sig med ett stort antal slavar.

Några siffror: erövraren av Sindh (Pakistan) tog 300 000 slavar under en tre-årig kampanj i 712-715. Sultan Muhmud Ghazni 997 – 1030) skickades 2 miljoner till slakt eller slaveri. Andra siffror och platser är 53 000, 200 000, 750 000, 500 000, 150 000 osv.

“Svärd blixtrade som lättade mörkret av moln och fontäner av blod flöt som den höstens stjärna. Guds vänner besegrade sina motståndare….och muslimerna vållade sin hämnd på de otrogna. Döda 15 000 av Guds fiender…gör dem till föda åt djuren och rovfåglar …. Gud har också skänkt hans vänner ett byte bortom alla gränser och beräkningar, inklusive 500 000 slavar av vackra män och kvinnor”

Så kan man hålla på säger Pettersson, fredens religion beräknas ha mördat mellan 60-80 miljoner människor i dåvarande Indien och förslavat minst lika många. Jämför gärna det med Hitlers mördande av judar så inser ni att i jämförelse med islam var nazismen rena hobbyverksamheten och västvärdens slavhandel verkar ha styrts av amatörer.

Tyvärr har dårarna inte gett sig än idag, krigen och konflikterna mellan muslimer och otrogna fortsätter än idag i Afghanistan, Pakistan, Indien, Kashmir, Syrien, Irak, Bangladesh med flera länder och kom ihåg att inget av dessa områden har muslimerna rätt till historiskt och de började i liten skala…

Islammonitor.org

70 thoughts on “Islams erövring av Indien – den blodigaste i historien

Kommentera