Det kom busslaster med muslimer från Malmö

Eva-Marie har skickat ett mejl. 

Skurups kommun 17 januari 2020

Hej Pettersson

Det var ju roligt att du såg mig på TV, tänkte först att lögnmedia kommer att klippa och sudda bort att vi som vill ha ett svenskt fritt Sverige var där. Vi var några som modigt ställde upp för att visa att det faktiskt finns ett motstånd mot att vårt vackra land ska falla ner i något fruktansvärt grymt som ingen kan trivas med. Nej till Sharia, och mitt budskap gick fram det vill jag lova.

Efter cirka en timme blev jag attackerad av en muslimsk man, han kom som skjuten ur en kanon från gruppen av protesterande muslimer och hoppade på mig för att ta mitt plakat nej till SHARIA. Polisen stod cirka tre meter ifrån och till en början rörde de inte finger för att komma till min hjälp, jag kämpade mot. Inte förrän två män från Kommunistiska partiet som var på vår svenska sida hjälpte mig så reagerade polisen.

Islamisten tog mitt plakat och knäckte det, och polisen förde motvilligt bort honom mot en av polisbilarna lite längre ner på gågatan. Jag fick inte följa med dit för att upprätta en polisanmälan, det upplyste polisen bryskt mig om. Det hela var så sjukt. De nyfikna kommuninvånarna fick mitt framför ögonen och på första parkett uppleva att yttrandefrihet och demokrati är inget som muslimer i gemen önskar praktisera i vårt land, utan allt på deras villkor.

Hur som, min upplevelse av dessa två timmar som motdemonstrationen mot demokratiskt fattat beslut är att polisen är politisk och det visades för alla att se. Tänk dig för din syn en poliskvinnas mjuka smekning över ryggen på en av muslimernas funktionärer, en ung man från ”Islamiska förbundet i Malmö” ( de hade reflexvästar där det stod), medan polisman tar mig hårt och kniper mig i armen då jag tröttnat på att inget görs när jag vill polisanmäla personen som attackerade mig. Det var såhär, jag går bort mot polisbilen och då blir en polisman i min ålder som tokig skriker och bär sig åt och hotar mig med att han kan göra allt mycket hårdare och värre för mig. Jo, jag svarade för mig. Hade varit trevligare med en smekning över ryggen.

Som du förstår så kom där busslaster med muslimer från Malmö, och det var ju på sätt och vis bra att Skurupsborna fick uppleva deras aggressivitet på nära håll, och så obekvämt det är med så många på samma gång. Ingen kan längre säga att man inget visste. Folk som stod vid sidorna och tittade på gav mig och mina till antalet få modiga fränder uppskattande ord, ”Ni var så bra” fick vi höra och mer än en dröjde sig kvar och ville berätta om hur de och deras barn drabbats av det mångkulturella kaos-helvetet.

Medan kvinnor i Skurup kämpar för ett svenskt Sverige,
tog i måndags några svenska kvinnliga lärare på sig slöja i “solidaritet” för islamistiska familjer i Skurup och deras “rätt” att kränka sina döttrar.

 • Ve mina kvinnliga landsmän som lierar sig med fiendens skruvade människosyn.
 • Ve mina kvinnliga landsmän som inte mer värdesätter våra förfäders strävan för oss.
 • Ve mina kvinnliga landsmän som i sin okunskap medverkar och samverkar för ett totalitärt islamskt samhälle.
 • JA till Skurup NEJ till Mellanöstern!

Ja du Pettersson, så kan det gå till och det till och med i en väldigt liten småstad i en lantbrukskommun i Skåne. Ingen kommer undan. Och nu får vi se ifall SD-Skurup står fast vid sin motion och beslut, eller om kanske hela denna SD-förening blir utesluten ur partiet.

Vänliga hälsningar Eva-Marie

Eva-Marie har även skickat med några bilder och en krönika hon skrivit på Svegot, “Motdemonstration mot motdemonstration”

 

37 thoughts on “Det kom busslaster med muslimer från Malmö

 1. Vart uppvaknande där en svensk till slut begriper att inte ens poliskåren i Sverige står på vår sida utan på illegalisternas…är värt mycket men det går oerhört sakta. Folk är så j#vla tröga.

  Titta på snutkåren, begrunda faktum att den är fylld av honkön med hästsvans, våldssökande gamla jägarsoldater samt orakade yngre män, lealösa med vag personlighet och utan vetskap om hur man egentligen skall bete sig, hur ett fungerande samhälle skall se ut.

  Kom för fan inte och säg att det inte finns en plan bakom allt det här. Allt har gått fort utför sedan den allmänna värnplikten försvann. Mycket fort.
  Det finns ingen ryggrad kvar, ingen grund.
  Farligt, mycket farligt!

  Jag markerar alltid polisen idag. Alltid. Visar att jag ser vad de gör. Utan att de kan göra mig någonting. Säg inget. Gör inget. Betrakta dem, visa tydligt att Du ser dem, att de vet att Du vet vad de gör.

 2. Lördagen den 1 februari ska muslimer demonstrera i Göteborg för kvinnors rätt att bära muslimsk schal. Man borde motdemonstrera att sharia inte är välkommet i det här landet

  • Då sätter man ner foten som polis på golvet, om krögaren som äger den restaurang jag arbetar på säger till mig att tillaga en friterad bajskorv så skulle jag protestera och arbetsvägra givetvis.

   Att alltid skylla på polisledningen eller chefer fungerar inte, nån jävla Självbevarelsedrift måste man ha även som anställd.

   PS: Bajskorven var lite överdriven…men jag hoppas du förstår min poäng….:-)

 3. Innan jul blev jag kallad till polisförhör. Var och lyssnade på ett AfS möte iför valet när Ademi stannar med sin Maserati och rusar motorn Kommunen har en tomgångskörningslag på en minut. Polisen gör inget. Till sist går jag bort och sparkar till bilen. Då blir det fart på dom. Jag grips och körs till polishuset. Nu ska polisen bättra på brottsstatistiken. Gjorde samtidigt en anmälan om övervåld vid gripandet som lades ner. Som jag naturligt vis kommer att överklaga.

 4. Dessa lärare som skall vara samhällets och lärdomens ryggrad i solidaritet med muslimer sätter på sig hijaber visar bara hur fega dom är. Dessa är under grupptryck och har därmed ett beteende som fjortisar.

 5. ack detta land!
  Det verkar ju som att islam och muslimer är det folk som numera kallas svenskar och dom är som behövs skyddas från någon avart som kallas kvinna av någon utomstående lands tillhörighet.
  Den infödde svensken har inte längre rätt att göra sin röst hörd, skall allra helst inte vara utanför bostad eller arbetsplats, vi är bara mjölk kor på pengar och har bara fel åsikter.
  hela jävla staten är helt upp och nedvänd.
  regeringen har absolut ingen i kropp eller själ över vad som händer.

 6. All heder åt dig, Eva-Marie för din insats och ditt mod!!! 🙂
  Det blir allt mer uppenbart att “våra” svenska politiker styrs av en mörk agenda och ej längre vill upprätthålla grunderna för det svenska samhället!

 7. Den “svenska” sk polisen är varken polis eller ‘Svensk polis’ längre, de är till största delen en samling hjärntvättade nickedockor åt systemet! Helt värdelösa! Tyvärr! Och värre kommer det att bli så länge inte Regimen röstas bort!

 8. Religionsfrihet innebär inte frihet från kritik.

  Inte heller är det en rätt från att följa gällande lagar.

 9. Ja du Eva Marie.Polisen går dit dom blir ledda.Man kan bara beklaga att dom som ska upprätthålla demokrati och yttranderfrihet tjänar fel sorts herrar.Felprogrammeringen har lyckats tydligen.Dom förstår inte vad dom uppenbarligen bidrar till.När polisen börja tänka efter eget huvud och inte som en indoktrinerad grupp vilket brukar börja hända efter några år i yrket så hamnar dom i samma sits som Peter Springare.Antigen håller man truten och står ut eller också hamnar man nere i cykelförrådet.Jag efterlyser Svenska män som har en ryggrad och inte en knytblus.Finns det någon sådan relik kvar ?

 10. Dags för vakna Sverige.Inga muslimer på våra gator.SVETSARN AVGÅ ,MAJORITETEN AV SVENSKAR VILL AT DU AVGÅR FORT SOM F-N.

 11. JO-anmäl Kling och Klang så här får det ta mig fan inte gå till…jag blir så förbannad så jag hoppar i stolen.

  All heder åt dig Eva-Marie och bra att du stod på dig mot maktens kreatur.

Kommentera