Rektorn som vägrar följa demokratisk fattat beslut är avstängd

INVANDRING. Mattias Liedholm, rektor och politisk invandringsaktivist ger sig inte. Han har tidigare blivit misshandlad och kallad svennejävel av ett invandrargäng som hotade hans barn, trots det vill han ha hit fler invandrare och muslimer.

Skurup, demonstration mot islam

Liedholm har vägrat följa ett demokratiskt fattat beslut i Skurups kommun som säger att lärare och elever i kommunala skolor inte ska bära det religiösa klädesplagget slöja under skoltid. När han inte fick det stöd han förväntade sig av sitt parti moderaterna lämnade han M.

Nu har Mattias Liedholm, Prästamosseskolans rektor i Skurup, stängts av under tiden som kommunen utreder anklagelser mot honom. Han har tidigare kritiserat kommunens politiska lednings omdebatterade slöjförbud och menar att det bryter mot grundlagen.

Liedholm är nu arbetsbefriad med lön samt har stängts av från sitt mejlkonto.

-Pettersson undrar hur en anställt som inte följer arbetsgivarens demokratiskt fattade beslut kan vara avstängt MED LÖN, han skulle ha sparken…

Om Mattias Liedholm på bloggen…

TIDIGARE 2019-03-27 ”Svennejävel” som blev misshandlad rapporterar

Från Mattias Liedholms Facebook

Efter att ha blivit misshandlad sommaren 2018 av ett ungdomsgäng, som överföll mina barn, så har följande hänt:

(1) Sjukhusvistelse i flera veckor med operation av 10-talet frakturer i ansikten.

(2) Hotad av tusentals på sociala medier som anser att jag borde dött eftersom jag är (a) mångfaldsälskare eller (b) rasist.

(3) Åklagaren lägger ned åtalet mot den som erkänt att han slog ned mig, detta eftersom killen hävdar nödvärn. Jag förstår inte eftersom jag inte är jurist, men tydligen så är en ensam och obeväpnad 47-årig gubbe i flipp-flops ett stort hot mot ett gäng på 7 st 20-åriga invandrarkillar.

(4) Idag meddelar Länsförsäkringar att försäkringsfallet inte har inträffat och att de därför avslår ersättning för hemförsäkringens överfallsmoment.

Jag har funderat på att flytta alla mina ärenden till Länsförsäkringar, alltså försäkringar, bank och företag. Men nu ska jag istället säga upp allt som har med Länsförsäkringar att göra.

Jag uppmanar alla att säga upp kontakten med Länsförsäkringar Blekinge!

Mattias Liedholm

***

-Pettersson tackar Mattias för den rapporten och hoppas att inga hot och önskemål om död kommit från bloggens läsare…

TIDIGARE 2018-07-31. Moderat ”svennejävel” misshandlad av gäng

BROTTSLIGHET. En man i 45-årsåldern fick föras till sjukhus efter att ett gäng anfallit honom och hans son under söndagskvällen. Någon form av bråk ska ha uppstått på Pantarholmskajen i Karlskrona under söndagkvällen som ledde till misshandeln.

Flera gärningsmän ska ha misshandlat tre personer. Två killar i 15- och 18-årsåldern och en man i 45-årsåldern. Efter misshandeln ska gärningsmännen sen ha försvunnit från platsen i flera bilar.

Polis och ambulans anlände och mannen fick föras till sjukhus med skador i ansiktet efter misshandeln.

Polisen vet i nuläget inte varför misshandeln skedde, men ska ha bra vittnesuppgifter och har goda förhoppningar om att kunna gå vidare med ärendet. Enligt polisen ska de tre målsägarna vara släkt.

-Pettersson läser ovanstående utom rubriken på SVT, där står dock inte att den misshandlade är  Pridestyrelseledamoten och moderatpolitikern Mattias Liedholm.

Hans fru, Sophia Ahlin, skriver nedanstående på Facebook

”Det här är min fina kloka genomsnälla man. Han är nu inne på sitt andra dygn, inlagd på lasarettet med flera frakturer i huvudet och ansiktet. Vi väntar och hoppas på att hans krossade käke och kindben ska gå att rädda med en operation.

Jag vill egentligen inte skriva för det gör så jävla ont. Men jag skriver för att jag vill att du som gjorde det här ska se. Jag vill att du och ditt gäng ska se vilken smärta du orsakat min man och hela vår familj när du brutalt och oprovocerat slog ner honom inför hans barn, en söndagskväll på väg från Långö strand i Karlskrona. Barn som fick se sin pappa falla till marken och åka iväg med ambulans.

Jag vill hata dig, så mycket. Jag vill hata dig för smärtan jag ser i min mans ögon. Jag vill hata dig för smärtan jag ser hos barnen. Jag vill hata dig för att den man du kallar svennejävel och ger dig på är en man som brinner och kämpar för mångfald i sin vardag. Att just du ska ha lika rättigheter som alla andra.

Men du förtjänar inte mitt hat. Du förtjänar inte en sekund av mina känslor. För den dagen jag lägger energi på att hata dig har du vunnit. Du förtjänar ingenting annat än att spärras in och inte släppas ut förrän du förstår att ditt och dina kompisars våld inte hör hemma i ett öppet samhälle. Aldrig! Jag hoppas innerligt att polisen aldrig ger upp sökandet efter dig.

Om någon sett eller hört något som kan vara av värde så snälla, kontakta polisen”

Bilden från Sophia Ahlins Facebook

-Pettersson undviker att skriva vad som står bland kommentarerna, men det hör inte hit, ingen människa förtjänar att misshandlas för att han är en ”svennejävel…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Rektorn som vägrar följa demokratisk fattat beslut är avstängd

  1. Jag beklagar stort att en person helt oprovocerat blir misshandlad och kallad för svennejävel! Små svartingar i grupp är ett allvarligt hot mot oss.

  2. Går inte att känna någon medkänsla med eller för en sådan person !
    Stackars sate.

  3. Hehe ja det var denna idiot som fick stryk av ett gäng blattar i Karlskrona sommaren 2018 (tror jag det var) när han skulle försvara sin uppkäftiga son.

    Att stollen sen får lön under avstängningen är inget annat en stor skandal, han hade passat bra på MV.

  4. I sin villfarelse försökte han förmodligen att argumentera med tre av den sekt vi i Sverige borde förbjuda. Att sedan vårt domstolsväsende frikänner den anklagade som erkänt, så är det vad vi egentligen borde bli upprörda över.
    Att någon här i kommentatorsfältet kallar honom svennejävel är obefogat.

  5. De som på ett eller annat sätt agerar för denna ”mångfald”, är oftast inte de vilka sen råkar ut för denna ”mångfalds” alla konsekvenser. Oftast är det så, men som synes inte alltid…

Kommentera