Pakistan tillåter jihadister att slå till mot icke-muslimer, även i väst

ISLAM. Pakistan är ökänt för sina hädelselagar. Alla som kränker islam kan dömas till döden i Pakistan, även på falska anklagelser. Kristna är särskilda måltavlor. Pakistans premiärminister Imran Khan har varit i centrum och lett internationella ansträngningar för att kriminalisera så kallad ”hädning” och alla brott mot islam. Det senaste beslutet av Pakistan att praktiskt taget släppa lös en armé av jihadister mot alla som förolämpar islam utgör en risk även för dem som bor i väst, rapporterar Jihad Watch.

Frankrike bevittnade redan en islamisk avrättning för hädelse, när grundskolläraren Samuel Paty halshöggs för att ha visat sin klass en av Charlie Hebdo-teckningarna av Muhammed. Det var en del av en klassrumsdiskussion om yttrandefrihet. Västvärlden har praktiskt taget förlorat sin yttrandefrihet tack vare viljan att inte kränka muslimer till varje pris.

Pakistan är ökänt för sina hädelselagar. Alla som kränker islam kan dömas till dödscell i Pakistan, även på falska anklagelser. Kristna är särskilda måltavlor. Pakistans premiärminister Imran Khan har varit i centrum och lett internationella ansträngningar för att kriminalisera så kallad ”hädning” och alla brott mot islam. Det senaste beslutet av Pakistan att praktiskt taget släppa lös en armé av jihadister mot alla som förolämpar islam utgör en risk även för dem som bor i väst.

Frankrike bevittnade redan en islamisk avrättning för hädelse, när grundskolläraren Samuel Paty halshöggs för att ha visat sin klass en av Charlie Hebdo-teckningarna av Muhammed. Det var en del av en klassrumsdiskussion om yttrandefrihet. Västvärlden har praktiskt taget förlorat sin yttrandefrihet tack vare viljan att inte kränka muslimer till varje pris.

”Pakistan upphäver förbudet mot islamisk extremistgrupp, som hotar västländer med ”säkerhetsutmaningar”, Algemeiner , 1 december 2021: Pakistan lade ner sitt förbud mot en våldsam islamistisk grupp som ledde försök att skrämma icke-muslimer mot att dela bilder och karikatyrer av den muslimska profeten Muhammed förra månaden, ett drag som en säkerhetsanalytiker varnar för kan skapa ”säkerhetsutmaningar” i västländer.

Tillsammans med att häva förbudet mot Tehreek-e-Labaik Pakistan (TLP), har den pakistanska regeringen släppt sin ledare Saad Rizvi och hundratals medlemmar från fängelset, och kommer att tillåta gruppen att delta i det politiska systemet, rapporterade BBC.

TLP-medlemmarna fängslades efter att gruppen blockerat större vägar till huvudstaden under en protest i april.

TLP har varit en ledande anhängare och upprätthållare av Pakistans hädelselagar, som föreskriver en dödsdom för att förolämpa islam eller Muhammed, och en gång hotade att begå folkmord mot Nederländerna efter att en holländsk politiker sponsrat en tävling för karikatyrer av den islamiska profeten.

Gruppen har sedan dess fokuserat sin vrede på Frankrike, där personalen på satirtidningen Charlie Hebdo massakrerades 2015 av al-Qaida-terrorister för att ha publicerat karikatyrer av Muhammed.

Säkerhetsanalytikern Amir Rana från Pakistan Institute of Peace Studies sa att det kommer att finnas globala återklang från beslutet att tillåta gruppen att verka lagligt.

”Världen kanske inte bryr sig om vad som händer i Pakistan, men det finns en oro för att TLP påverkar den pakistanska diasporan och utomeuropeiska samhällen i Europa och i väst,” varnade Rana.

Detta, sa han, kan ”skapa vissa säkerhetsutmaningar” för västländer.

Den pakistanska regeringen sa att den hävde förbudet för att avvärja en direkt konfrontation med TLP, även om informationsminister Fawad Chaudhry sa att detta hade olycksbådande konsekvenser.

”Sättet som staten var tvungen att backa i TLP:s fall symboliserar att bomben [extremismen] tickar”, sa han…

-Pettersson säger att Islam är inte en religion, Islam är en dödskult…

***

Islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med ”offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, ”ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Pakistan tillåter jihadister att slå till mot icke-muslimer, även i väst

 1. Eftersom vi anser oss som ett demokratiskt land borde Islam förbjudas.
  Islam respekterar ej allas lika värde, de anser att en kvinna är mindre värd än en man och accepterar ej andra religioner.
  Ett svek från våra valda representanter, vilka borde få stå till svars i Riksrätt.

  12
 2. – och den sekten har vårt styrande parti,
  socialdemokraterna, kontrakt med sedan 1999 !

  Kontraktet säger bl.a.: ”socialdemokraterna ska bidra till att muslimer ska få positioner i alla viktiga styrelser i Sverige, inklusive regeringen…!

  Försök att förså hur allvarligt detta är för
  Vårt Fosterland !

  ”Me Too” borde reagera lika starkt på detta som på en klapp på rumpan !

  Varför gör ni inte det ?
  Ni är ju hotade av kontraktet och socialdemokraterna !

  – men ni är kanske socialdemokrater själva !

  – grattis till vad ni blir utsatta för när muslimerna
  tar över Vårt Fosterland !

  Jag är i alla fall rädd och ser den tydliga utvecklingen – eller snarare avvecklingen
  av Vårt Fosterland.

  28
 3. Snart även i ett kvarter nära dig. Importen av pakistanier är under uppbyggnad även i Sverige

  Var finns de ”goda” feministerna?? Kommer de att vilja gå omkring i burka och kasta första stenen när någon skall stenas för tex hädelse????

  Kina verkar vara det enda land där man till fullo inser islamismens hot och där tar man tag i problemet låt vara på ett mycket hårt sätt. Xi Jinping vet vad som händer med Kina om islamismen får fritt utrymme. Dvs kaos, svält barbari!!!!

  28
 4. Kapa alla ekonomiska och bistånd till Pakistan samt dra in visum och inresetillstånd till Sverige.

  40
 5. Mysig religion med lynchning på menyn:
  https://www.svd.se/manga-gripna-efter-lynchning-i-pakistan

  Lite konstigt att de griper lyncharna med tanke på hädelselagarna. Död som död…
  ”Fredagens lynchning fördömdes brett av såväl landets militära och politiska ledarskap som framstående företrädare för de religiösa samfunden och civilsamhället.
  I Pakistan har anklagelser om hädelse lett till flera pöbelattacker. I straffskalan för hädelse finns dödsstraff.”

  30

Kommentera