Islam är inte en religion, islam är en ideologi och dödskult

ISLAM. Till alla vänsterblivna och muslimer som gapar om islamofobi när någon kritiserar islam. -Pettersson säger att alla vettiga människor borde kritisera islam, det är idioti att inte göra det.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

TIDIGARE 2020-03-01. Islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med “offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, “ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Islam är inte en religion, islam är en ideologi och dödskult

 1. Det största bekymret är att ca 50% av muslimerna bör på anlag för inavel. Och väldigt många av dem som kommit till Sverige är inavlade. Kognitiv funktionsnedsättning, aggressivitet, missbildningar och dålig motståndskraft mot sjukdomar är några svagheter med inavel.
  Jag förstår att Sossarna känner igen sig i detta, men vi andra måste få ett stopp på detta vansinne. Dessa muslimer fungerar inte i en demokrati som Sverige.

  41
 2. Islam är ursprungligen en arabisk version av kristendomen som motsätter sig treenigheten och spinner vidare på den ariskasplittringen av kyrkan.
  Det är först när abessinierna tar över makten i den arabiska världen som muhammed går från att vara en titel till att bli mannen och profeten Muhammed. De tog över från umayyidanerna i mitten av 700-talet och när den kristne munken Alcid (något liknande, kommer inte ihåg exakt vad han hette) besöker den abessinske kungen/ kalifen på 820-talet påpeka han att: “Vi kristna har vår bok, ni håller fortfarande på att skriva er.” Vilket de faktiskt höll på med vid den tiden. Detta är alltså lite drygt 200 år efter att den så kallade profeten dog och allt skulle vara klart enligt dagens standardiserade islamiska berättelse.

  Så hela religionen är påhittad av araberna utan någon som helst anknytning till den kristna teologin.

  34
  1
 3. Islam är en förmedeltida politisk ideologi (i sin utövning en förtäckt religion) för erövring, plundring och underkastelse (islam), där döden är större än livet. Till dags dato har närmare 300 miljoner oskyldiga “otrogna” fått sätta livet till. I avsaknad av demokrati eftersträvas världsherravälde. Ett brott mot vår grundlag. Vad gör vår lagstiftande församling? Det största mörkret i det nordiska ljuset är islam. Tänk på detta alla “otrogna”. Socialdemokratin har gått i säng med det muslimska brödraskapet. Den svenska skatteslaven betalar. Den rådande förmedeltida kvinnosynen i islam finner man i Afghanistan. Allahu akbar!

  39
 4. Alla arter som inte hör hemma i vår djurvärld-fauna- försöker vi utrota. Vi mänskliga varelser däggdjur bör väl också skyddas.

  32
 5. Mohamed Omar i Det Goda Samhället, – om det egentligen finns något ”snällt islam”.

  Omar tar upp att islam består av flera olika rörelser och sekter, som alla har det gemensamt att Muhammed är deras ofelbare ledare och förebild, samt Koranen deras heliga bok vilken förkunnar att hädare och avfällingar ska dödas. Sufismen brukar ibland ges som exempel på en snäll rörelse inom islam. Sonen till en varm sufism-anhängare, 25-åriga ”skäggbarnet ” Zaheer Hassan Mehmood, sökte asyl i Frankrike som minderårig, och kom liksom i Sverige, i åtnjutande av särskilda barnförmåner. 2020 genomförde han en attack i Paris, då han med en köttkniv högg ner två människor som stod utanför satir-tidningen Charlie Hebdos f.d. kontor, i tron att de jobbade där. Terroristens Zaheers far säger att han är stolt över sonens handlingar och att han mår mycket bra av att sonen genomfört ”en så god gärning”. Zaheer hyllas också som en hjälte i sin hemby; “hela byn år extremt stolt över vad han gjort”, säger en byinvånare.
  Mohamed Omar: ”Det snälla islam, eller?”:
  https://detgodasamhallet.com/2020/10/10/mohamed-omar-det-snalla-islam-eller/

  46
 6. Islam är ett samlingsord för en rad massa elände.
  Ex. Kvinnoförtryck som normalt brukar ogillas av dom flesta normala människorna.
  Men här försvarar vänstern och Miljöpartiet helt plötsligt islam.
  Med andra ord är det ok om en muslim spöar sin fru.
  Snacka om sjuka politiker som accepterar islam och muslimer.
  Den typen av religionsuppfattning borde väl vara totalt förbjuden i Sverige.
  Jag fattar ingenting, kan bara konstatera att det finns många galningar i svensk politik.

  64
 7. Javisst islam är inte nått roligt.
  Vilka vill du övertyga, vi är ju inte muslimer.
  Jag har motarbetat kristendomen i 60 år, de var nog bortkastad tid.
  På mig verkar det att en del överger religionen för att det medför nackdelar.
  Andra kanske får fördelar tex präster, församlingspedagoger, lmamer och fäder som vill bestämma över familjen. Och de stannar.

  5
  32
  • Uppenbarligen har du totalt missat budskapet? “Därför, allt vad I viljen att människorna skola göra eder, det skolen I ock göra dem; ty detta är lagen och profeterna.” (Matt 7:22)

   Det är grundtemat i den kristna bibeln som alla svenskar utom ett fåtal har tagit till sig. Även vi sekulära lever efter denna grundsats som utgör grunden för ett modernt demokratiskt samhälle. Eftersom du framstår som kommunist kan jag förstå dina problem med den västerländska kulturen.

   19
   • Argus
    Jag är inte kommunist.
    Dock kommunismen härstammar från väst.
    Kristendomen från Mellanöstern.

 8. Jag skulle vilja uttrycka det så här: Islam är ur det egna perspektivet en samhällsbyggnade religion, en kopia av den religion som möter oss i gamla testamentet. Med sharialagen i stället för Mose lag.
  For oss, från vårt perspektivr är det en samhällsnedbrytande religion. Det gamla Medina/Kaybar blev aldrig sig likt igen efter att de välkomnat Muhammed dit. Här byggdes ett islamska samhälle.

  28
  3

Kommentera