Stäng

Statsminister Löfven (S) vill ha ner ”förtjänsten” rejält mycket

INVANDRING. Statsminister Stefan Löfven (S) uppger i en intervju med DN att Sverige inte ska ta emot fler asylsökande än vad landet klarar av att integrera. – Vi ska visa att antalet asylsökande blir färre – rejält många färre för att vi ska klara integrationen, säger Löfven.

Löfven påpekar också att han planerar att sitta kvar som partiordförande vid valet 2022 trots rykten under förra året att han planerar att avgå under 2021. Statsministern säger att han känner sig trygg i partiets värderingar trots debatten om att partiet befinner sig i en kris. Löfven säger att det inte är en kris om S själva vet riktningen.

-Pettersson hör Stefan Löfven, man han pratar fortfarande inga volymer och  både han och hans regering har sagt att de har kontroll på invandringen trots att det delades ut 120.000 uppehållstillstånd 2019. Nu erkänner han dessutom det han har dessutom förnekat dem i åratal och kallat Sverigedemokrater nazister för.

I grunden finns bara två frågor. Stefan Löfven och hans regering måste bort och migrationen och dess konsekvenser. De kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Vill man på allvar ta tag i problemen måste regeringen Löfven bort, invandringen ska ner till nära noll och återvandring i stor skala måste börja.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “Statsminister Löfven (S) vill ha ner ”förtjänsten” rejält mycket

 1. Den enda förtjänst Stefan kan åstadkomma är om han slutar att ta ut sitt bidrag han får för att förstöra Sverige och lämnar landet.
  En mer oduglig statsman har aldrig världen skådat.
  Om han ändå bara var groteskt ful men han är fantastiskt kodum också.

 2. Personen är väldigt sjuk i huvudet
  Vetenskapens värld visade om slemsvampar Encellig varelse utan hjärna men har mer logiska funktioner än denna karl

  1. Han lider av clown syndrom
   Han ser ut som en clown, han låter som en clown, och han går som en clown, han är som en clown ska vara. Som monIca z sjöng i en annan sång.

 3. Aj aj aj, hur blir det då med våra pensioner?, för att inte tala om vår kultur som kommer att förtvina. Jag tror Löfven har blivit rasistfacistnazist.

 4. Har han sagt det så får han snart en knäpp på näsan av Isabella Lövin som säger att det är inte regeringens politik utan socialdemokraternas.
  Sen springer Stefan Löfven runt som en strykrädd hund med svansen mellan benen och gnyr ingen begränsning alla gränser ska vara öppna.

 5. Precis som färre socialdemokrater då…….?

  Senaste SvD/Sifo-undersökningen.

  Vänsterpartiet: 10,2 (9,7)

  Socialdemokraterna: 23,5 (24,6)
  Miljöpartiet: 4,5 (4,7)
  Centerpartiet: 8,5 (8,0)
  Liberalerna: 3,9 (4,0)

  Moderaterna: 17,5 (17,2)
  Kristdemokraterna: 6,6 (6,0)
  Sverigedemokraterna: 23,8 (24,4)

  Övriga: 1,5 (1,3)

  Siffran i parantes är mätningen i december månad. Väljarbarometern bygger på 7 747 intervjuer. De är gjorda mellan 6-16 januari genom slumpmässigt urval ur befolkningsregistret.

  https://www.svd.se/svd-sifo-ytterkantspartier-vinnare-efter-

 6. Finns det något liknande i hela världshistorien där ett folk blivit så illa behandlat av sina ledare? Ljuger och manipulerar. Är du stolt? Svetsaren? Du lyckas med ingenting. Ändå får du vara statsminister. Ingenting fungerar. Världens högsta skatter har vi.
  NYVAL!!!
  Vi måste sätta stopp!

 7. – Vi ska visa att antalet asylsökande blir färre – rejält många färre för att vi ska klara integrationen, säger Löfven.

  Om vi i folket inte vill bli integrerade i bomber – bilbränder – skjutningar i offentligarum – knivattacker – gängrån – gängvåldtäkter – hot och våld på våra arbetsplatser………vad gör man då?

 8. Årtusendets största bluff. Den förbannade idioten till så kallad statsminister var tvungen att köra lögnen ända in i kaklet. När den utlovade vinsten på 500 miljarder kr, visade sig bli en en förlust på mostvarande belopp, då tycks fanskapet vakna upp. Löjligt, han visste mycket väl, men allt för den maktkåta sossemaffian.
  Död åt sossarna!

 9. Innan val och i mellanvals tider så har han alltid valfläsk ideer som aldrig kommer till liv när det väl gäller…..

  Men det är väl bara ”värdegrunden” som räknas och inte faktiska handlingar.

  Själv har jag en värdegrund där trohet är bra och försöker alltid lova att inte vara så mycket otrogen när jag är i en relation. Den som tjafsar emot har inget att komma med för min värdegrund är ju att trohet är bra och eftersträvansvärt……..Tssss

 10. FY FAN VILKEN FALSK LÖMSK LJUGANDE HYCKLANDE ÄCKLIG MÄNNISKA.

  Våra små barn misshandlas, och våldtas av det som han säger: EN VINST FÖR SAMHÄLLET…. och tack vare EN VINST FÖR SAMHÄLLET, så kommer Sverige att få en superekonomi….medans det är precis tvärtom…kronan faller, pensionsåldern högs, kommuner går i konkurs och terror är ett normalt beteende..

  FY FAN FÖR DENNA LÖMSKA 🐀

  Detta har Socialdemokraterna beslutat:
  BARCELONAAVTALET, är ett avtal som den socialdemokratiska regeringen skrev på den 28 november 1995 och ger muslimer och islam fritt utrymme att ta över Sverige från den svenska befolkningen!
  Enligt Barcelonaavtalet får inget i den svenska lagen försvåra eller förhindra muslimer att etablera sig i samhället utan att behöva göra avkall på islam, muslimska seder, dess kultur eller tradition.

  https://youtu.be/OhJobJ095JI

  Om inte detta är landsförräderi, så finns det inget som är det !!!

  VILL DU OCH DIN FAMILJ HA DETTA !?

  Än en gång…FY FAN !

 11. Den mannen hade som mål att vi ska EUs lägsta arbetslöshet 2020. Vi har nu nästan EUs högsta arbetslöshet och året har bara börjat. Läste att Sjöstedt säger att Svetsarn inte vill ha nåt nyval. Tacka fan för det. Det skulle ju bli en katastrof för honom och hans parti.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: