Stäng

Jacfar Wardi som våldtog Linn tros ha lämnat Sverige

BROTTSLIGHET. Jacfar Wardi som han heter eller kallas och som våldtog 26-åriga Linn på en toalett på Burger King i Göteborg i oktober tros ha lämnat landet. Wardi knuffade in Linn på snabbmatskedjans restaurang där han förgrep sig på henne. Han fångades av en övervakningskamera och uppgifter inkom om mannen när Efterlyst och media publicerade bilder. 

– Det finns misstankar om att han har lämnat landet. Det är den arbetshypotes vi har just nu, säger kammaråklagare Moa Widjer.

Mannen är anhållen i sin utevaro men är ännu inte internationellt efterlyst.

-Pettersson hoppas att herr Wardi har åkte hem och aldrig mer visar sig i vårt land…

TIDIGARE 2019-11-23. Våldtäkt på Burger Kings toalett i Göteborg

BROTTSLIGHET. Efter en utekväll med tjejerna gick Linn, 26, och åt nattmat med sin kompis. På Burger Kings toalett på Avenyn i Göteborg blev hon inknuffad av en okänd man och våldtogs. Mannen tryckte upp Linn mot väggen och började dra av henne byxorna. När hon bad honom att sluta sa han att hon skulle vara tyst och våldtog henne. Efter våldtäkten gick han lugnt ut från toaletten, skriver Aftonbladet

Om man inte läser Aftonbladet så ser bilden ut så här…

Han kallar sig/heter Jacfar Wardi, bor i Göteborg men är från Somalia enligt Facebook, så vi får hoppas att han får hjälp tillbaka dit om han döms.

Jacfar Wardi

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Jacfar Wardi som våldtog Linn tros ha lämnat Sverige

 1. ohnej fick han lov att åka hem till landet han ”flytt ifrån”??som han troligen fått lämna p,ga hot krig förföljelse, verkar gå utmärkt att åka fram och tillbaka till sina forna hemländer utom när mot förmodan domstolar dömer dom till utvisning för då går den inte utföras p,ga just hot hat förföljese men semestra eller resa på eget bevåg verkar fungera utmärkt

 2. Han kommer nog tillbaka till landet med svängdörrar till sommaren när det börjar ”trycka på”, kanske med en ny identitet!?

 3. En land vars män accepterar att barbariska främmande män våldtar deras flickor och kvinnor är ett sjukt land.

  1. Epitetet ’deras’ kan diskuteras
   Vi kan säga- Ett land där kvinnor föredrar en knarkande utländsk fängelsekund framför en inhemsk arbetande man som kan ta hand om henne och sina eventuella avkommor.
   Det är ett sjukt land.
   Ett land där kvinnor avstår att anmäla en våldtäkt för att inte riskera utvisning för den utländska våldtäktsmannen.
   Ett land där kvinnor axeptera att bli våldtagna av utlänningar men falsk anmäler dom inhemska männen för våldtäkt.
   Det Mike, det är ett sjukt land

 4. Polisens webbformulär funkade inte från afrika. Men det är ju mycket som inte funkar. Vet inte om detta kommer att fungera. Men…
  Jag är hundra på att afrikanen som våldtog kvinnan på Burger King lämnade Sverige den 5 Jan 2020 med TK 1794 till Istanbul. Look alike (alla pixlar ju inte) samma rock och hoodie men annan färg, röd. Kolla övervakningskamerorna kära poliser

  1. Och en handfull Svenska puckade flickvänner.
   Nähä! – Han är inte sån, längst där inne är han en snäll och fin kille med fin vackra ögon.

 5. Enligt Flashbacks detektiver så var detta en homosexuell våldtäkt….alltså Linn är i själva verket en man, kan det stämma nån som kan dementera eller bekräfta uppgiften.

  Nu lägger jag ingen värdering i könet det är lika försåtligt vilket som men det vore intressant att veta.

  1. Ja det vore faktiskt rätt dråpligt om han råkade våldta en person av samma kön.
   I det bizzara landet Sverige kan allt hända.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: