Socialdemokraterna och rasbiologi

RASBIOLOGI. I dag, på Urfolkens dag, skedde den största så kallade repatrieringen i svensk historia. Kvarlevorna från 25 personer som togs upp i samband med en arkeologisk utgrävning 1950, bars fram i näveraskar och sänktes ned i jorden vid gammplatsen i Lycksele. 

1950, alltså efter 2:a världskrigets fasor ägnade sig Sverige fortfarande åt rasbiologi. Statsminister var Tage Erlander och socialdemokraterna styrde då samiska gravar grävdes upp och kvarlevorna forslades till Stockholm för forskning.

Visste du det Stefan?

Tage Erlander, chef för de svenska koncentrationslägren

Åtta socialdemokratiska regeringar godkände 63.000 steriliseringar på Rasbiologiska Institutet, Stefan kommer du ihåg att när du gick med i S pågick fortfarande rasbiologin.

Kommer du ihåg Judepassen Stefan? En svensk idé som Hitler dog upp, Gammelfascisten (S), Judepassen och yttrandefrihet.

Ett rött J. En svensk socialdemokratisk idé.

Ja, ja, det var tider det. Men du borde komma ihåg S-regeringen 1995 ”…en invandring från Europa. Dessa invandrare har ett humankapital och ett etniskt kapital som ligger närmare svensk arbetsmarknad…”

Nu för tiden satsar socialdemokraterna på andra samarbetspartner. 

I mer än 20 år Socialdemokraterna samverkat med islamister, och islamismen har smält samman med Socialdemokratiska partiet.

Minns du Stefan? Tänk på detta när du anklagar SD Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna som grundades 1988 för det ena och det andra, bland annat om samer…
***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “Socialdemokraterna och rasbiologi

 1. Jag tror att det finns ytterligare en faktor bakom upprördheten och det är om det skulle visa sig att det var svenskar eller möjligen finländare helt eller delvis som de grävt upp skulle en stor del av incitamentet att omvandla Norrland till ett territorium styrd av en liten minoritet. Jag utgår ifrån att man tog DNA-prov på kranierna innan man lämnade över dem.

 2. (S)ekten har sannerligen inget att vara stolta över. Snacka om att sitta i glashus!

  Men att de skulle bete sig hederligt, be om ursäkt å sina företrädares vägnar och vara återhållsamma med pekfingret åt andra. Det finns inte ens på kartan.

  Vilket bevisar att respekt och förtroende är det minsta de förtjänar!

  Så klyftan mellan dem och folket fördjupas oavlåtligen. Sannolikt bryr de sig inte det minsta.

 3. Bra att detta kommer i dagen. Sossarna som ju titt som tätt anklagar andra kanske skulle be om ursäkt för det som själva gjorde.

 4. Mina funderingar går lite åt ett annat håll. Eftersom socialdemokraterna är experter på rasbiologi, varför har dom inte dammat av den gamla fina mätutrustningen och genomfört mätningar på Löfvens huvud? De flesta kan naturligtvis se, utan mätningar, hur det står till med intellektet, men ändå. För de som inte är genuspedagoger är alltid fakta och mätvärden att föredra. En sådan mätning skulle naturligtvis visa alvaret med att sätta en retard på statsministerposten.

  Det här kan utökas: Vi låter alla socialdemokrater genomföra mätningar på sig själva. Resultatet kommer att visa att det mest lämpliga är att de avgår hela högen och åker och plockar apelsiner i Spanien.
  Få kommer att få de skräckvärden som fås vid mätning av potatisskallen Löfven, men de kommer alla att ligga under medel i jämförelse med den svenska befolkningen (den nya befolkningen är naturligtvis inte med på grund av att mätutrustningen inte kan fånga upp så låga värden).
  Fram med mätutrustningen köra socialdemokrater, med denna gång mäter vi er.

  De som arbetar på diverse genusmyndigheter i Sverige är naturligtvis också en intressant målgrupp för rasbiologiska mätningar.
  Expertisen finns inom socialdemokratin, men du mäter vi dem istället.

  Affärsidé: sälja gipsavgjutningar av Löfvens huvud som årets skämtprodukt – åt en sådan avgjutning kan man skratta länge och skapa underhållning en hel kväll för grupper, t.ex. afterwork, firmafester osv.

 5. Usch vilken historia Socialdemokraterna har. Undrar hur kranföraren skall kunna skylla detta på Sverigedemokraterna?
  Lobotomi, tvångssterilisering, homosexualitet är en sjukdom och skallmätning på det. Usch.

Kommentera