Gammelfascisten (S), Judepassen och yttrandefrihet


DEMOKRATI. Statsminister Stefan Löfven (S) är upprörd över att Nordiska motståndsrörelsen ska protestera på första maj. Socialdemokraterna tvingades flytta fram sin samling i Falun när organisationen fick demonstrationstillstånd. Något som stör statsministern ”väldigt mycket”.

I går meddelade arrangörerna av Almedalsveckan att Nordiska motståndsrörelsen inte får vara med i det officiella programmet. En häftig debatt förs även kring den alternativa tidningen Nya Tiders medverkan på Bokmässan.

Statsminister Löfven är frågande till beslutet som arrangörerna tagit i frågorna.
– Det finns inget i rättigheten att yttra sig som gör att arrangörer måste ge tillträde till dem som bekämpar demokratin, säger herr Löfven.

-Pettersson hör en statsminister!!! vilja bestämma vilka som företräder demokrati och yttrandefrihet. Statsministern och partiledaren för socialdemokraterna utövar påtryckningar. Det verkar inte speciellt demokratiskt. Nu vill han ha bort Nordiska motståndsrörelsen som han kallar nazistisk. Blir det Sverigedemokraterna nästa gång, dem har han också kallat fascister med rötter i nazismen, det får mig att tänka på rötterna hos ett annat parti. Minns du Stefan?

Ska du utesluta rörelsens alla organisationer för deras rötter också? Du kanske ska ta lite repetitioner om Den moraliska rötan i Rörelsen, Stefan. Den är i åtta delar. Är det för mycket så har du en gammal repris på en enda sak av många nedan. Det kanske är något att tala om på första maj.

Gammelfascisterna (S) och Judepassen

INRIKES. Ni har hört statsminister Stefan Löfven (S), finansminister Magdalena Andersson (S) och många andra kalla Sverigedemokraterna för att vara ett litet nyfascistiskt parti, med rötter i nazismen och för att ha ett brunt förflutet.  

Ett rött J. En svensk socialdemokratisk idé.

Ett rött J. En svensk socialdemokratisk idé.

Men hur är det? Har Sverigedemokraterna som bildades 1988 ett brunt förflutet som är värre än några andras partier? Svaret måste bli nej även om det funnits och säkert finns några rötägg bland SD:s aktiva.

Alla partier har ett brunt förflutet men socialdemokraterna är värst.

Vem har inte hört talas om Judepass som Nazi-Tyskland införde i varje tysk judes pass, det är inte allmänt känt att det var en svensk idé.

1938 framförde Sverige genom statssekreterare Tage Erlander (S) och Schweiz, oberoende av varandra, ett önskemål om att de tyska judarna skulle få särskilda pass. Detta ledde till att den tyska regeringen införde de så kallade ”J-passen”.

Den 5 oktober 1938 blev alla judiska pass ogiltiga och skulle lämnas in till polisen inom två veckor. Judarna fick därefter ansöka om nya pass. Passen stämplades med ett rött ”J” på första sidan.

Anledningen till det svenska kravet var att alltför många judar lyckades ta sig in i Sverige eftersom deras namn inte avslöjade dem. Så Tage Erlander, som då var statssekreterare åt socialminister Gustav Möller (S) som också var chef för hemliga polisen åkte på regerings uppdrag till Tyskland för att försöka stoppa judeexporten till Sverige.

Tage Erlander (S) medverkade alltså till att Tyskland införde det stora J som stämplades in i varje tysk judes pass och detta bara en av socialdemokraternas åtgärder mot underlägsna människotyper.

1942 inleddes en registrering av ”tattare” på initiativ från socialminister Gustav Möller och statssekreterare Tage Erlander. Anledningen var att genom detta kunna sätta in sociala åtgärder, det vill säga att sterilisera ”mindervärdiga” människor.

S har aldrig på allvar tvättat sin bruna nedskitna byk och borde tänka sig för innan de beskyller andra för att ha skit under naglarna.

Socialdemokrat nominerade Hitler till Nobels fredspris

Ra(S)ister & Nazi(S)ter

Löfven gick med i socialdemokraterna när S tvångssteriliserade mindervärdiga människor

Mindervärdiga, arbetsovilliga, kriminella, defekta människor…


30 responses to “Gammelfascisten (S), Judepassen och yttrandefrihet

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: