Stäng

Förr var det Hitler, nu är det islam för sossarna

VALET 2018. I går Twittrade socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg om att Sverigedemokraternas extremism blir allt tydligare. 

-Pettersson undrar om inte SD är det normala, i varje fall i jämförelse med andra länder i Norden och Europa.

Nåväl, Anders Lindberg, Stefan Löfven och många andra socialdemokrater bör tänka på sin egen bakgrund och agerande i nutid och vara lite ödmjuka.

Läs gärna om Ra(S)ister & Nazi(S)ter, och glöm inte att det var en socialdemokratisk regering som släppte nazisttågen genom Sverige av feghet för att hamna i krig.

Det var socialdemokrater som tipsade Hitler om Judepassen

Det var socialdemokrater som drev Svenska koncentrationsläger för mindervärdiga, arbetsovilliga, kriminella, defekta människor…

Minns att Åtta socialdemokratiska regeringar godkände 63.000 steriliseringar på Rasbiologiska Institutet och ansåg homosexualitet var en sjukdom fram till 1979.

Det får räcka, men det finns mycket mer om socialdemokraternas bruna historia.

Nu för tiden satsar socialdemokraterna på andra samarbetspartner. 

I mer än 20 år Socialdemokraterna samverkat med islamister, och islamismen har smält samman med Socialdemokratiska partiet.

10 reaktioner på “Förr var det Hitler, nu är det islam för sossarna

 1. Ack, hur betungande att ständigt utsättas för den osmakliga Aftonväskans hidösa chefredaktris och hennes oförtrutna demonisering av SD!
  Rent spontant undrar man hur det vore att doppa madam Lindbergs blottlagda bak i en tunna kalciumoxid (osläckt kalk) för att åtminstone en tid framöver slippa dessa dödfödda framträdanden.

  Någon kanske irriterar sig på könsangivelsen, men då skall vi hålla i minnet att ingen vuxen karl med anspråk på trovärdighet och pondus kan uppföra sig som en bittert intrigerande kärring med inkontinensproblematik och hemorrojder och samtidigt förvänta sig respekt från undertecknad.

  Att hela föreställningen ingår i den statsteatrala produktion där ovan nämnda aktris tilldelats en karaktärsroll, är av underordnad betydelse.
  Andreas 🙂

 2. Är Arnstad Nazist eller Fascist? Kan han fler ord än de 2? Rådgivare åt (S)veriges regering med Nazistiska rötter…

 3. Anders Lindberg är ju fullständigt besatt av sitt hatande av SD. Jag trodde det var hat som skulle stoppas?
  F.ö. skulle det vara intressant att hör dåren Lindbergs kommentar till LO-basens uttalande att ”50 % skall rösta på S”. Är det så det skall fungera i en demokrati d.v.s. att fackförbund skall försöka tvinga sina medlemmar att rösta ”rätt”?
  Äckligt är bara förnamnet!

  1. Är skillnad på hat och hat !
   Vänstern har sedan övertagandet 1968 monopol på hat, omoral och flum !

 4. Finns det inga gränser för de Norska ägarna vad den sjuke stollen får vräka ur sig. En rejäl spark ut på gatan vore lämpligt.

 5. Aftonbladet upprepar idag ” tyskarna valde Hitler..” och gör någon koppling till att demokratin är hotad i Sverige… ?
  Media känner sig tydligen väldigt hotade i alla fall och det har jag full förståelse för. Att SD vill ha ett flyktingmottagande i nivå med övriga Norden och EU är tydligen nazism enligt de som förstör landet.

  1. Läs ledarsidorna! Bra analys, vi som bor ute i Europa ser hur fort det svänger!
   SDs politik är mycket stillsam jämfört med övriga Europas just nu.På mötet i slutet av månaden blir Sverige mycket isolerat. Sverige sitter med Svarte Petter nu bokstavligt och bildlikt. Ni som har kontakt med SD framför detta till ledarna!
   Skjutningarna har tagits upp i EU innan de senaste i Malmö. Man frågar om våldtäkterna. Ingen bra liga att leda i Europa. Vad händer? frågar folk. Sverige var ett idealland förr, nu sjunker det och det går fort.
   Eftermötet i slutet av månaden kommer troligen en ny politik. Vad ska Wikström säga? Jag är skadeglad ska erkännas.
   I Ty säger man, det var så mycket refugee welcome. Mutti Merkel tänkte vi släpper in 600 000 så får ni se själva vad som händer. Nu har det skett och nu vänder hon skutan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: