Grundaren av ”Inte rasist men idiot” blir krönikör på Avesta Tidning


MEDIA. Avesta Tidning är en dagstidning i södra Dalarna som ägs av Mittmedia, deras verksamhet innefattar i dag 28 dagstidningar, gratistidningar, digitala medier, kommersiell radio, webb-tv, digital byrå, tryckerier och appar.

Mittmedia påstår att de sysslar med kvalitetsjournalistik med lokalperspektiv som bidrar till ett upplyst samhälle där kunskaper och förståelse gynnar dialog, engagemang och demokrati.

Tidningen har en egen oberoende liberal ledarsida, men krönikörerna tillåts hålla en egen linje påstås det.

Nåväl, det där med kvalitetsjournalistik låter rejält tveksamt, de har nämligen skaffat sig några nya krönikörer varav en heter Henrik Johansson och som kanske är mest känd för att ha grundat och driver den fackföreningssponsrade sajten ”Inte rasiste men idiot” som bara ägnar sig år att smutskasta Sverigedemokrater och dem närstående personer.

Sajten påstår att de gör sitt bästa för att inte låta de partipolitiska åsikterna färga det de skriver!!!

Det säger alltså Avesta Tidnings nye krönikör Henrik Johansson. Han säger också att han är socialdemokrat, hans sajt är sponsrad av LO, han har skribenter från och nära kontakter med Expo och sysslar bara med att granska Sverigedemokraterna och kallar sig oberoende!!!

Så talar en idiot.

Nåväl, -Pettersson blev en gång uppringt av den oberoende som lovade hänga ut mig. Tyvärr ljög Henrik, det blev ingen uthängning och vi gick miste om den reklamen.

Läs gärna om Avesta Tidnings nye krönikör på länkarna nedan…

…det var bara lite om Henrik på bloggen, använd gärna sökrutan men tänk på att det finns en Henrik Johansson till, han är ordförande för ambulansförarna och en bra karl…


14 responses to “Grundaren av ”Inte rasist men idiot” blir krönikör på Avesta Tidning

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Den härliga mångkulturen har kommit till det fina Avesta så Henrik behövs säkert för att förklara för infödingarna att de måste uppskatta denna berikning….De har en fin stad med ett fint bibliotek…..-gissar att tiggare och annat slödder hänger på det fina biblioteket som har mycket svensk personal som påtvingas att hjälpa dem….
  Vilken trevlig tillökning/berikning över hela Sveriges rike! (Ironi…)

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   AVESTA har mycket gott rent vatten, bra frisk luft och ett fint bibliotek bland annat….-trist att detta blir förstört med slödderimport…..Mycket att förklara för Henrik, svårt att se ngt positivt med importen, som 87:an röstar får vi alla ligga!

   Gilla

  • Pettersson

   Henrik Johansson är uppvuxen i Avesta.

   Gilla

 • James First

  Titeln anspelar väl på Henrik, han anser väl inte att han själv är rasist så då är han väl idiot…

  Gilla

 • Sven

  Tror det är ganska bra att Henrik Johansson blir krönikör där så läsarna får se vilken idiot han är och hur lågt tidningen sjunkit, kanske kan man slutligen få tidningarna att gå under… Henrik Johansson tillhör de sällsynt obegåvade som omhuldas av socialdemokratin, en annan sådan idiot är Mona Sahlin. Låt oss hoppas puckot går samma öde till mötes.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  SKRÄMMANDE att en liten grupp politiskt korrekta ska styra samhällsdebatten och samhällsinformationen i en riktning som mörkar massinvandringens negativa sidor, det ska INTE vara så i en demokrati. FACKPAMPAR inom LO förföljer medlemmar och sympatisörer till Sverigedemokraterna med odemokratiska medel, – förbud att vara facklig medlem och medlem i SD vilket de borde skämmas över i en demokrati. Medlemmarna är deras kunder och 30% (minst) röstar på SD – tragiskt att de tvingas finansiera Henrik Johansson och ”Inte rasist men….” genom medlemsavgifterna…Medlemmarna inom LO borde sätta ner bägge fötterna och säga ifrån, men fackpamparna håller dem i ett fast grepp! Dags att växa upp och säga ifrån!

  Gilla

 • Involuntarium

  Vem utom några enstaka pensionärer som av gammal vana fortfarande är prenumeranter på papperstidningar som bara presenterar lokala nyheter i form av …… bo körde rattfull, …… bo slog frun, ….. bo misstänkt för nedskräpning, ……..bo söp sig full och dängde den som stod närmast, bil körde av vägen ….. bo misstänks för drogpåverkan och så här fortsätter det sida upp och sida ner, kommunpolitiker från ….. misstänks ha tagit muta, kommunpolitiker från …… misstänks för sexköp, landstingspolitiker från …. dömd för att ha misshandlat särbon, …… bo får böta för svart bygge i obygden och så här fortsätter det dag, efter dag, efter dag, efter dag år ut och år in! Fy fan vad träligt!

  Vilken normalt tänkande individ är intresserad av vem som ställde till vad, när och hur! Ja själv har man ju mer av ett helikopterperspektiv och ser helheten i Sveriges avlånga land med framförallt alternativ media som utgångspunkt!

  Inte ett dugg intresserad av vad grannarna pysslar med på fritiden!

  Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Gillad av 1 person

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Haha! Satan, så träffande! Involuntarium är rent djävulskt underhållande! Han glömde dock nämna lokalpressens paradnummer, nämligen familjesidorna, vilka inkluderar dagens telningar, 75-åringar som undanber sig uppvaktning samt de lyckliga satar som gått ur vår horribla tid. Vidare får vi inte förgäta den lilla notisen med foto som kungör att syföreningen Dalkullorna skänkt behållningen från auktionen av sina alster till förmån för Afrikas barn. Detta oaktat att de flesta negerungar redan tagit sig till det förlovade landet Sverige! Ack, ja!
   Andreas 🙂 Kontinuerligt och konsekvent bannlyst av den ”objektiva” lokalpressens insändarsidor, needless to add.

   Gilla

 • Argus

  Kan man hoppas på massuppsägningar av prenumerationer?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Chefredaktören och ansvarig utgivare Carl-Johan Bergman,
  har väl lågprishandlat och ”REA-fyndat”, efter alla neddragningar på Mittmedia.

  Gilla

 • Nog Nu

  Mittmedia tillhör de koncerner som tagit bort kommentarsfunktionen, jag har sedan dess bara av misstag klickat in på någon av dess alster!

  Gilla

 • Android77

  Journalisterna flyttar mentalt allt längre från kulregnet. De avviker alltmer från människors vardag.

  Gilla

 • dave

  ”kvalitetsjournalistik” Hmmmm.

  Gilla

 • ossie

  Mitt media har nog inte råd att betala någon riktig krönikör. Denna idiot får dom nog gratis. Sossarna och LO betalar honom ju.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: