Är Henrik rasist?


Gårdagens debatt tog bl.a. upp de onödiga stridigheterna mellan SD och SDU.

I studion satt Henrik Johansson från IRM och använde ordet rasist oftare än jag blinkade.

Skärmklipp

Vi vet att Henrik Johansson besöker Petterssons i jakt på olämpliga kommentarer och något som han kan använda när han hänger ut. Därför Henrik, ska du få chansen att besvara en fråga i vårt kommentarsfält (något som ni på IRM inte tillåter).

Är du rasist Henrik? Bland dina vänner och arbetskamrater på IRM återfinns Oscar Schau, samma Schau som gjort en offentlig Hitlerhälsning. Med din retorik är man rasist om så görs och är man vän eller partikamrat med personen i fråga är man också med automatik rasist. Har aldrig hört dig Henrik ta avstånd från Oscar Schaus rasistiska hälsning, så innebär det att du är rasist?

Se debatten


36 responses to “Är Henrik rasist?

 • Grune

  Det talas hela tiden om näthat och hot. Detta är fel !!!
  Det är inte frågan om hat eller hot, utan det är frågan om att i många år har de svenskar som har hjärnan i behåll försökt att få 7-klövern, 87-klubben och de obefintliga journalisterna att begripa att sverige går åt helvete med den s.k. invandrarpolitik som 7-klövern har bedrivit, men dessa TVÄRVÄGRAR att lyssna till förståndet och fortsätter att driva sverige mot avgrunden, allt i sin jubelidiotiska anda.
  Det är självklart att furnuftiga människor blir förbannade, konstigt vore väl annars. I sin ilska över regeringens avsaknad av hjärnceller så kallas dessa för vad dom är, nämligen misslyckade.

  Gilla

 • Skämskudde

  Nu får ni väl för fan ge er, ni som skriver så jävla elaka kommentarer, vad är det för dumheter?? Så där skriver man bara inte, att nån är fet och ful och vette fan allt! Skärp till er, skäms å era vägnar!! Hoppas verkligen inte ni har barn, då förstår jag att näthatet växer! Olika åsikter har vi alla men att gå på hur man ser ut, där går gränsen! Enbart löjligt, håll er till fakta istället och diskutera på ett vettigt civiliserat sätt! Att sitta bakom en skärm gör er tuffa va? Blir bara mörkrädd hur världen blivit! Lägg ner och tänk på hur ni beter er! Som man vill bli bemött bemöter man andra!!!

  Gilla

 • Banarne

  Tycker ni alla är ganska roliga. Läser inte så ofta om allt det här men det är kul ibland. Ni sitter och hatar en man som skriver att hudfärg spelar ingen roll. Utan tvekan att ingen av er är Svensk till hundra procent fast ni alla är vita och födda i Sverige. Känner även Henrik fast jag är ganska säker på att han inte gillar mig speciellt mycket. Men Inte fan sitter jag och hatar han över en blogg han skriver. Ni kan väl vara rasister hur mycket ni vill det spelar inte mig någon roll, jag hatar er inte för det men jag gillar inte rasism. Men att hata någon personligen för att han skriver sin åsikt, det är ju bara era föräldrar som misslyckat med att inte lärt er vett. Ni kan ju hata hans grupp IRM Eller vad ni kallar det (För att ni är emot antirasism). Han hatar ju inte er personligen han går ju inte ut och bankar sönder någon för att dem är rasister, han diskuterar med dem. Han har en åsikt ni har en. Han tycker eran är fel, ni tycker hans är fel. Diskutera är vettigt era personliga påhopp visar ju bara vilka svaga människor ni är som sitter och gömmer er på internet. Ni vågar ju inte visa vilka ni är, och gå in i en seriös diskussion med honom. 😀

  Gilla

 • Stina

  Henrik tillhörde de udda barnen i grundskolan. Han hade enorma raseriutbrott och stack ofta hem när något inte passade honom. Han var tjock och luktade svett. Kalles för Svett Henko. Han var speciell redan då och hade inga vänner. Allmänt elak mot alla i klassen.

  På jobbfronten är han avlönad ifrån Lo, annars en lat elektriker på outokumpu som mest sköter sin blogg IRM på arbetstid. Inte så poppulär vill säga.

  Gilla

  • Lena

   Stina
   Instämmer med din kommentar och det märkliga är att just dessa mobbare får höras och synas idag.

   Gilla

  • Adonaj

   Där framtonade en mer komplett bild av outsidern.

   Gilla

  • Banarne

   Är det de bästa ni kan komma med om att hur han var som barn och att han är överviktig? Ni måste ju vara inavel hela bunten 😀

   Gilla

   • anonymus

    mobbar man andra och är så fruktansvärt arrogant som henko är så får man ju också räkna med att bli hatad

    Gilla

 • Grune

  Den här tjockisen saknar nog en betydande del av sina hjärnceller.

  Gilla

 • Tony

  Han är i alla fall en tjockis.

  Gilla

 • Pettersson

  För närvarandet jobbar Henrik åt Socialdemokraterna i Dalarna som facklig-politisk ombudsman.

  Där har ni svaret på att LO-facken tappar medlemmar i rasande takt…

  Gilla

 • GA

  Rasismen fanns i de socialdemokratiska leden längre tillbaka i tiden, idag finns ingen rasism i samhället, det är en utveckling som skett.
  1921 fattade riksdagen ett beslut att upprätt ett Statens Institut för rasbiologi i Uppsala, som undertecknades bland annat av Hjalmar Branting.
  Institutets förste chef var Lundborg och under hans ledning genomfördes rasbiologiska undersökningar på 100.000 svenskar, som presenterades 1926 och blev också en lärobok för gymnasiet Svensk Raskunskap.
  När nazisterna kom till makten 1933 visade det sig att deras raslära stod mycket nära den socialdemokratiska.
  Man kan påstå den socialdemokratiska kom före den nazistiska.
  Sedan ändrades institutets inriktning mot en mindre rasbiologisk grundsyn till att mer inrikta sig på en mer samhällsnyttig ärftlighetsforskning.
  På femtiotalet började rasbegreppet ifrågasätta och institutet upphörde i princip 1958.

  Gilla

 • Synonymen

  Han börjar bli tjock den gode ”antirasisten”. Är det så näringsrik föda som serveras vid det politiskt korkretas köttgrytor?

  Vidare undrar jag om inte tjockisen börjar bli tunnhårig då han tycks föredra en frisyr av typen comd-over 🙂

  Skit i pajasen. Ignorera och låt honom hålla på med sitt ”projekt” i internets periferi.

  Gilla

 • huginomunin

  Och vem fan bryr sig om fettsäcken och hans åsikter?

  Gilla

 • grregory

  Klart muppen är rasist, han hatar alla vita juh!

  Gilla

 • ossie

  Vilken patetisk supernolla.

  Gilla

 • Adonaj

  En liten Nasse har svällt ut till en övergödd Orne.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Killen är besatt av ras.
  Det både syns och hörs att han inte är riktigt kurant.

  Gilla

 • Elaka gubben

  Typisk betongsosse från den lilla knallröda bruksorten Avesta.

  Gilla

 • Anders

  Hahaha
  Vilken bra beskrivning av Henrik 🙂
  En riktigt äcklig antifascist, som har nära samarbete med våldsvänstern, och researchgruppen. Vilken förbannades bonnläpp.
  Men han är väl avlönad av LO förbudet, för att hindra att sanningen kommer fram. Men dom är ju bara fullständigt patetiska. Normala människor skrattar ju åt hen, för jag tvivlar på att han är en karl 🙂

  Gilla

 • Krister Nyström

  Tycker Henrik har en riktig Adolf Hitler-frisyr, kanske Hitler är Henriks idol?

  Gilla

  • Anders

   Hahahaha
   Han gör bra reklam för SD också, utan att han vet om det 🙂

   Gilla

  • Lasse

   Ja det är så sant som det kan bli.

   Nyttigare idiot har man då aldrig sett tidigare.

   Nu är min fråga till Pettersson: Är mina kommentarer olämpliga, eller faller de under att få uttrycka sig fritt?

   PS:) Jag står givetvis själv för det jag skriver på din blogg!

   Gilla

   • Pettersson

    Lasse, jag har bara sett två kommentarer av dig och de är inte olämpliga. Vi försöker ha högt i tak här. Men jag hinner inte läsa alla kommentarer.

    Gilla

 • Gahoo

  Jag tycker att hans frysir påminner en hel del om en snubbe som i 30-talets Tyskland jagade oliktänkande…rita dit en liten mustasch så får ni se….
  Hans ögon och retoriken i debatten igår påminner om samma snubbe 🙂
  Sen var hans uppträdande lite som en som är påtänd….titta igen om ni inte tror mig…koppla bort all tanke på om vem han är och vad han säger…

  Gilla

 • Olli Rein

  Jag kollade nu från början på den länk Stefan K lagt upp. Det sitter en rätt liten man med skägg och en ljusbeige T-shirt. Om det inte är Patrik Renfors från Oxelösund, så är det hans dubbelgångare. Han syns alltså redan i början av programmet. De som likt mig kommer från Södermanlands sydostliga kommuner eller är politiker i området känner nog igen den politiska vänsterns representanter i Oxelösund. Han syns också i slutet av programmet och kanske då och då däremellan. Men vad gör han i detta program ända nere i Göteborg. Inte har de brist på kommunister heller i Göteborg, om jag inte misstar mig finns där tusentals.

  Gilla

 • Lasse

  Jag såg den där eländiga lufsen på SVT Debatt igår, av vilken anledning släpptes han in i lokalen?

  Han satt och surade och kräktes hat gentemot Sverigedemokraterna hela tiden.

  När man kollar in honom lite mer ordentligt så inser man att det här är en individ som mår väldigt dåligt, han är en tickande bomb som projicerar sina egna demoner mot människor som inte tycker som han vill.

  Summa summarum: Ett riktigt kommunistämne som snart har en projektanställning på Aftonbladet!

  Gilla

 • Anders

  Oscar Schau väl ?

  Gilla

 • Olli Rein

  Jag tyckte mig se Oxelösunds Stalin i första bänkraden i sittande helfigur. Alltså Patrik Renfors, så vilka personer de tar ut görs helt efter partiboken. Jag såg honom klart och ganska länge. Men det var i slutet på programmet som jag annars hade missat. Dock kom jag in när Henrik Johansson öppnade sin trut, endast avsedd för att skrika om rasister. Det är patetiskt, när han själv är den allra värsta rasisten av alla.

  Gilla

  • Grune

   Du skriver ”Vilka personer som tas ut görs helt efter partiboken”.
   Detta stämmer även på TV-4:as nyhetsmorgon där det satt tre stycken sossar och skulle tala om för SD hur dom skall bedriva sin politik. Jag blev så äcklad att jag var tvungen att stänga av TV:n.

   Gilla

 • Mary Agnes

  En loser som bor under en sten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: