Stäng

Pettersson kommer på ”Inte rasist men”

Straxt efter klockan 16 idag blev jag uppringt från någon som presenterade sig som Henrik Johansson från ”interasistmen”, du känner säkert till vem jag är sa han. Jag kunde inte koppla något igenkännande till någon Henrik Johansson så när han frågade om jag låg bakom Petterssons blogg ville jag inte svara på det. Henrik ville också att jag skulle svara på några frågor, han var inte tillräckligt artig för att fråga om jag hade tid och eftersom jag stod i ett trapphus och höll på att flytta la jag på luren…

Nåväl, straxt kom ett SMS som löd så här

”Hej igen! Jag skulle få möjlighet att ställa dig några frågor angående Pettersson blogg. Kan du ringa upp eller vill du att vi låter frågorna vara obesvarade och bara skriver om ditt engagemang? Mvh Henrik”

Jag svarade: Mejla frågorna.

Henrik igen: ”Nä du. Du får gott svara på frågorna i ett vanligt samtal. Låter du alla de människor du hängt ut svara på några frågor!?

Du får en ärlig chans att svara på frågorna i ett samtal med mig. Det är en större möjlighet än det du givit alla som hamnat på din blogg. Mvh”

Henrik igen: Rekommenderar dig varmt att faktiskt ta möjligheten att kommentera saken. Det kommer att bli en stor nyhet och den enda kommentaren jag har från dig är att du påstår dig inte veta vem om det är du som driver Petterssons blogg. Man brukar ha koll på om man driver en blogg som publicerar flera  inlägg om dagen…

Så långt sms:en från Henrik Johansson.

Så här står det på ”inte rasistmen”

”Inte rasist, men…” granskar Sverigedemokraterna och visar upp den outtömliga källa till humor och fasa som partiet, och deras företrädare, står för. Vi i redaktionen gör vårt allra bästa för att inte låta våra partipolitiska åsikter färga det vi skriver, därför är det också vår förhoppning att så småningom kunna utöka redaktionen med skribenter från flera olika delar av den politiska kartan. Antirasism har ingen politisk färg, det är vår starka övertygelse. Den har bara olika lösningar och det är vad vi kommer att sträva efter.

Vår grundidé, som vi inte kommer vika ifrån, är att granska Sverigedemokraterna och inget annat parti eller ideologi. Forum för granskning av övriga riksdagspartier finns redan.”

Henrik driver naturligtvis opinion som han vill, hur han lyckas ser vi på dagens samhälle som styrs alla partier utom det han motarbetar…

– Nu är det alltså Petterssons tur att bli uthängt, vi får väl tacka för uppmärksamheten och reklamen…

IRM har varit med på vår blogg tidigare…

Vad menar Henrik?

IRM censureras på Facebook

66 reaktioner på “Pettersson kommer på ”Inte rasist men”

 1. Henrik verkar vara ett vanligt namn bland personer med klent förstånd. Tänker då närmast på ärkenöten och jubelidioten Arnstad.

  1. Jag kan gärna ringa och prata allvar med honom. Men de här fegisarna ringer oftast med ”dolt nummer”. Nu har han dessutom valt ett så otroligt vanligt namn – ”Henrik Johansson”. Ge mig en vecka (högst), så ska jag luska ut var han bor och lägga ut personinfo här. En lågoddsare är någonstans på Södermalm, men det kan också vara någonstans i eller nära innerstan (Vasastan, Östermalm?). Högoddsare är Tensta, Rinkeby, Hallunda etc – där bor inte de här krypen. Det är jobbigt med mångkulturen (de stökar & bråkar och luktar illa) och bilen brinner upp varannan vecka,

   1. Skrev för fort. Det är en förvirrad dalmas, sosse/facket.. Rätt nyanställd, inte förtroendevald – så det kan ta några timmar till. Ser lite ”tuff” ut på vissa bilder, men verkar vara en riktig småfet ”push-over”. Rätt sluskigt klädd.Höll ”föredrag” 29/3 hos socialisterna i Sandviken (årsmötet för ”Arbetarekommunen” i Sandviken)

 2. Peter Skoglund har en mycket intressant teori kring vår vän ”Albin”.

  Tolkar jag Henrik J rätt, så anser han att en konfrontation via telefon med ”uthängda” personer är att föredra framför att redovisa vad etablerad media skriver och domstolshandlingar säger? Skulle Petterssons konfrontera personerna i fråga förstår alla vad gammelmedia skulle dra upp i sina bilagor. ”Hatsajt trakasserar…”

  Återigen. Petterssons hittar inte på nyheter, utan redovisar det som etablerad media tar upp (dock på en mer ocensurerad basis), det som står i offentlig statistik och redogörelser från medborgare som råkat ut för verkligheten.

  Är det debatt Henrik J söker, borde han kanske göra som Pettersson. Ge alla möjligheten att kommentera publicerade artiklar. På IRM:s hemsida är detta inte möjligt, så man föredrar väl monolog framför dialog?

  Då återstår frågan om IRM som sponsras från diverse håll har rasism överst på agendan, eller om man är en sponsrad opinionsbildare mot SD? Besök deras webbsida och bilda er en egen uppfattning, för var är rubrikerna om det hemska rasistdåd som ett antal araber utsatte en mörkhyad man för i Rosengård och varför får vi inte läsa om den importerade rasism som Uppdrag Granskning kunde redovisa i två program. Dessutom är det känt att flera Sverigedemokrater med utländsk bakgrund drabbats av rasism, men inte heller det står att läsa om på IRM.

  På IRM:s webbsida ståtar också Oscar Schau. Ni vet han som i det offentliga gjorde Hitlerhälsningen. Undrar hur snacket går kring fikabordet hos Henrik, eller är det så att man kan tillåtas att skoja till det lite om man befinner sig på rätt sida av åsiktssnöret?

  Pettersson tackar givetvis för reklamen, för varje gång bloggen omnämns i olika sammanhang ökar besöksantalet och ligger sedan kvar på den nya och höga nivån. Tack!

  Sedan kan vi konstatera att IRM besöker Pettersson betydligt oftare än tvärtom och det måste ju betyda att de tycker Petterssons är betydligt mer intressant än vice versa.

 3. Vad har de att säga människor som är så viktigt? Vilket töntigt sms, de måtte tro att de betyder något, grävande journalister eller liknande. Sorgligt!

  1. Är det inte just dessa ”egenskaper” som kännetecknar dessa kommunisttöntar,förutom avsaknad skolgång ?

   1. Jo, det är ju tyvärr det! Pösande av självgodhet! Obegripligt att man vill skada sina egna, låta pensionärer leva i fattigdom och medverka till att skolorna rasar. Men det kanske inte har någon betydelse att svenska unga är arbetslösa, de kan ju alltid börja blogga på IRM och jaga människor som vill rädda välfärden och framtiden.

    Undrar hur de kommer att trivas i burkor, de små kommunistdamerna? Men kommunistkillarna lär trivas, de jagar ju redan ’ oliktänkande’ för muslimers räkning, så de lär ju kunna fortsätta sedan.

    Nyttig idiot har då aldrig varit mer aktuellt. Att de bara orkar trampa på utsatta svenskar för att andra länders befolkningar måste få allt. Allt till alla, utom svenskar!:-(

  1. Adonaj:
   Då är ju denne pösmunk (rumpmas) också en invandrare i Malme !
   M.a.o. samlas soporna från övriga delen av landet ihop på tippen i Skåne….. 😉

   1. @Mr Q
    Nja.. så enkelt är det nog inte. Rävgrytet finns sannerligen inte där. Hav tålamod, sanningen kommer fram till slut. 😉

   2. Det där får du förtydliga Mary Agnes, det är inte alla som förstår vårt breda tungomål. 😉

  2. Den här mannen, Henrik Johansson alias ”Albin” tror verkligen att folk som är utrustade med hjärna skall gå på hans floskler.

 4. Eftersom den här knäppgöken ”Henrik” verkar läsa denn utomordentliga blogg så kan jag tala om att du har ingen aning om vad mobbing och utanförskap är för något.
  Men jag skall tala om sanningen för dig. Det är just det som 7-klövern och såna idioter som du tsätter oss Sverigedemokrater för.
  Eftersom ni tycks hata allt som har med Sverige att göra så undrar jag som ensam står får den här kommentaren vad du har i Sverige att göra, du borde genast söka upp ett land som passar dina idial och stanna där.
  Pettersson har inget som helst ansvar för vad jag skriver här utan han talar om att det är den som skriver i denna ÖPPNA blogg som har hela ansvaret för vad han/hon skriver, sö har du några invändningar mot någon kommentar så får du vända dig till den som skrivit kommentaren.
  M.V.H. Grune

 5. De som är utbildade journalister (vet inte om Henrik är det) skryter om sin objektiva, granskande och grävande journalistisk har länge arbetat på att indoktrinera svenska folket att tänka som de. Många tidningar accepterar inte ens under Fria ordet avvikande uppfattningar. Därför har trogna läsare hoppat av och sökt sig sina egna vägar.

  Är det då inte ödets ironi att dessa journalister lägger ner så mycket energi och arbetstid på att spåra och avslöja människor på alternativa media?

   1. Det har du nog rätt i men jag tänkte inkludera de två aftonblaskorna som de håller på med hjälp av RG.

 6. Pettersson gör skillnad, har ju haft en flitigt kommenterande ”Albin” ett tag.

  Att ”Albin” är en kvinna är säkert. Vill man blanda om bokstäverna i ”Albin”, så kan man helt säkert få namnet Bilan.

  Vill man läsa om ”gänget” bakom ” Inte rasist, men…”

  Så gör man det här, https://www.interasistmen.se/kontakt/

  1. Du borde få guldspaden.
   Albin är en trist sabotör här som traksserar alla med sina svar på andras kommentarer.

   Bilan – känn dig avsjöjad !

   1. Bilan – är det inte det redskapet som skarprättaren använder för att hugga huvudet av folk?

 7. Ett smakprov av den gode Henriks arbete……

  ”Massivt näthat mot Skavlan från SD:s fotsoldater – patetiska jävla rövhål
  av Henrik Johansson den Mar 29, 2015 • 18:29

  Under gårdagen kunde vi visa hur SD:s politiker totalt flippade på Skavlan efter intervjun med Jimmie Åkesson, bland annat hade de svårt att sova och skulle fortsättningsvis bojkotta programmet.
  Idag kan vi visa ett axplock(26 kommentarer) av de hatiska och hotfulla kommentarer som riktats mot Skavlan av SD:s fotsoldater:

  Vill du se exemplen han ger på det, så gå in på länk…….

  https://www.interasistmen.se/granskning/massivt-nathat-mot-skavlan-fran-sds-fotsoldater-patetiska-javla-rovhal/

  1. Jag hittar ingen kommentarsmöjlighet. Bör man inte ha det om man påstår sig stå upp för yttrandefrihet och ”allas lika värde”.

   Men i den lönnfete Henrik Johanssons värld är inte din röst lika mycket värd som hans!

 8. Dessa pajasar har blivit inbjudna till debatt hos radiolänsman flera gånger men inte vågat ställa upp. Har aldrig lyssnat på irms pod men de ska tydligen bete sej som förväxta 12 åringar.

 9. Säg som Bert (på den tiden han var normal) ”all publicitet är bra publicitet”
  De som läser irm och tycker dess retorik, information, agitation, aggression och hat mot oliktänkande är bra, de är ju ändå förtappade.

 10. Annat ämne:

  Min uppmaning i lördags här på bloggen att förbruka så mycket energi som möjligt under den patetiska ”Earth Hour” verkar ha hörsammats.

  ”Sverige släkte inte under Earth Hour”
  http://uep.se/sverige-slakte-inte-under-earth-hour/

  Petterssons blogg är tydligen det forum man skall välja om man vill nå den stora svenska allmänheten 🙂

 11. Svara aldrig på frågor via telefon, låt fjantarna mejla
  sina frågor, vill dom inte det, be dom fara och flyga.
  Bara det att dom endast försöker sig på att bara
  granska ett parti säger ju allt om dem, dom jobbar
  som alla andra kommunister, tror sig ha tolkningsföreträde
  i allt! Försitt aldrig chansen att klargöra för en kommunist
  vilka jävla kryp dom är!

 12. Stå på dig Pettersson och håll drägget ifrån dig. Var det inte på IRM som den galna Berlin-damen skrev när hon bodde här i Östersund?

  Det lät som om Henrik skulle göra årets scoop men om han gör det på IRM så lär det inte läsas av många.

 13. Henrik Johansson är ombud för kommunist ligth,sossarna,
  i dalarna.Det säger ju allt.

 14. Det verkar vara viktigt för många människor att få förgöra Sverige.

  Dom har ju fria tyglar och har haft i en massa år – så varför kan det vara viktigt att vilja prata och skriva om människor som tycker om sitt land och inte vill förgöra det?

  1. Kunde ge mig f-n på,att det var kommunistgruppen i Malme som dåren tillhör ! Hela 25 personer med det namnet,finns i denna absurdska arabstad…

 15. Vet inte vad denna idiot är för en nolla.Personligen skulle jag också ha lagt på luren,om detta kommunistsvin ringt upp mig !
  STASI och deras lakejer,har jag sett tillräckligt av i mitt liv. Fy f-n…..

  1. kommunistsvin….eller fascistsvin. Både Hitler och Mussolini var kommunister innan de tog ytterligare ett steg åt vänster.

 16. Alla som inte kysser Inte Rasism i röven är oliktänkande! F U, borde vara jaktmarker, på er!

 17. Passa på¨att fråga varför IRM inte tillåter kommentarer på sin blogg.

  Men det är alltid så med fascister! Och Henrik Johansson är ett utmärkt exempel på illa dold fascism.

  Öppna kommentarsfältet på IRM först din lille pajas (Henrik J) innan du föreläser om demokrati och yttrandefrihet!

 18. Om jag ska förstå det rätt så är alla som inte finner sig i att promenera i åsiktskorridoren Sverigedemokrater.

  Ja du Pettersson, kom i håg att man kan inte gå runt i en folkhop med sanningens fakla utan att svedda skägget på någon.

  Jag brukar också säga: Säga vad man vill, men inte i Sverige, för då blir man kallad Sverigedemokrat.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: